standov Опубліковано: В понеділок в 15:35 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:35 Два польских планування, схожі на ваш кейс, не кажу що так треба звісно але може шось наштовхне на ідею Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 04:47 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 04:47 12 часов назад, standov сказал: Два польских планування, схожі на ваш кейс, не кажу що так треба звісно але може шось наштовхне на ідею Дякую. Як на мене не дуже удачні планування. Особливо друге. Перше ще можна погратися. 1. В першому не подобається що основний санвузол не має вікон і коридор 7 кв.м. (в бюджетному будівництві цю площу можна було б віддати під щось функціональне. Вузькуваті кімнати. Є питання по ергономічності передпокою. З плюсів можу виділити кладовку, тех приміщення (гарно що камін поряд з основним вент блоком) і загалом не погану кухню-вітальню. Подобається що це класичний "шестистінок" 2. Як на мене взагалі не альо (вибачте за різкість). Починаючи з несучих внутрішніх стін, пропорцій кімнат і закінчуючи туалетним дуетом))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 04:55 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 04:55 (змінено) 14 часов назад, Alvalk сказал: До "місця для співу" знов в черзі стояти? ))) У вас дуже серйозний гастрономічний досвід я бачу))) часто бувають масовані "зриви дна" в родині? перестаньтне купляти ранні кавуни і полуниці на ринку "північний", "Это ж Одесса-тут шо попало в рот пихать нельзя"😄 Змінено учора в 05:01 користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 04:58 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 04:58 14 часов назад, vadimv сказал: Воно ще й акустично розвернуто до вітальні ) Та де? Воно ж дверима до спальні? 14 часов назад, vadimv сказал: Центр композиції хати )) То ж тавалєт-головне приміщення (як ми вже зрозуміли по дописам на цьому форумі)😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: учора в 05:10 Поділитись Опубліковано: учора в 05:10 11 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: У вас дуже серйозний гастрономічний досвід я бачу))) часто бувають масовані "зриви дна" в родині? перестаньтне купляти ранні кавуни і полуниці на ринку "північний", "Это ж Одесса-тут шо попало в рот пихать нельзя"😄 А у вас бурхлива фантазія ))). Це просто про комфорт, нічого більше. Обговорювали раніше, немає сенсу знов по колу. Я просто натякнув, що в цьому варіанті ви знов повернулись до старого. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 05:15 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 05:15 2 минуты назад, Alvalk сказал: А у вас бурхлива фантазія ))). Важко заперечити))) 2 минуты назад, Alvalk сказал: Обговорювали раніше, немає сенсу знов по колу Так, не має сенсу-але не я ж це питання піднімю знову і знову))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:00 Поділитись Опубліковано: учора в 06:00 (змінено) 1 година тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Воно ж дверима до спальні? А між ним і вітальнею всього лише тонка стіночка для звукоїзоляції 44 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: але не я ж це питання піднімю знову і знову))) Ви знову і знову малюєте його по центру. Навіщо? Тому що "тавалєт-головне приміщення"? Діди ж не зря робили його в кінці городу ) Змінено учора в 06:02 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 06:18 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 06:18 (змінено) 36 минут назад, vadimv сказал: 1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Воно ж дверима до спальні? А між ним і вітальнею всього лише тонка стіночка для звукоїзоляції Можно просто сильно не пукати))) 36 минут назад, vadimv сказал: Діди ж не зря робили його в кінці городу ) Точно, то вєрняковий варіант. Можна зробити два по діагоналі ділянки-для комфорту. А можна зробити по чотирьом кутам - це вже будуть ознаки преміум ділянки.😆 Я так зрозумів що у ваше товариство туалетного перфекціонізму мене можуть не прийняти. Але дуже тішить ваша наполегливість зробити з мене повноцінного члена суспільства комфорту і гармонійного "співу".😁 (Не приймайте як особисту образу, я до вас позитивно ставлюся) Тоді питання: як би ви організували "срально-полоскальний" вузол у даному плануванні? Змінено учора в 06:36 користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:36 Поділитись Опубліковано: учора в 06:36 (змінено) 18 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Тоді питання: як би ви організували "срально-полоскальний" вузол у даному плануванні? Я б керувався наступними принципами: 1. Краще мати 2 унітази - один у ванній кімнаті, другий - у окремому туалеті. 2. Цей санітарний вузол краще розміщувати десь у кутку будинку (не по центру). 3. Між вітальнею і приміщенням з унітазом повинно бути як мінімум 2 дверей (а краще 2 стіни). Іспанці в своєму теплому кліматі взагалі роблять сральний вузол зі зворотнього боку будинку з окремим входом з вулиці. Змінено учора в 06:37 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 06:48 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 06:48 7 минут назад, vadimv сказал: Іспанці в своєму теплому кліматі взагалі роблять сральний вузол зі зворотнього боку будинку з окремим входом з вулиці Це на випадок напруженного энсьєрро (коли торо майже не нашампурив тебе на ріг) і тобі від пережитих емоцій вже немає сили нести то до хати😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:52 Поділитись Опубліковано: учора в 06:52 (змінено) 8 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Це на випадок напруженного энсьєрро (коли торо майже не нашампурив тебе на ріг) і тобі від пережитих емоцій вже немає сили нести то до хати😁 Ну, це ще можна виправдати тим, що десь там недалеко знаходиться мангал для барбекю і/або басейн ) Але це ж дуже зручно, коли можна піти усамітнитися і почитати книжку, а потім відкрити двері і швидко провітрити )) В тавалеті по центру хати такого рівня (в тому числі психологічного) комфорту не досягти. Змінено учора в 06:57 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 07:04 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 07:04 (змінено) 21 минуту назад, vadimv сказал: коли можна піти усамітнитися і почитати книжку ...привітатися з гемороєм і за одне покрутити шашличок на мангалі в зоні барбекю. 21 минуту назад, vadimv сказал: Але це ж дуже зручно Давно зрозумів що це дуже суб'єктивне поняття Змінено учора в 07:13 користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Почалась в мене відпустка, а дурній голові покою нема🤪. Просто намалював без будь якої цілі (від нефіг дєлать), без своїхи забаганок і чітких завдань. було бачення то зробити з комбінованим дахом, половина двухскатний (вітальня-ще й зробити стелю по скатам косу,тех.прим і гостьовий СВ з передпокоєм), а над кімнатами плаский дах - ну і то архітектурно обіграти. Потім мені то надоїло малювати і я просто двухскатний зробив. Пи.Си. Перед вікнами то клЮмба зелена (А не басейн з жабурниками-як хтось може подумати)🙃. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому як на мене вийшло дуже норм, може би ще подумав про оце місце (а може би і як є залишив) але імхо в цілому досить норм, і мастер спальня і два св і комор достатньо і функціонально. мені подобається ) Ще на ділянку по сторонам світу посадить бо може буде сенс відзеркалити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 минуты назад, standov сказал: Ще на ділянку по сторонам світу посадить бо може буде сенс відзеркалити. В мене останнім часом братова ділянка в голові як базова (т.є. великими вікнами на схід).😆 9 минут назад, standov сказал: мастер спальня Я не є прибічником майстер-спалень, але людям подобається, люди вважають це комфортно-то чому б і не спробувати щось зробити подібне. Але мабуть така хатка буде суттєво дорожча за всі попередні що я малював. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Я не є прибічником майстер-спалень а чому? Ну правда цікаво, як на мене то +100 до комфорту, а наче як власний будинок за власним проектом будують саме до максимізації комфорту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 19 минут назад, standov сказал: а чому? Ну правда цікаво, як на мене то +100 до комфорту, а наче як власний будинок за власним проектом будують саме до максимізації комфорту. Ще 12 років назад я жив в жахливих умовах і туалет в хаті мені здавався чимось неймовірним. Моя еволюція ще триває, матеріальна і ментальна. Розширюється кругозір і мені певно потрібен ще час щоб усвідомити ті чи інші речі (мабуть погана пластичність психіки)😆Кароч, типу тавалєт в спальні то як моя бабка казала: -"де спить-там і сере" Змінено 3 години тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 30 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Я не є прибічником майстер-спалень, але людям подобається, люди вважають це комфортно-то чому б і не спробувати щось зробити подібне. Але мабуть така хатка буде суттєво дорожча за всі попередні що я малював. Виглядає комфортніше попередніх. І бачу ви вже по площі до мого проекту підтягнулись - тому й комфортніше вийшло )) Я спочатку теж економив на квадратних метрах, але потім зрозумів, що додаткові квадратні метри коштують трохи дешевше, ніж мінімально необхідні, але додають комфорту. Тому економія тут має бути в міру. Ще 3-6 місяців тренувань - і намалюєте щось з таким же рівнем комфорту, але на 3 кв. м менше ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, Alvalk сказал: Я спочатку теж економив на квадратних метрах, але потім зрозумів, що додаткові квадратні метри коштують трохи дешевше, ніж мінімально необхідні, але додають комфорту. Тому економія тут має бути в міру. Йду вашим еволюційним шляхом))) 6 минут назад, Alvalk сказал: Ще 3-6 місяців тренувань - і намалюєте щось з таким же рівнем комфорту, але на 3 кв. м менше ))) Нема часу так довго тренуватись-відпустка всього два тижні)) доречі я вже бачу де можна тих 3 кв.м. відтяти без втрат. Але чесно кажучи я собі той проект не розглядав... (Думаєте вартує розглянути для себе відзеркаливши)?🤔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Має сенс в тому випадку, якщо по боках сусіди, яких зовсім не хочеться бачити. В іншому випадку краще робити вікна на 3 боки (зі сходу, півдня і заходу). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 минуты назад, vadimv сказал: Має сенс в тому випадку, якщо по боках сусіди, яких зовсім не хочеться бачити. В іншому випадку краще робити вікна на 3 боки (зі сходу, півдня і заходу). Ціна питання одне додаткове невеличке вікно в майстер-спальні))) Змінено 2 години тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз