Mr. D Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Робили б ще так, щоб до BMS можливо було б під'єднатися через Wi-Fi віддалено, якщо через інвертор з якоїсь причини SoC не зручно дивитися або відносно SoC щось інше вмикати та вимикати. Wi-Fi, наскільки я розумію, мають зовнішні вимірювачі з шунтом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, ashim1990 сказал: Хіба таке можливо? Вона ж брендова! Йдеться все ж таки не про бренди рівня pylontech, deye, чи byd. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 19 минут назад, Fedas сказал: А активне балансування можливе тільки за наявності Блутус? І, навпаки, наявність Блутус гарантує наявність активного балансування? Звичайно ні. Але якщо довелося змінювати бмс на нову з активним балансуванням (а велика кількість виробників брендових збірок встановлюють балансування пасивне), то можливість встановлення/зміни налаштувань через блютус було приємним бонусом. Змінено 1 година тому користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Якого типу балансир мають акумуляторні батареї Pylontech? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 36 хвилин тому, Fedas сказав: Бо пропозицій моделей з Блутус на порядок менше ніж пропозицій без Блутус. З чого я роблю висновок що моделі з Блутус набагато менш популярні. Не правильный висновок. Модели без блютуз дешевле и никто не проверит что там. И весь рынок заполнили китайским гуано, которое не вскрывая не проверить даже наличие бмс) не говоря уже о подделках на китайское гуано)) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedas Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 1 час назад, ЯД сказал: Не правильный висновок. Модели без блютуз дешевле и никто не проверит что там. И весь рынок заполнили китайским гуано, которое не вскрывая не проверить даже наличие бмс) не говоря уже о подделках на китайское гуано)) Моделі не популярні, але вони заполонили весь ринок. Хай буде так. Я не хочу обговорювати смак якість китайського лайна. Мова йшла про те що популярніше: моделі з блутус чи моделі без блутус. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз