standov Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Два польских планування, схожі на ваш кейс, не кажу що так треба звісно але може шось наштовхне на ідею Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 12 часов назад, standov сказал: Два польских планування, схожі на ваш кейс, не кажу що так треба звісно але може шось наштовхне на ідею Дякую. Як на мене не дуже удачні планування. Особливо друге. Перше ще можна погратися. 1. В першому не подобається що основний санвузол не має вікон і коридор 7 кв.м. (в бюджетному будівництві цю площу можна було б віддати під щось функціональне. Вузькуваті кімнати. Є питання по ергономічності передпокою. З плюсів можу виділити кладовку, тех приміщення (гарно що камін поряд з основним вент блоком) і загалом не погану кухню-вітальню. Подобається що це класичний "шестистінок" 2. Як на мене взагалі не альо (вибачте за різкість). Починаючи з несучих внутрішніх стін, пропорцій кімнат і закінчуючи туалетним дуетом))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 14 часов назад, Alvalk сказал: До "місця для співу" знов в черзі стояти? ))) У вас дуже серйозний гастрономічний досвід я бачу))) часто бувають масовані "зриви дна" в родині? перестаньтне купляти ранні кавуни і полуниці на ринку "північний", "Это ж Одесса-тут шо попало в рот пихать нельзя"😄 Змінено 8 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 14 часов назад, vadimv сказал: Воно ще й акустично розвернуто до вітальні ) Та де? Воно ж дверима до спальні? 14 часов назад, vadimv сказал: Центр композиції хати )) То ж тавалєт-головне приміщення (як ми вже зрозуміли по дописам на цьому форумі)😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 11 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: У вас дуже серйозний гастрономічний досвід я бачу))) часто бувають масовані "зриви дна" в родині? перестаньтне купляти ранні кавуни і полуниці на ринку "північний", "Это ж Одесса-тут шо попало в рот пихать нельзя"😄 А у вас бурхлива фантазія ))). Це просто про комфорт, нічого більше. Обговорювали раніше, немає сенсу знов по колу. Я просто натякнув, що в цьому варіанті ви знов повернулись до старого. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 минуты назад, Alvalk сказал: А у вас бурхлива фантазія ))). Важко заперечити))) 2 минуты назад, Alvalk сказал: Обговорювали раніше, немає сенсу знов по колу Так, не має сенсу-але не я ж це питання піднімю знову і знову))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 1 година тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Воно ж дверима до спальні? А між ним і вітальнею всього лише тонка стіночка для звукоїзоляції 44 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: але не я ж це питання піднімю знову і знову))) Ви знову і знову малюєте його по центру. Навіщо? Тому що "тавалєт-головне приміщення"? Діди ж не зря робили його в кінці городу ) Змінено 7 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 36 минут назад, vadimv сказал: 1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Воно ж дверима до спальні? А між ним і вітальнею всього лише тонка стіночка для звукоїзоляції Можно просто сильно не пукати))) 36 минут назад, vadimv сказал: Діди ж не зря робили його в кінці городу ) Точно, то вєрняковий варіант. Можна зробити два по діагоналі ділянки-для комфорту. А можна зробити по чотирьом кутам - це вже будуть ознаки преміум ділянки.😆 Я так зрозумів що у ваше товариство туалетного перфекціонізму мене можуть не прийняти. Але дуже тішить ваша наполегливість зробити з мене повноцінного члена суспільства комфорту і гармонійного "співу".😁 (Не приймайте як особисту образу, я до вас позитивно ставлюся) Тоді питання: як би ви організували "срально-полоскальний" вузол у даному плануванні? Змінено 7 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 18 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Тоді питання: як би ви організували "срально-полоскальний" вузол у даному плануванні? Я б керувався наступними принципами: 1. Краще мати 2 унітази - один у ванній кімнаті, другий - у окремому туалеті. 2. Цей санітарний вузол краще розміщувати десь у кутку будинку (не по центру). 3. Між вітальнею і приміщенням з унітазом повинно бути як мінімум 2 дверей (а краще 2 стіни). Іспанці в своєму теплому кліматі взагалі роблять сральний вузол зі зворотнього боку будинку з окремим входом з вулиці. Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 минут назад, vadimv сказал: Іспанці в своєму теплому кліматі взагалі роблять сральний вузол зі зворотнього боку будинку з окремим входом з вулиці Це на випадок напруженного энсьєрро (коли торо майже не нашампурив тебе на ріг) і тобі від пережитих емоцій вже немає сили нести то до хати😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Це на випадок напруженного энсьєрро (коли торо майже не нашампурив тебе на ріг) і тобі від пережитих емоцій вже немає сили нести то до хати😁 Ну, це ще можна виправдати тим, що десь там недалеко знаходиться мангал для барбекю і/або басейн ) Але це ж дуже зручно, коли можна піти усамітнитися і почитати книжку, а потім відкрити двері і швидко провітрити )) В тавалеті по центру хати такого рівня (в тому числі психологічного) комфорту не досягти. Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 21 минуту назад, vadimv сказал: коли можна піти усамітнитися і почитати книжку ...привітатися з гемороєм і за одне покрутити шашличок на мангалі в зоні барбекю. 21 минуту назад, vadimv сказал: Але це ж дуже зручно Давно зрозумів що це дуже суб'єктивне поняття Змінено 6 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз