professori Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня А что пан МакДо скажет о своём Sunket? Что за BMS? Как обновление её происходит? Возможно что-то менял в настройках. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 2 хвилини тому, professori сказав: А что пан МакДо скажет о своём Sunket? Что за BMS? Как обновление её происходит? Возможно что-то менял в настройках. Нормально. Працює 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 1 час назад, МакДо сказал: Нормально. Працює 🤣 За препарацию пациента - спасибо. Тут вопрос возник) А почему не пользуетесь родным приложением на телефон? (https://www.pgyer.com/sa7t) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 2 хвилини тому, professori сказав: За препарацию пациента - спасибо. Тут вопрос возник) А почему не пользуетесь родным приложением на телефон? (https://www.pgyer.com/sa7t) Це для якої Бмс застосунок? У сеплоса блутуз модуль лише на екрані, якого в мене не було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 28 минут назад, МакДо сказал: Це для якої Бмс застосунок? У сеплоса блутуз модуль лише на екрані, якого в мене не було. Это для вашего Sunket ESS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) 1 година тому, professori сказав: Это для вашего Sunket ESS Дуже цікаво, але ніде не зазначено наявність блютуз в АКБ. Ні на сайті виробника, ні в мануалі, ні в рекламному проспекті. апд: все таки додали вони в список LV батарейок ще одну на 10кВтг з блютуз та ще 16кВтг. Коли я купував, було лише 2 АКБ. Але я не впевнений, що моя АКБ має ВТ. А можете дати посилання на застосунок для iOs? Почитав знизу опис. Схоже на якусь CRM систему))) Змінено 6 січня користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня И я в итоге прикупил себе дею 12квт 3Ф ) 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 4 хвилини тому, ЯД сказав: И я в итоге прикупил себе дею 12квт 3Ф ) Вітаю. А нагадайте, що ви ним замінили? Де купували? Яка вартість? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 5 минут назад, ЯД сказал: И я в итоге прикупил себе дею 12квт 3Ф ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 1 хвилину тому, МакДо сказав: Вітаю. А нагадайте, що ви ним замінили? Де купували? Яка вартість? У меня люкс сна 5000, я думал сначала несколько люксов объединять. Но блин, столько проводов туда сюда и места занимает, что решил поменять на дею. Покупал через пром, 86к грн, 2к баксов на сегодня. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 9 хвилин тому, ЯД сказав: У меня люкс сна 5000, я думал сначала несколько люксов объединять. Но блин, столько проводов туда сюда и места занимает, что решил поменять на дею. Покупал через пром, 86к грн, 2к баксов на сегодня. Еволюція мало кого щадить))) Норм ціна. Я б не парився з доставкою з Китаю, якби баба ванга сказала про майбутнє ринку.) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 1 час назад, ЯД сказал: У меня люкс сна 5000, я думал сначала несколько люксов объединять. Но блин, столько проводов туда сюда и места занимает, что решил поменять на дею. Покупал через пром, 86к грн, 2к баксов на сегодня. Це з 60 міс. гарантії чи без? Бо ціна вже практично китайська. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 2 часа назад, МакДо сказал: Дуже цікаво, але ніде не зазначено наявність блютуз в АКБ. Ні на сайті виробника, ні в мануалі, ні в рекламному проспекті. апд: все таки додали вони в список LV батарейок ще одну на 10кВтг з блютуз та ще 16кВтг. Коли я купував, було лише 2 АКБ. Але я не впевнений, що моя АКБ має ВТ. А можете дати посилання на застосунок для iOs? Почитав знизу опис. Схоже на якусь CRM систему))) В вашей батарее есть bluetooth. Проверить просто. Подойдите к батарее с телефоном. Включите bluetooth. Перейдите в сам раздел настроек bluetooth (подержите 3 сек иконку bluetooth в шторке). И отсканируйте устройства. Наверняка найдёте новое типа BP... Добавил инструкцию к вашей батарее) Sunket ESS - 1.1.LFP5-10kWh LV User Manual(新版蓝牙).pdf 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) 37 хвилин тому, Vikctor сказав: Це з 60 міс. гарантії чи без? Бо ціна вже практично китайська. 12 мес Хотя там в описании 60, в характеристиках 12) Навезли, а терь цену сбивают, под видом скидок, чтобы отбить денег. Как с генами было Змінено 6 січня користувачем ЯД 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 41 хвилину тому, professori сказав: В вашей батарее есть bluetooth. Проверить просто. Подойдите к батарее с телефоном. Включите bluetooth. Перейдите в сам раздел настроек bluetooth (подержите 3 сек иконку bluetooth в шторке). И отсканируйте устройства. Наверняка найдёте новое типа BP... Добавил инструкцию к вашей батарее) Sunket ESS - 1.1.LFP5-10kWh LV User Manual(新版蓝牙).pdf 4 \u041c\u0411 · 1 завантаження Ви читали, що я писав? Клон Сеплос v2.0 не має блутузу без екрану. З приводу мануалу - дякую. Та я свій паперовий варіант з коробки перечитав кілька разів. Не плутайте генерації. Червоним відмічена моя батарея. Сподіааюсь вони вже змінили Бмс у новій генерації через негативні відгуки на форумах Європи і нова Бмс вже має блутуз на борту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 2 минуты назад, МакДо сказал: Ви читали, що я писав? Клон Сеплос v2.0 не має блутузу без екрану. На всякий случай, просто в списке блютуз их невидно, поставьте любой блютуз сканер если телефон андроид, но это ради уже на 100% убедиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 44 хвилини тому, mib сказав: На всякий случай, просто в списке блютуз их невидно, поставьте любой блютуз сканер если телефон андроид, но это ради уже на 100% убедиться Спробую розбудити свій старий Сяомі для цього. Але… в брошурі моєї АКБ та АКБ з приставкою Bluetooth в кінці - різні написи. От в тій що з БТ в advantages вказано - Bluetooth. В брошурі моєї АКБ цього немає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Только что, МакДо сказал: Спробую розбудити свій старий Сяомі для цього. Але… в брошурі моєї АКБ та АКБ з приставкою Bluetooth в кінці - різні написи. От в тій що з БТ в advantages вказано - Bluetooth. В брошурі моєї АКБ цього немає. Скорее так и есть, но если проверить 5 минут то чего не проверить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 14 часов назад, МакДо сказал: Спробую розбудити свій старий Сяомі для цього. Але… в брошурі моєї АКБ та АКБ з приставкою Bluetooth в кінці - різні написи. От в тій що з БТ в advantages вказано - Bluetooth. В брошурі моєї АКБ цього немає. Это китайцы) Нам их не понять. Там несколько версий мануалов на любой электроприбор. И море недокументированных функций о которых вы и знать не знаете. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня (змінено) Предлагают вот такие панели (590Вт) Я правильно считаю, что для 12 кВт дею будет по 10шт в стринг? Или оптимально по 9? Змінено 7 січня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 23 хвилини тому, ЯД сказав: что для 12 кВт дею будет по 10шт в стринг маю в стрінгу 10 панелей з Voc 51.47, в сонячний день з температурою трохи нижче нуля, максимальна напруга була 511В. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 19 минут назад, razzil сказал: маю в стрінгу 10 панелей з Voc 51.47, в сонячний день з температурою трохи нижче нуля, максимальна напруга була 511В. Тобто 12 панелей, що пропонують пану ЯД, легко влазят в показники мппт його інвертору. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 29 минут назад, razzil сказал: маю в стрінгу 10 панелей з Voc 51.47, в сонячний день з температурою трохи нижче нуля, максимальна напруга була 511В. А якщо спалах на Сонці буде ?! 😱 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 5 хвилин тому, 90BCO сказав: А якщо спалах на Сонці буде ?! 😱 Залежить буде мороз чи ні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня (змінено) 1 година тому, razzil сказав: маю в стрінгу 10 панелей з Voc 51.47, в сонячний день з температурою трохи нижче нуля, максимальна напруга була 511В. 40 хвилин тому, Vikctor сказав: Тобто 12 панелей, що пропонують пану ЯД, легко влазят в показники мппт його інвертору. Из того что я насчитал при -25 напряжение будет 52.63*(50*0.0025+1) = 59.21V И для 650В получается 650 / 59.21 = 10.98 шт. Но везде пишут округлять к меньшему, того 10 шт. Это при -25 это правильные подсчеты? Змінено 7 січня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз