allanek Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 44 хвилини тому, S_Vladimir_79 сказав: kurazh.org/volkswagen-stav-liderom-prodazhu-elektromobiliv/ Дякую за посилання. "У червні 2025 року Tesla змогла вийти у лідери місяця за кількістю проданих електромобілів, але це не вплинуло на загальну картину півріччя. Більше того, серед п’яти провідних автовиробників лише Tesla зафіксувала зниження продажів у червні — мінус 21% (32 605 автомобілів). Водночас Volkswagen наростив продажі на 9%, BMW — на 16%, Skoda — на 189%, а Renault — на 23%. Загалом європейський ринок електрокарів за перші шість місяців 2025 року продемонстрував зростання на 24% — з 944 858 до 1 177 051 проданих авто. Серед найпопулярніших моделей залишаються Tesla Model Y, Model 3, а також Volkswagen ID.4, ID.7 та ID.3."(с) Цитата з нього корелюється з цим і дає об'єктивну картинку. Ринок електрокарів, як і любий інший, реагує на різні подразники. І цілком нормально , що хтось виграє, хтось програє. 57 хвилин тому, allanek сказав: "Автовиробник Ілона Маска стикається з низкою проблем у Європі, включаючи інтенсивну конкуренцію, що триває, та репутаційну шкоду для бренду через запальну риторику мільярдера та відносини з адміністрацією Трампа. Останнім часом Tesla зазнає глобальних труднощів. Дохід компанії від продажу автомобілів впав у другому кварталі року, і Маск попередив, що попереду на автовиробника «може бути кілька важких кварталів». Одна з проблем Tesla полягає в тому, що вона не мала серйозного оновлення своєї лінійки автомобілів. Цього року компанія заявила, що працює над більш доступним електромобілем із «масовим виробництвом», запланованим на другу половину 2025 року, і інвестори сподіваються, що це пожвавить продажі." (с) P.S. Замість того, щоб ламати пики, краще зробити опитування в темі, хто яку електричку купив би собі. І спокійно обговорити результати опитування. Змінено 2 години тому користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, seksinika сказав: Правильно, нужно аЙдИ 4 покупать, главное для Китайского рынка искать их намного меньше Тесл ездит и вообще машина отличная, н если глубоко не копать), а я как то на Тесле помучаюсь еще, сколько там того светового дня . Та хоч на голові ходіть, аби не засирали в парі з Вадимом будь яку тему про електрички. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, MaxS сказав: аби не засирали Та тут вже черга і з теоретиків, охочих до цього дійства. "Пропал калабуховский дом" (с). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, allanek сказав: Та тут вже черга і з теоретиків, охочих до цього дійства. "Пропал калабуховский дом" (с). Та отож. Практики майже і не пишуть. Будь який пост завалють спамом про десятирічні тесли і дибільними роликами хайподрочерів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 34 минуты назад, allanek сказал: P.S. Замість того, щоб ламати пики, краще зробити опитування в темі, хто яку електричку купив би собі. І спокійно обговорити результати опитування. «Купив» та «купив би» По країнам виробництва, країні бренду чи торговій марці? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lecter Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, seksinika сказал: Ну пока что тут ели кто и навешивает то это вы а не я , я же не Коперфильд и чего вы там имели ввиду понятия не имею) так что если готовы к конструктивному диалогу то потрудитесь как минимум сделать так что бы ваши "имел ввиду" кроме вас были понятны и окружающим, вот тогда не придаться мне тратить время и "разжёвывать" вам и вообще как то хамовито вы себе ведете не находите), я как бы такой режим тоже включить могу), теперь по делу MY поедет дальше вашего аЙдИ и прилично, имея тот же заявленный объем батареи. Вы свои вопросы задали, я вам уже два раза н них ответила, даже направление поиска дала), а вообще вернусь домой и можем с вами в живую встретиться, включить камеру на телефоне и отснять небольшой контент в сравнении того же монитора в ущербном исполнении и на БМВ ай3), потом соседа пригласим еще о чьей аЙдИ4 я выше писала, он вам конструктивно пару слов надиктует потому как уже месяца 3 назад Теслу купил после того нового УГ из салона. И заметьте если я что то пишу то я не переживаю обсудить это в живую и это так и есть, а не то что вы тут выписывает при чем в какой то около-блатном жаргоне . Масло маслянноє. Абавсьом і ніачом. Головне насипать побільше букав і смайлів після кожного речення. Ображатись не треба, я цього не прагнув. Припиняю флуд! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 34 хвилини тому, S_Vladimir_79 сказав: «Купив» та «купив би» По країнам виробництва, країні бренду чи торговій марці? Якщо зробите опитування, то вже, як краще на вашу думку. Як на мене, то я б робила по торговій марці. Країна виробництва вже б обговорювалась по результатам опитування. " Купив би " Змінено 1 година тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 23 хвилини тому, allanek сказав: Якщо зробите опитування, то вже, як краще на вашу думку. Як на мене, то я б робила по торговій марці. Країна виробництва вже б обговорювалась по результатам опитування. " Купив би " Країна виробництва взагалі ні про що зараз. Тесла, Хонда, WV. Ауді, Мерседес і т.д. - такий же Китай, що і BYD. Як з кросовками. В якій якості замовлено - в тій і отримують. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Я б вибрала марку в опитуванні тому, що, як приклад, у Тесли є виробництво і в Китаї, і в Європі, і в Америці. Тому, як на мене, логічніше в опитуванні спиратись на торгову марку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз