Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Покупка ИБП и аккумулятора

Neou

Рекомендовані повідомлення

18 часов назад, msgarry сказал:

Вони на стовпах висять разом з лічильниками. Навряд їх будуть до генератора підключати.

+100500 Наші дебільні галузеві "органайзери" вміють тільки вказівки видавати на кшалт забезпечити роботу базових станцій операторів на десятки годин. А як це зробити, то вже не їх проблема. А також те, що невеликі БС, які висять на тих же стовпах, просто технічно неможливо забезпечити таким ресурсом батарей та ЕЖУ. На просте питання щодо їх бачення способів вирішення їх розпорядження відповіді немає, бо подумати під час продукування тих безглуздих розпоряджень було нікому, всіх цікавила лише політична складова. 

18 часов назад, smotesko сказал:

А, то ваш провайдер не перейшов на PON. Співчуваю, надовго не вистачить.

PON чи не PON це не так важливо щодо часу функціонування. До того ж деякі види послуг особливим споживачам надати через PON неможливо. В умовах малоповерхової заміської забудови іншого способу дешево роздати послугу просто немає. До того ж далеко не факт, що вузол у провайдера буде працювати дуже довго без живлення. В умовах міської багатоповерхової забудови ситуація аналогічна. Якщо генератора немає, то хоч PON, хоч пряме ввімкнення каналу волокном або кабелем, крайній сайт і всі його споживачі будуть працювати рівно на час запасу ємності батарей. 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 1 місяць потому...
В 04.10.2024 в 23:57, mib сказал:

...Тут я любитель магнитных проводов, телефон может 120 ватт провод больше 30 не дает :-)

А який в цьому сенс - щоб телефон заряджався довше? Це ж м'яко кажучи незручно. В мене наявний телефон заряджається  з потужністю 67Вт, а якби була пропозиція придбати такий само на 10-15 баксів дорожче з зарядкою на 120Вт, то залюбки додав би. Жодного разу ще не було щоб батарея деградувала швидче ніж телефон ставав настільки застарілим, що ставало важко їм користуватися. І це я не часто змінюю телефони - раз на 2,5-3 рокі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Vikctor сказав:

І це я не часто змінюю телефони - раз на 2,5-3 рокі

В мене Айфон-6 прослужив 6 років, то ні разу не міняв рідну батарею, менше доби не тримала...

Тільки влітку діти подарували вже 10-й, бо 6-й не підтримував вже нічого...

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, Vikctor сказал:

А який в цьому сенс - щоб телефон заряджався довше? Це ж м'яко кажучи незручно. В мене наявний телефон заряджається  з потужністю 67Вт, а якби була пропозиція придбати такий само на 10-15 баксів дорожче з зарядкою на 120Вт, то залюбки додав би. Жодного разу ще не було щоб батарея деградувала швидче ніж телефон ставав настільки застарілим, що ставало важко їм користуватися. І це я не часто змінюю телефони - раз на 2,5-3 рокі.

Мне просто спешить некуда :-)

В машине одной рукой удобно, куда то в направлении телефона направил и оно подключилось

Ребенок свой сам на зарядку ставит по такому же принципу

А так основной заряд ночью, тоесть времени предостаточно

Но скорее это просто дело привычки

59 минут назад, sanyas15 сказал:

В мене Айфон-6 прослужив 6 років, то ні разу не міняв рідну батарею, менше доби не тримала...

То просто последний айфон при джобсе, я с него уже на андроид перешел, не из за джобса конечно, но пару узкоспециализированных програмок из апстора пропали, а я ими пользовался ежедневно

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...