Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 06:17 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 06:17 10 минут назад, Alvalk сказал: сподіваюсь, що про обізнаних - це був сарказм ))) 🙃 11 минут назад, Alvalk сказал: Надійність електропривода то примітивна приблуда 12 минут назад, Alvalk сказал: Надійність ущільнювачів при регулярному використанні навіть на простих вікнах треба періодично міняти ущільнювачі 12 минут назад, Alvalk сказал: Чи там будете додатково сітка абсолютно так 13 минут назад, Alvalk сказал: При такому розмірі це менше ніж півметра квадратних скла та норм буде, зуб даю 16 минут назад, Alvalk сказал: Але тоді назвемо це - елемент дизайну маєте смак)) 18 минут назад, Alvalk сказал: я бачив круті рішення з "другим світлом" Це не є другим світлом... 19 минут назад, Alvalk сказал: "люблю створювати собі складнощі і потім їх долати" Ви безперечно писиміст)) 17 минут назад, Alvalk сказал: Вибачте, не сприймайте близько, це лише моя особиста думка Ні в якому разі, все добре. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 06:18 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 06:18 11 минут назад, vadimv сказал: Так тойво... будівництво саме це й означає ) Не кажучи вже про країну і часи... чУлУвік зрозумів смак життя😆 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: учора в 06:35 Поділитись Опубліковано: учора в 06:35 (змінено) 19 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: навіть на простих вікнах треба періодично міняти ущільнювачі але ж в даному випадку це, м'яко кажучи, не дуже зручно. Я саме на це натякав. 19 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: абсолютно так Сітка - це ще мінус світло, якого через ту "дюрку й так майже не буде. 19 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Це не є другим світлом... Отож... Якщо б було - слова б не сказав. 19 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Ви безперечно писиміст)) та ні, я скоріше оптиміст. Хоча тут грань доволі розмита. Як кажуть песиміст - це добре інформований оптиміст )) P.S. Насправді у мене самого теж деякі додаткові складнощі плануються. просто не так високо, мені їх, якщо що, долати легше буде ))) Змінено учора в 06:37 користувачем Alvalk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 06:40 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 06:40 1 минуту назад, Alvalk сказал: але ж в даному випадку це, м'яко кажучи, не дуже зручно. Я саме на це натякав. Сітка - це ще мінус світло, якого через ту "дюрку й так майже не буде. Якщо б було - слова б не сказав. та ні, я скоріше оптиміст. Хоча тут грань доволі розмита. Як кажуть песиміст - це добре інформований оптиміст )) P.S. Насправді у мене самого теж деякі додаткові складнощі плануються. просто не так високо, мені їх, якщо що, долати легше буде ))) Ми думаємо, шукаємо,слухаємо одне-одного і до чогось прийдемо. Це все ж краще чим бездумно будувати (чи будь що робити). На вихідних зроблю цей будинок в Архікаді, і там вже в режимі 3D буде видно чи взагалі то життєздатний проект. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:43 Поділитись Опубліковано: учора в 06:43 1 хвилину тому, Nikolay Cherednichenko сказав: На вихідних зроблю цей будинок в Архікаді А це ви в чому малювали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 06:43 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 06:43 (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: А це ви в чому малювали? в корелі просто це дозволяє швидко накидати (як на папері) Змінено учора в 06:47 користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 01.06.2025 в 08:57, Nikolay Cherednichenko сказал: завжди недостатньо зате дверей та коридорів - ух!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 41 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 59 минут назад, standov сказал: зате дверей та коридорів - ух!!! Дверей чи пройомів? Де коридори? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз