lsandry Опубліковано: 11 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2024 Доброго дня. В ставочку вивелося дуже багато пуголовок. Судячи зі всього будуть жаби. Риби нема. Які варіанти хоч трохи з ними поборотися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2024 (змінено) Я у себе витягував мулосмоком Пондовак, ще можна миючим пилосмоком. Але у мене це були земляні жаби, жах! Змінено 11 квітня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 11 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2024 51 минуту назад, Фрай сказал: Я у себе витягував мулосмоком Пондовак, ще можна миючим пилосмоком. Але у мене це були земляні жаби, жах! А чому "земляні жаби - жах"? мені - наймиліші створіння, ще й в горОді корисні! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2024 2 години тому, lsandry сказав: Доброго дня. В ставочку вивелося дуже багато пуголовок. Судячи зі всього будуть жаби. Риби нема. Які варіанти хоч трохи з ними поборотися? навіщо? краще запустіть рибу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2024 2 години тому, voglya сказав: А чому "земляні жаби - жах"? мені - наймиліші створіння, ще й в горОді корисні! Тому, що вони цілу ніч сюрчать, приманюючи жаб які лізуть з усіх городів, спарюються у моїй калюжі, кидають ікру і виводять навалу пуголовків. А пуголовки то майбутні жаби і вони обовʼязково повернуться кинути ікру туди де зʼявилися самі. Для мене це занадто велика «радість», досить того, що риби вже більше ніж треба по розміру водойми. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lsandry Опубліковано: 14 квітня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2024 Поспілкувався з людиною яка тут жила до мене. Каже що жаб літом не буде. Вони всі полізуть в бік річки. Комарів на диво теж хоча риби нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2024 Тут ще питання які жаби, водяні зелені чи земляні? Земляних також не буде, вони як виростуть то теж розповзуться, зелені ні, але зелені то ще і ловці комарів, а на додаток принада вужам та гадюкам. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 15 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2024 Колись бачила цілий виводок земляних жабенят! Жили під дерев'яними сходами старого будинку, який потім знесли. Гарнесенькі!! Чомусь у нас слимаків в огороді пооооовно, навіть оті жирні/товсті є, а земляні жаби не розмножуються... Одного разу розпушувала землю під кущем - то побачила дорослу вже, вибачилась за турбування ))) прикрила земелькою. Здаєцця, земляні жаби - чи не єдині природні вороги слимаків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз