Narval Опубліковано: 19 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2023 Есть 4 панели побитых, что можно с ними сделать? К инвертору подключать одни не рекомендуют, другие говорят что типа можно залить жидким стеклом и включить в работу. Вобщем такой себе чемодан без ручки без малого на 2 квт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
UT7UV Опубліковано: 20 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2023 В мене таких майже на 10 кВт ((( 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 20 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2023 20 часов назад, Narval сказал: Есть 4 панели побитых, что можно с ними сделать? К инвертору подключать одни не рекомендуют, другие говорят что типа можно залить жидким стеклом и включить в работу. Вобщем такой себе чемодан без ручки без малого на 2 квт Я б продав , нехай голова в покупця вже болить 😂 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 21 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2023 10 часов назад, dneprstab сказал: Я б продав , нехай голова в покупця вже болить 😂 В мене періодично в робочому процесі з,являються биті, ну то бува військові заберуть, а бува якісь заїзджі монтажники собі на подєлкі. Роздав усьо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
UT7UV Опубліковано: 21 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2023 2 часа назад, Dalet сказал: В мене періодично в робочому процесі з,являються биті, ну то бува військові заберуть, а бува якісь заїзджі монтажники собі на подєлкі. Роздав усьо. Теж, що більш менш працювало, пішло на зарядки хлопцям на блок-пости 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Урмохин Опубліковано: 7 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 Не всі побиті панелі виявляються не робочими. Їх можно перевірити самостійно, без особливих навичок. Дуже якісно, цей процесс описано тут: solarpath.com.ua/blog/yak-pereviriti-sonyachnu-panel/. Може згодиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз