Gezer Опубліковано: 7 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2024 (змінено) Підкажіть, хочу на холодний балкон постелити терасну дошку ДПК. Зараз внизу плитка частково відлущена/потрікана але все тримається купи, але не рівна і трохи хвилями. Положу поверх поперк (може вздовж? бо вирівняти їх всі буде ну дуже тяжко) балкона лаги і дошки. Там сиро, може попадати дощ/сніг. Підкажіть є якісь ньюанси на що звернути увагу? А виробник/вартість має значення чи для таких міні навантажень значення намає? Розмір підлоги 100х320. Дякую. Змінено 7 вересня 2024 користувачем Gezer Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 7 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2024 Погугліть «регульовані опори для терасної дошки». Вони пластикові, зручно монтуються, і ваша дошка буде суха. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: В неділю в 12:13 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:13 Теж буду стелити підлогу по стяжці. Всі напливи під лагами (заливав років 7-8 тому, вперше, сам, тому були нюанси) зняв за допомогою бетонної чашки на болгарці. Але є кут, завалений на 5 мм, а також місця, де під лагами щілини в пару міліметрів. Чогось спало на думку заїхати купити комплект пластикових прокладок для установки вікон - вони якраз різної товщини бувають. Чи що краще використати для добору такої мінімальної висоти? Лаги 50*50, сухі, прооліфив, зверху буде дошка паз-шип, теж суха (2 роки в мене), регульовані опори не хочу і банально не вистачає висоти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: В неділю в 12:39 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:39 21 хвилину тому, Offroad сказав: Теж буду стелити підлогу по стяжці. Всі напливи під лагами (заливав років 7-8 тому, вперше, сам, тому були нюанси) зняв за допомогою бетонної чашки на болгарці. Але є кут, завалений на 5 мм, а також місця, де під лагами щілини в пару міліметрів. Чогось спало на думку заїхати купити комплект пластикових прокладок для установки вікон - вони якраз різної товщини бувають. Чи що краще використати для добору такої мінімальної висоти? Лаги 50*50, сухі, прооліфив, зверху буде дошка паз-шип, теж суха (2 роки в мене), регульовані опори не хочу і банально не вистачає висоти Еврорубероїд , наріжете полоски отримаєте крок регулювання в 2мм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: В понеділок в 18:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:05 (змінено) В 25.05.2025 в 15:13, Offroad сказал: Теж буду стелити підлогу по стяжці. Всі напливи під лагами (заливав років 7-8 тому, вперше, сам, тому були нюанси) зняв за допомогою бетонної чашки на болгарці. Але є кут, завалений на 5 мм, а також місця, де під лагами щілини в пару міліметрів. Чогось спало на думку заїхати купити комплект пластикових прокладок для установки вікон - вони якраз різної товщини бувають. Чи що краще використати для добору такої мінімальної висоти? Лаги 50*50, сухі, прооліфив, зверху буде дошка паз-шип, теж суха (2 роки в мене), регульовані опори не хочу і банально не вистачає висоти У себе на балконі та не тільки (фото про "не тільки")вирішував питання рівня лагів виключно оцими хернями. Мега зручно при виконанні робіт та надійно в експлуатації. epicentrk.ua/ua/shop/ugolki-krepezhnye/ Змінено В понеділок в 18:16 користувачем Propeller 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз