Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

А что пан МакДо скажет о своём Sunket? Что за BMS? Как обновление её происходит? Возможно что-то менял в настройках.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, professori сказав:

А что пан МакДо скажет о своём Sunket? Что за BMS? Как обновление её происходит? Возможно что-то менял в настройках.

Нормально. Працює 🤣

Посилання на коментар

1 час назад, МакДо сказал:

Нормально. Працює 🤣

За препарацию пациента - спасибо.
Тут вопрос возник) А почему не пользуетесь родным приложением на телефон? (https://www.pgyer.com/sa7t)

Посилання на коментар

2 хвилини тому, professori сказав:

За препарацию пациента - спасибо.
Тут вопрос возник) А почему не пользуетесь родным приложением на телефон? (https://www.pgyer.com/sa7t)

Це для якої Бмс застосунок? У сеплоса блутуз модуль лише на екрані, якого в мене не було.

Посилання на коментар

28 минут назад, МакДо сказал:

Це для якої Бмс застосунок? У сеплоса блутуз модуль лише на екрані, якого в мене не було.

Это для вашего Sunket ESS

Посилання на коментар

1 година тому, professori сказав:

Это для вашего Sunket ESS

Дуже цікаво, але ніде не зазначено наявність блютуз в АКБ. Ні на сайті виробника, ні в мануалі, ні в рекламному проспекті. 
апд: все таки додали вони в список LV батарейок ще одну на 10кВтг з блютуз та ще 16кВтг. 
Коли я купував, було лише 2 АКБ. Але я не впевнений, що моя АКБ має ВТ. А можете дати посилання на застосунок для iOs?

Почитав знизу опис. Схоже на якусь CRM систему)))

Змінено користувачем МакДо
Посилання на коментар

4 хвилини тому, ЯД сказав:

И я в итоге прикупил себе дею 12квт 3Ф )

Вітаю. А нагадайте, що ви ним замінили? Де купували? Яка вартість?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, МакДо сказав:

Вітаю. А нагадайте, що ви ним замінили? Де купували? Яка вартість?

У меня люкс сна 5000, я думал сначала несколько люксов объединять. Но блин, столько проводов туда сюда и места занимает, что решил поменять на дею.

Покупал через пром, 86к грн, 2к баксов на сегодня. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, ЯД сказав:

У меня люкс сна 5000, я думал сначала несколько люксов объединять. Но блин, столько проводов туда сюда и места занимает, что решил поменять на дею.

Еволюція мало кого щадить)))

Норм ціна. Я б не парився з доставкою з Китаю, якби баба ванга сказала про майбутнє ринку.)

• Лайк 5
Посилання на коментар

1 час назад, ЯД сказал:

Це з 60 міс. гарантії чи без? Бо ціна вже практично китайська.

Посилання на коментар

2 часа назад, МакДо сказал:

Дуже цікаво, але ніде не зазначено наявність блютуз в АКБ. Ні на сайті виробника, ні в мануалі, ні в рекламному проспекті. 
апд: все таки додали вони в список LV батарейок ще одну на 10кВтг з блютуз та ще 16кВтг. 
Коли я купував, було лише 2 АКБ. Але я не впевнений, що моя АКБ має ВТ. А можете дати посилання на застосунок для iOs?

Почитав знизу опис. Схоже на якусь CRM систему)))

В вашей батарее есть bluetooth. Проверить просто. Подойдите к батарее с телефоном. Включите bluetooth. Перейдите в сам раздел настроек bluetooth (подержите 3 сек иконку bluetooth в шторке). И отсканируйте устройства. Наверняка найдёте новое типа BP... Добавил инструкцию к вашей батарее)

Sunket ESS - 1.1.LFP5-10kWh LV User Manual(新版蓝牙).pdf

• Лайк 1
Посилання на коментар

37 хвилин тому, Vikctor сказав:

Це з 60 міс. гарантії чи без? Бо ціна вже практично китайська.

12 мес
Хотя там в описании 60, в характеристиках 12) 

Навезли, а терь цену сбивают, под видом скидок, чтобы отбить денег. Как с генами было

Змінено користувачем ЯД
  • Лайк 2
Посилання на коментар

41 хвилину тому, professori сказав:

В вашей батарее есть bluetooth. Проверить просто. Подойдите к батарее с телефоном. Включите bluetooth. Перейдите в сам раздел настроек bluetooth (подержите 3 сек иконку bluetooth в шторке). И отсканируйте устройства. Наверняка найдёте новое типа BP... Добавил инструкцию к вашей батарее)

Sunket ESS - 1.1.LFP5-10kWh LV User Manual(新版蓝牙).pdf 4 \u041c\u0411 · 1 завантаження

Ви читали, що я писав? Клон Сеплос v2.0 не має блутузу без екрану.

IMG_2950.thumb.png.b6de45afe82929763c4aa62c5bf82b6e.png

З приводу мануалу - дякую. Та я свій паперовий варіант з коробки перечитав кілька разів. Не плутайте генерації. Червоним відмічена моя батарея.

IMG_2949.thumb.jpeg.c5276ad83d6a6b3bcd080078ba7479df.jpeg

Сподіааюсь вони вже змінили Бмс у новій генерації через негативні відгуки на форумах Європи і нова Бмс вже має блутуз на борту.

Посилання на коментар

2 минуты назад, МакДо сказал:

Ви читали, що я писав? Клон Сеплос v2.0 не має блутузу без екрану.

На всякий случай, просто в списке блютуз их невидно, поставьте любой блютуз сканер если телефон андроид, но это ради уже на 100% убедиться

Посилання на коментар

44 хвилини тому, mib сказав:

На всякий случай, просто в списке блютуз их невидно, поставьте любой блютуз сканер если телефон андроид, но это ради уже на 100% убедиться

Спробую розбудити свій старий Сяомі для цього. Але… в брошурі моєї АКБ та АКБ з приставкою Bluetooth в кінці - різні написи. От в тій що з БТ в advantages вказано - Bluetooth. В брошурі моєї АКБ цього немає.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, МакДо сказал:

Спробую розбудити свій старий Сяомі для цього. Але… в брошурі моєї АКБ та АКБ з приставкою Bluetooth в кінці - різні написи. От в тій що з БТ в advantages вказано - Bluetooth. В брошурі моєї АКБ цього немає.

Скорее так и есть, но если проверить 5 минут то чего не проверить

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 часов назад, МакДо сказал:

Это китайцы) Нам их не понять. Там несколько версий мануалов на любой электроприбор. И море недокументированных функций о которых вы и знать не знаете.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Предлагают вот такие панели (590Вт)

Я правильно считаю, что для 12 кВт дею будет по 10шт в стринг? Или оптимально по 9?

Screenshot_20250107-124530-280.png

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

23 хвилини тому, ЯД сказав:

что для 12 кВт дею будет по 10шт в стринг

маю в стрінгу 10 панелей з Voc 51.47, в сонячний день з температурою трохи нижче нуля, максимальна напруга була 511В.  

• Лайк 2
Посилання на коментар

19 минут назад, razzil сказал:

маю в стрінгу 10 панелей з Voc 51.47, в сонячний день з температурою трохи нижче нуля, максимальна напруга була 511В.  

Тобто 12 панелей, що пропонують пану ЯД, легко влазят в показники мппт його інвертору.

• Лайк 1
Посилання на коментар

29 минут назад, razzil сказал:

А якщо спалах на Сонці буде ?! 😱

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, razzil сказав:

40 хвилин тому, Vikctor сказав:

Тобто 12 панелей, що пропонують пану ЯД, легко влазят в показники мппт його інвертору.

Из того что я насчитал
при -25 напряжение будет 52.63*(50*0.0025+1) = 59.21V

И для 650В получается 650 / 59.21 = 10.98 шт. Но везде пишут округлять к меньшему, того 10 шт. Это при -25
это правильные подсчеты?

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...