Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Терасна дошка на балкон

Gezer

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, хочу на холодний балкон постелити терасну дошку ДПК. Зараз внизу плитка частково відлущена/потрікана але все тримається купи, але не рівна і трохи хвилями. Положу поверх поперк (може вздовж? бо вирівняти їх всі буде ну дуже тяжко) балкона лаги і дошки. Там сиро, може попадати дощ/сніг. Підкажіть є якісь ньюанси на що звернути увагу? А виробник/вартість має значення чи для таких міні навантажень значення намає?
Розмір підлоги 100х320.
Дякую.

Змінено користувачем Gezer
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Погугліть «регульовані опори для терасної дошки». Вони пластикові, зручно монтуються, і ваша дошка буде суха. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

• 8 місяців потому...

Теж буду стелити підлогу по стяжці. Всі напливи під лагами (заливав років 7-8 тому, вперше, сам, тому були нюанси) зняв за допомогою бетонної чашки на болгарці. Але є кут, завалений на 5 мм, а також місця, де під лагами щілини в пару міліметрів. Чогось спало на думку заїхати купити комплект пластикових прокладок для установки вікон - вони якраз різної товщини бувають. Чи що краще використати для добору такої мінімальної висоти?

Лаги 50*50, сухі, прооліфив, зверху буде дошка паз-шип, теж суха (2 роки в мене), регульовані опори не хочу і банально не вистачає висоти

Посилання на коментар

21 хвилину тому, Offroad сказав:

Теж буду стелити підлогу по стяжці. Всі напливи під лагами (заливав років 7-8 тому, вперше, сам, тому були нюанси) зняв за допомогою бетонної чашки на болгарці. Але є кут, завалений на 5 мм, а також місця, де під лагами щілини в пару міліметрів. Чогось спало на думку заїхати купити комплект пластикових прокладок для установки вікон - вони якраз різної товщини бувають. Чи що краще використати для добору такої мінімальної висоти?

Лаги 50*50, сухі, прооліфив, зверху буде дошка паз-шип, теж суха (2 роки в мене), регульовані опори не хочу і банально не вистачає висоти

Еврорубероїд , наріжете полоски отримаєте крок регулювання в 2мм.

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 25.05.2025 в 15:13, Offroad сказал:

У себе на балконі та не тільки (фото про "не тільки")вирішував питання рівня лагів виключно оцими хернями. Мега зручно при виконанні робіт та надійно в експлуатації.

epicentrk.ua/ua/shop/ugolki-krepezhnye/

IMG_20250526_210637456.jpg

Змінено користувачем Propeller
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...