Dalet Опубліковано: В понеділок в 07:57 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:57 1 минуту назад, yurriy сказал: В однофазних чи 3-фазних? рівно йдуть, і ті і інші потрапляють якось однаково. Хоча, як на мене, при правильно виконаному монтажу, і якщо не прилетить зовні нічого, то все буде добре. Бо саме там де можна звернути на гарантію, дуже мало. Зазвичай знаходиться причина по якій він жахнув 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому В 03.08.2025 в 01:27, mib сказал: Директор кладбища негодует, что девственников не везут Напомните сколько месяцев зимой 22-23 нужно было ждать похорон? Ой ремонта самого надежного из надежного? Гарантийного из гарантийного? Проста задачка , а може навіть с зірочкою - майстер може ремонтувати Х техніки за робочу добу.Техніки привезли в ремонт 10*Х . І так на протязі місяця.За який час все це відремонтує майстер ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому В 04.08.2025 в 08:34, Dalet сказал: .... А по інших. То Руслан скаже, бо я повервмери і іже з ними стороною обходжу. Я тут трохи статистики назбирав по Powmr та подібних. Так китайці змогли якісно погіршити те що було і так не дуже по якості. СТандартний початок розмови по POWMR - він прпрацював 1хвилину до 1 тижня і бахнув.Що це може бути ? Я кажу - ви купили найкращий інвертор але ми його зроби трохи кращим ))) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 58 минут назад, dneprstab сказал: Проста задачка , а може навіть с зірочкою - майстер може ремонтувати Х техніки за робочу добу.Техніки привезли в ремонт 10*Х . І так на протязі місяця.За який час все це відремонтує майстер ? так вы далжны забээпэчить!!!! далжны. вы же сами выбрали эту работу. не можете не рекламируйтесь здесь. вы далжны! - це те що я чую кожного разу коли відповідаю що в мене нема термінів на ремонт, ну нема їх, коли буде тоді і буде..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 56 минут назад, dneprstab сказал: Я тут трохи статистики назбирав по Powmr та подібних. Так китайці змогли якісно погіршити те що було і так не дуже по якості. СТандартний початок розмови по POWMR - він прпрацював 1хвилину до 1 тижня і бахнув.Що це може бути ? Я кажу - ви купили найкращий інвертор але ми його зроби трохи кращим ))) хватить скиглити. іди виконуй те за що взявся. роби з повервмера канхвєтку, і якщо до тебе він був без гарантії, то після тебе вже з гарантією і не менше року!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 часа назад, Dalet сказал: так вы далжны забээпэчить!!!! далжны. вы же сами выбрали эту работу. не можете не рекламируйтесь здесь. вы далжны! - це те що я чую кожного разу коли відповідаю що в мене нема термінів на ремонт, ну нема їх, коли буде тоді і буде..... Я не знаю як виходить мабуть саме, це мабуть магія така , але такий абонент моментально потрапляє в чорний список. І що робити з цим я не знаю. Змінено 3 години тому користувачем dneprstab Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 часа назад, Dalet сказал: хватить скиглити. іди виконуй те за що взявся. роби з повервмера канхвєтку, і якщо до тебе він був без гарантії, то після тебе вже з гарантією і не менше року!!! Доктор я буду играть на скрипке ? Не волнуйтесь рука приживется и все будет хорошо. Странно , до операции не мог играть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз