Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Продолжение поисков (критика и советы бывалых-приветствуется)

Nikolay Cherednichenko

Рекомендовані повідомлення

Два польских планування, схожі на ваш кейс, не кажу що так треба звісно але може шось наштовхне на ідею

image.thumb.png.b7613d128b20cc8b1fa85b8abaf8deb2.pngimage.thumb.png.999e763217b5d7fedfc1fffa97b60ad6.png

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 часов назад, standov сказал:

Два польских планування, схожі на ваш кейс, не кажу що так треба звісно але може шось наштовхне на ідею

image.thumb.png.b7613d128b20cc8b1fa85b8abaf8deb2.pngimage.thumb.png.999e763217b5d7fedfc1fffa97b60ad6.png

Дякую.

Як на мене не дуже удачні планування. Особливо друге. Перше ще можна погратися.

1. В першому не подобається що основний санвузол не має вікон і коридор 7 кв.м. (в бюджетному будівництві цю площу можна було б віддати під щось функціональне. Вузькуваті кімнати. Є питання по ергономічності передпокою. З плюсів можу виділити кладовку, тех приміщення (гарно що камін поряд з основним вент блоком) і загалом не погану кухню-вітальню. Подобається що це класичний "шестистінок" 

2. Як на мене взагалі не альо (вибачте за різкість). Починаючи з несучих внутрішніх стін, пропорцій кімнат і закінчуючи туалетним дуетом)))

Посилання на коментар

14 часов назад, Alvalk сказал:

До "місця для співу"  знов в черзі стояти? )))

У вас дуже серйозний гастрономічний досвід я бачу))) часто бувають масовані "зриви дна" в родині? перестаньтне купляти ранні кавуни і полуниці на ринку "північний", "Это ж Одесса-тут шо попало в рот пихать нельзя"😄

Змінено користувачем Nikolay Cherednichenko
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 часов назад, vadimv сказал:

Воно ще й акустично розвернуто до вітальні )

Та де? Воно ж дверима до спальні?

14 часов назад, vadimv сказал:

Центр композиції хати ))

То ж тавалєт-головне приміщення (як ми вже зрозуміли по дописам на цьому форумі)😁

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

У вас дуже серйозний гастрономічний досвід я бачу))) часто бувають масовані "зриви дна" в родині? перестаньтне купляти ранні кавуни і полуниці на ринку "північний", "Это ж Одесса-тут шо попало в рот пихать нельзя"😄

А у вас бурхлива фантазія ))).

Це просто про комфорт, нічого більше.

Обговорювали раніше, немає сенсу знов по колу. Я просто натякнув, що в цьому варіанті ви знов повернулись до старого.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Alvalk сказал:

А у вас бурхлива фантазія ))).

Важко заперечити)))

2 минуты назад, Alvalk сказал:

Обговорювали раніше, немає сенсу знов по колу

Так, не має сенсу-але не я ж це питання піднімю знову і знову))) 

Посилання на коментар

1 година тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Воно ж дверима до спальні?

А між ним і вітальнею всього лише тонка стіночка для звукоїзоляції 

44 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

але не я ж це питання піднімю знову і знову))) 

Ви знову і знову малюєте його по центру. Навіщо? Тому що "тавалєт-головне приміщення"?

Діди ж не зря робили його в кінці городу )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

36 минут назад, vadimv сказал:
1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

Воно ж дверима до спальні?

А між ним і вітальнею всього лише тонка стіночка для звукоїзоляції 

Можно просто сильно не пукати)))

36 минут назад, vadimv сказал:

Діди ж не зря робили його в кінці городу )

Точно, то вєрняковий варіант. Можна зробити два по діагоналі ділянки-для комфорту. А можна зробити по чотирьом кутам - це вже будуть ознаки преміум ділянки.😆

Я так зрозумів що у ваше товариство туалетного перфекціонізму мене можуть не прийняти. Але дуже тішить ваша наполегливість зробити з мене повноцінного члена суспільства комфорту і гармонійного "співу".😁 (Не приймайте як особисту образу, я до вас позитивно ставлюся)

Тоді питання: як би ви організували "срально-полоскальний" вузол у даному плануванні?

• Хаха 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Тоді питання: як би ви організували "срально-полоскальний" вузол у даному плануванні?

Я б керувався наступними принципами:

1. Краще мати 2 унітази - один у ванній кімнаті, другий - у окремому туалеті.

2. Цей санітарний вузол краще розміщувати десь у кутку будинку (не по центру).

3. Між вітальнею і приміщенням з унітазом повинно бути як мінімум 2 дверей (а краще 2 стіни).

Іспанці в своєму теплому кліматі взагалі роблять сральний вузол зі зворотнього боку будинку з окремим входом з вулиці.

Посилання на коментар

7 минут назад, vadimv сказал:

Іспанці в своєму теплому кліматі взагалі роблять сральний вузол зі зворотнього боку будинку з окремим входом з вулиці

Це на випадок  напруженного энсьєрро (коли торо майже не нашампурив тебе на ріг) і тобі від пережитих емоцій вже немає сили нести то до хати😁

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Це на випадок  напруженного энсьєрро (коли торо майже не нашампурив тебе на ріг) і тобі від пережитих емоцій вже немає сили нести то до хати😁

Ну, це ще можна виправдати тим, що десь там недалеко знаходиться мангал для барбекю і/або басейн )

Але це ж дуже зручно, коли можна піти усамітнитися і почитати книжку, а потім відкрити двері і швидко провітрити ))

В тавалеті по центру хати такого рівня (в тому числі психологічного) комфорту не досягти.

Посилання на коментар

21 минуту назад, vadimv сказал:

коли можна піти усамітнитися і почитати книжку

...привітатися з гемороєм і за одне покрутити шашличок на мангалі в зоні барбекю.

21 минуту назад, vadimv сказал:

Але це ж дуже зручно

Давно зрозумів що це дуже суб'єктивне поняття

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...