Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 11 червня Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня 10 минут назад, Alvalk сказал: сподіваюсь, що про обізнаних - це був сарказм ))) 🙃 11 минут назад, Alvalk сказал: Надійність електропривода то примітивна приблуда 12 минут назад, Alvalk сказал: Надійність ущільнювачів при регулярному використанні навіть на простих вікнах треба періодично міняти ущільнювачі 12 минут назад, Alvalk сказал: Чи там будете додатково сітка абсолютно так 13 минут назад, Alvalk сказал: При такому розмірі це менше ніж півметра квадратних скла та норм буде, зуб даю 16 минут назад, Alvalk сказал: Але тоді назвемо це - елемент дизайну маєте смак)) 18 минут назад, Alvalk сказал: я бачив круті рішення з "другим світлом" Це не є другим світлом... 19 минут назад, Alvalk сказал: "люблю створювати собі складнощі і потім їх долати" Ви безперечно писиміст)) 17 минут назад, Alvalk сказал: Вибачте, не сприймайте близько, це лише моя особиста думка Ні в якому разі, все добре. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 11 червня Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня 11 минут назад, vadimv сказал: Так тойво... будівництво саме це й означає ) Не кажучи вже про країну і часи... чУлУвік зрозумів смак життя😆 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 11 червня Поділитись Опубліковано: 11 червня (змінено) 19 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: навіть на простих вікнах треба періодично міняти ущільнювачі але ж в даному випадку це, м'яко кажучи, не дуже зручно. Я саме на це натякав. 19 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: абсолютно так Сітка - це ще мінус світло, якого через ту "дюрку й так майже не буде. 19 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Це не є другим світлом... Отож... Якщо б було - слова б не сказав. 19 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Ви безперечно писиміст)) та ні, я скоріше оптиміст. Хоча тут грань доволі розмита. Як кажуть песиміст - це добре інформований оптиміст )) P.S. Насправді у мене самого теж деякі додаткові складнощі плануються. просто не так високо, мені їх, якщо що, долати легше буде ))) Змінено 11 червня користувачем Alvalk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 11 червня Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня 1 минуту назад, Alvalk сказал: але ж в даному випадку це, м'яко кажучи, не дуже зручно. Я саме на це натякав. Сітка - це ще мінус світло, якого через ту "дюрку й так майже не буде. Якщо б було - слова б не сказав. та ні, я скоріше оптиміст. Хоча тут грань доволі розмита. Як кажуть песиміст - це добре інформований оптиміст )) P.S. Насправді у мене самого теж деякі додаткові складнощі плануються. просто не так високо, мені їх, якщо що, долати легше буде ))) Ми думаємо, шукаємо,слухаємо одне-одного і до чогось прийдемо. Це все ж краще чим бездумно будувати (чи будь що робити). На вихідних зроблю цей будинок в Архікаді, і там вже в режимі 3D буде видно чи взагалі то життєздатний проект. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 червня Поділитись Опубліковано: 11 червня 1 хвилину тому, Nikolay Cherednichenko сказав: На вихідних зроблю цей будинок в Архікаді А це ви в чому малювали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 11 червня Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: А це ви в чому малювали? в корелі просто це дозволяє швидко накидати (як на папері) Змінено 11 червня користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 червня Поділитись Опубліковано: 12 червня В 01.06.2025 в 08:57, Nikolay Cherednichenko сказал: завжди недостатньо зате дверей та коридорів - ух!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 12 червня Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 59 минут назад, standov сказал: зате дверей та коридорів - ух!!! Дверей чи пройомів? Де коридори? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 червня Поділитись Опубліковано: 12 червня (змінено) 44 минуты назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Дверей чи пройомів? Де коридори? отут 8! внутрішніх + 2 зовнішні дверей на 100 квадратів, дві ковбаси коридорів хрестом через весь будинок і це ще демократично не показана дверь в тамбур (при його наявності), можна прям знімати фільми жахів де люди ходять-ходять-ходять ) але з унітазами все жирно і правда, кожному по власному унітазу Змінено 12 червня користувачем standov 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 12 червня Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 4 минуты назад, standov сказал: отут 8! внутрішніх + 2 зовнішні дверей на 100 квадратів, дві ковбаси коридорів хрестом через весь будинок і це ще демократично не показана дверь в тамбур (при його наявності), можна прям знімати фільми жахів де люди ходять-ходять-ходять ) але з унітазами все жирно і правда, кожному по власному унітазу Тю ти... Я думав ви про мій проект, бо ви так цікаво процитували-не весь текст а тільки мій сарказм, і я подумав що то ваш контрсаркастичний випад🤭. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 червня Поділитись Опубліковано: 12 червня 4 минуты назад, Nikolay Cherednichenko сказал: контрсаркастичний випад та тю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 12 червня Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня Только что, standov сказал: та тю Ну і ладно...🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Ну така кАХструкція. Цікава програма, вартує доосвоїти... Без имени - Archicad 26 2025-06-21 12-45-05.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз