Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, yurriy сказал:

В однофазних чи 3-фазних?

рівно йдуть, і ті і інші потрапляють якось однаково. Хоча, як на мене, при правильно виконаному монтажу, і якщо не прилетить зовні нічого, то все буде добре. Бо саме там де можна звернути на гарантію, дуже мало. Зазвичай знаходиться причина по якій він жахнув

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 03.08.2025 в 01:27, mib сказал:

Директор кладбища негодует, что девственников не везут :-)

Напомните сколько месяцев зимой 22-23 нужно было ждать похорон? Ой ремонта самого надежного из надежного? Гарантийного из гарантийного?

Проста задачка , а може навіть с зірочкою - майстер може ремонтувати Х техніки за робочу добу.Техніки привезли в ремонт 10*Х . І так на протязі місяця.За який час все це відремонтує майстер ? 

• Лайк 2
Посилання на коментар

В 04.08.2025 в 08:34, Dalet сказал:

....

А по інших. То Руслан скаже, бо я повервмери і іже з ними стороною обходжу. 

Я тут трохи статистики назбирав по Powmr та подібних.
Так китайці змогли якісно погіршити те що було і так не дуже по якості.
СТандартний початок розмови по POWMR - він прпрацював 1хвилину до 1 тижня і бахнув.Що це може бути ? Я кажу - ви купили найкращий інвертор але ми його зроби трохи кращим )))

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

58 минут назад, dneprstab сказал:

Проста задачка , а може навіть с зірочкою - майстер може ремонтувати Х техніки за робочу добу.Техніки привезли в ремонт 10*Х . І так на протязі місяця.За який час все це відремонтує майстер ? 

так вы далжны забээпэчить!!!! далжны. вы же сами выбрали эту работу. не можете не рекламируйтесь здесь. вы далжны! - це те що я чую кожного разу коли відповідаю що в мене нема термінів на ремонт, ну нема їх, коли буде тоді і буде..... 

Посилання на коментар

56 минут назад, dneprstab сказал:

Я тут трохи статистики назбирав по Powmr та подібних.
Так китайці змогли якісно погіршити те що було і так не дуже по якості.
СТандартний початок розмови по POWMR - він прпрацював 1хвилину до 1 тижня і бахнув.Що це може бути ? Я кажу - ви купили найкращий інвертор але ми його зроби трохи кращим )))

хватить скиглити. іди виконуй те за що взявся. роби з повервмера канхвєтку, і якщо до тебе він був без гарантії, то після тебе вже з гарантією і не менше року!!! 

Посилання на коментар

4 часа назад, Dalet сказал:

так вы далжны забээпэчить!!!! далжны. вы же сами выбрали эту работу. не можете не рекламируйтесь здесь. вы далжны! - це те що я чую кожного разу коли відповідаю що в мене нема термінів на ремонт, ну нема їх, коли буде тоді і буде..... 

Я не знаю як виходить мабуть саме, це мабуть магія така , але такий абонент моментально потрапляє в чорний список. І що робити з цим я не знаю.

Змінено користувачем dneprstab
Посилання на коментар

4 часа назад, Dalet сказал:

хватить скиглити. іди виконуй те за що взявся. роби з повервмера канхвєтку, і якщо до тебе він був без гарантії, то після тебе вже з гарантією і не менше року!!! 

Доктор я буду играть на скрипке ? Не волнуйтесь рука приживется и все будет хорошо.
Странно , до операции не мог играть

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 часов назад, dneprstab сказал:

Я не знаю як виходить мабуть саме, це мабуть магія така , але такий абонент моментально потрапляє в чорний список. І що робити з цим я не знаю.

Ви зажрались. Сер!

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...