ozor Опубліковано: 17 липня Поділитись Опубліковано: 17 липня (змінено) ХайСосАйнидхелпСенкс! Від постійного смикання під час постійного відключення світла, зламалась деталь, яка відʼєднує ворота від ланцюгу. червоного кольору. Привод SECTIONAL-500PRO | 750PRO Змінено 17 липня користувачем ozor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 17 липня Поділитись Опубліковано: 17 липня у Вас встановлений привід дорхан (країна агресор) Запчастин на неї немає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 17 липня Автор Поділитись Опубліковано: 17 липня Що є то є. Компроміси, як то кажуть, мене наздогнали, на той далекий, довоєнний час, локально, була тільки одна фірма поруч, з монтажниками, що встановлювала тільки дорхан, позиціонуючи його як якісний китай. Маю підозру, що і цю червону хрінь, виготовили не кацапи, а їхні піхвоокі володарі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 липня Поділитись Опубліковано: 17 липня Спробуйте скористатись послугами 3Д друку, але для цього потрібно демонтувати і залишки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 17 липня Поділитись Опубліковано: 17 липня 8 годин тому, KeySims сказав: у Вас встановлений привід дорхан (країна агресор) Запчастин на неї немає Та, насправді, є. Для багатьох, на жаль, гроші не пахнуть. І починають виникати ворота під іншими назвами, з "чеськими панелями", "європейською фурнітурою секційних воріт", фактично залишаючись кацапським дорханом. Виходили на мене у червні такі представники, назва починається на "фу" і закінчується на "ура". Пропонували почати співробітництво. Розповідаючи про "Панелі Чехія, фурнітура Нідерланди"(с) Швиденький поверхневий аналіз іх сайту і вуаля: комплектація секційних воріт повністю аналогічна комплектації руснявого гівна. Однакові кронштейни, направляйки, пружини тощо. Коли я на це вказав тому, хто мені писав, виявилося що комплектація вже не Нідерланди, а Китай. Типу звідти їде. Ну то таке. Вибачте, накипіло. Русня багато чого копіювала у інших виробників. Думаю що Вам треба відшукати артикул цієї запчастини, потім через інтернет пошукати. Вангую що аналог знайдете 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 19 липня Поділитись Опубліковано: 19 липня ну, як і казав. шукайте по артикулу DHG013NEW. каретка в зборі 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 19 липня Поділитись Опубліковано: 19 липня 5 минут назад, muvic сказал: каретка в зборі В наличии...)) rozetka.com.ua/312992506/p312992506/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз