Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 20 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого 11 минут назад, eam сказал: был человек, который менял машину как раз когда надо было делать ТО - экономия У меня корешь такой)) и вообще производителю верить-себя не уважать. 12 минут назад, eam сказал: Так раньше надо было До марта 22го была тема с подробной стройкой. Но вы не переживайте - у меня обычный сарай, который вызовет у вас рвотный рефлекс. Тыць ***ыць... А шо на телефонке камеры нет чтоб фотки показать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 20 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого 10 минут назад, eam сказал: Какие валенки в Одессе? У вас скорее нужно думать куда плавки с полотенцем вешать... У меня участок возле Куяльницкого лимана, его можно пешком перейти во все концы не замочив плавки)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого (змінено) 16 годин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Шоб у хаті по хвэншую було Якщо вам так хочеться тамбур - ось вам тамбур ) А заодно і правильний кухонний трикутник: холодильник -> мийка -> плита Ну і до комплекту паркування по феншую )) Змінено 21 лютого користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Якщо вам так хочеться тамбур - ось вам тамбур ) А заодно і правильний кухонний трикутник: холодильник -> мийка -> плита В таком случае стелажи (в кладовке совмещенной с тех.пом) пропали. Велика ли потеря-вопрос... Еще я просто ума не приложу как обиграть окно санузла по фасаду. Вход с севера-тоже требует от меня психологических усилий (не самое страшное что может быть) еще нада два бойлера, ибо расстояние между туалетом и кухней велико.(да можно взять малютку для кухни-но это уже совсем другая история) спасибо за предложение Змінено 21 лютого користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 3 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: В таком случае стелажи (в кладовке совмещенной с тех.пом) пропали. Велика ли потеря-вопрос... У вас жеж хозблок запланирован 3 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Еще я просто ума не приложу как обиграть окно санузла по фасаду. Три одинаковых окна не будут выделяться 3 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Вход с севера-тоже требует от меня психологических усилий (не самое страшное что может быть) Так фишка в том, что заехали под навес, вышли из машины и прямо в дом. И сумки прямо в холодильник. 3 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: спасибо за предложение ¡Nada! (исп.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2 минуты назад, vadimv сказал: У вас жеж хозблок запланирован Там мастерская и для инвентаря помещение. на стелажах в тех. я б что-то с запасов хавла постави (не отапливаемое пом) 4 минуты назад, vadimv сказал: Три одинаковых окна не будут выделяться хм... светить пердищем (даже если какой-то сатин поставить) через огромное окно-так себе затея. Может вы видите по другому эту ситуацию? 6 минут назад, vadimv сказал: Так фишка в том, что заехали под навес, вышли из машины и прямо в дом. И сумки прямо в холодильник. я это понимаю и отнес бы в копилку плюсов, но нужно взвесить с потерями которые мы получили при таком решении. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого (змінено) 1 година тому, Nikolay Cherednichenko сказав: на стелажах в тех. я б что-то с запасов хавла постави (не отапливаемое пом) Хранить запасы продуктов рядом с унитазом (как у вас нарисовано) - это негигиенично ) 1 година тому, Nikolay Cherednichenko сказав: хм... светить пердищем (даже если какой-то сатин поставить) через огромное окно-так себе затея. Может вы видите по другому эту ситуацию? Санузел достаточно большой, чтобы туда еще поместить небольшую душевую кабину (за входной дверью.) А под окно я бы ванну поставил. Лежать в ванне под окном, в которое светит солнце - это кайф. Змінено 21 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 1 час назад, vadimv сказал: Ну і до комплекту паркування по феншую )) это пизнееессс. типичный двор перекупа с Стрыя или Дубно))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: А под окно я бы ванну поставил. Лежать в ванне под окном, в которое светит солнце - это кайф. По кайфу.... лежу и купаю хозяйство а на против с двухэтажки соседка на меня слюнки пускает)))) Змінено 21 лютого користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого (змінено) 25 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: это пизнееессс. типичный двор перекупа с Стрыя или Дубно))) Так к вам жеж друзья на шашлычок приедут ) А машины где ставить? 22 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: По кайфу.... лежу и купаю хозяйство а на против с двухитажки соседка на меня слюнки пускает)))) ...через непрозрачное стекло ) Змінено 21 лютого користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 14 минут назад, vadimv сказал: Так к вам жеж друзья на шашлычок приедут Это им дорого обойдется)) 15 минут назад, vadimv сказал: А машины где ставить? У нас широкая улица... 16 минут назад, vadimv сказал: .через непрозрачное стекло ) Вот сейчас обидно было, я только размечтался)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 13 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: я только размечтался)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 10 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 10 квітня В 21.02.2025 в 10:34, vadimv сказал: Сьогодні багато вільного часу маю, згадав ваші поради і маючи натхнення намалював таке. (Так, фасад не альо з виду, але це майже те що ви мали на увазі, ще навіть економія по площі плями забудови)))) Пи.Си.: ще є піч-грубка, чисто ваша тєма))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 квітня Поділитись Опубліковано: 10 квітня (змінено) Зразу видно принаймні один недолік - вхід у санвузол з брудної зони. А так - да, дуже схоже ) Змінено 10 квітня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 10 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 10 квітня 7 минут назад, vadimv сказал: Зразу видно принаймні один недолік - вхід у санвузол з брудної зони. Ну відносно брудної. Грубо кажучи зніматиметься взуття ближче до тех. приміщення (тому і двері навпроти взуттєвої полки і вішаків) і інша половина вже босий чешеш спати у хауз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня (змінено) 20 часов назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Ну відносно брудної. Грубо кажучи зніматиметься взуття ближче до тех. приміщення (тому і двері навпроти взуттєвої полки і вішаків) і інша половина вже босий чешеш спати у хауз. не тільки брудної а ще і "холодної", бо тамбур роблять щоб він був холодніше ніж весь інший простір, я вас запевняю - вам дуже по "кайфу" буде ходити після душу коли на вулиці -15. Плюс зазвичай СВ топлять сильніше ніж все інше (+ пару градусів), і в вас два приміщення одне холодніше ніж звичайно, інше тепліше, та значно вологіше, ніж звичайно мають спільну перегородку, ідеальний завести в хаті плісняву. Змінено 11 квітня користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 11 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2 часа назад, standov сказал: не тільки брудної а ще і "холодної", бо тамбур роблять щоб він був холодніше ніж весь інший простір, я вас запевняю - вам дуже по "кайфу" буде ходити після душу коли на вулиці -15. Плюс зазвичай СВ топлять сильніше ніж все інше (+ пару градусів), і в вас два приміщення одне холодніше ніж звичайно, інше тепліше, та значно вологіше, ніж звичайно мають спільну перегородку, ідеальний завести в хаті плісняву. Зрозумів, дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 квітня Поділитись Опубліковано: 12 квітня 13.02.2025 в 15:15, DimaF сказав: Один совмещенный санузел = хрущевка. два і нормуль 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 квітня Поділитись Опубліковано: 12 квітня 18 годин тому, standov сказав: не тільки брудної а ще і "холодної", бо тамбур роблять щоб він був холодніше ніж весь інший простір, я вас запевняю - вам дуже по "кайфу" буде ходити після душу коли на вулиці -15. Плюс зазвичай СВ топлять сильніше ніж все інше (+ пару градусів), і в вас два приміщення одне холодніше ніж звичайно, інше тепліше, та значно вологіше, ніж звичайно мають спільну перегородку, ідеальний завести в хаті плісняву. я там в свій час пораду попросив. тамбур утепляти чи ні. так от сказали не треба. дурний посткпок зробив. роботи на 3 години. жалію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 квітня Поділитись Опубліковано: 12 квітня 5 часов назад, МаТраС сказал: я там в свій час пораду попросив. тамбур утепляти чи ні. так от сказали не треба. дурний посткпок зробив. роботи на 3 години. жалію. А шо значить утепляти? ) ну тобто ви робили зовнішне утеплення всюди окрім тамбура? Справді дивна порада була 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 квітня Поділитись Опубліковано: 12 квітня (змінено) 35 хвилин тому, standov сказав: А шо значить утепляти? ) ну тобто ви робили зовнішне утеплення всюди окрім тамбура? Справді дивна порада була ага,прикиньте)) сказали мов,тамбур холодний ... Змінено 12 квітня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз