sigma_shig Опубліковано: 19 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2024 Підкажіть, як захистити вікна від сонця? Треба щось на зовнішній бік вікна. Таке, щоб можна було відкривати та закривати. І щоб не дорого. Я дивився на маркізи та ставні - круто, але дорого. Я не готовий на такі розцінки. Захисні ролети теж не дуже хочеться - захист від злому мене не цікавить, а вони виглядають якось "важко". Якби таке ж саме, але тканево-пластікове... Я дивився на "садові жалюзі", але не хочеться решіток на вікнах. Є ідея взяти рулонні штори, але встановити їх назовні. Хтось робив так? Як при цьому протягувати ціпки для керування? Чи може є такі, але для зовнішнього встановлення? Проблема в тому, що це другий поверх і згортати/розгортати їх можна тільки через відкрите вікно або ставити мотори. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 19 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2024 1 час назад, sigma_shig сказал: Треба щось на зовнішній бік вікна. Таке, щоб можна було відкривати та закривати. І щоб не дорого. На стіні, ззовні, навколо вікна, у 4-х точках закрутити по дюбелю з крючком. На шматок брезенту відповідних розмірів , у кутках, пришити по металевому кільцю. Вранці начепити це "простирадло", - увечері зняти. Так, доведеться вилазити за вікно майже всім корпусом, але майже безплатно. Цей варіант - відправна точка. Подальше ускладнення конструкції з метою отримання більш комфортної процедури розгортання та згортання, - тягне за собою здорожання конструкціїї. ... аж до непристойних сум, ... та ще й не нашіх грошей. Нижче, кінцева точка мрії : www.alukon.com/en/exterior-blinds/raff-e Де саме, між цими точками, Ви зупините свій вибір, залежить від Вас. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 19 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2024 (змінено) Може, тут знайдете дешевше,але ж... www.hitsan.ua/uk/ Або, мiняйте склопакети на "сонцезахиснi"(блокуючи сонце) Змінено 19 липня 2024 користувачем volkoff 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dmitriy.shinkarenko Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 (змінено) В 19.07.2024 в 21:43, volkoff сказал: Може, тут знайдете дешевше,але ж... www.hitsan.ua/uk/ Або, мiняйте склопакети на "сонцезахиснi"(блокуючи сонце) А можно просто не заморачиваться и сделать хотя б базовую тонировочку 35-50% с хромированным эффектом. Она закроет яркое солнце, не будет нагреваться помещение, не будет выгорать от УФ внутри, и при этом на 50 вы потерю солнца почти не заметите. А если солнечная сторона, то можно 35 сделать - и будет все ок. По цене рассчитывайте на 900-1200 грн\м2 Змінено 25 жовтня 2024 користувачем dmitriy.shinkarenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз