Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

8 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

44 хвилини тому, S_Vladimir_79 сказав:

kurazh.org/volkswagen-stav-liderom-prodazhu-elektromobiliv/

Дякую за посилання. 

"У червні 2025 року Tesla змогла вийти у лідери місяця за кількістю проданих електромобілів, але це не вплинуло на загальну картину півріччя. Більше того, серед п’яти провідних автовиробників лише Tesla зафіксувала зниження продажів у червні — мінус 21% (32 605 автомобілів). Водночас Volkswagen наростив продажі на 9%, BMW — на 16%, Skoda — на 189%, а Renault — на 23%.

Загалом європейський ринок електрокарів за перші шість місяців 2025 року продемонстрував зростання на 24% — з 944 858 до 1 177 051 проданих авто. Серед найпопулярніших моделей залишаються Tesla Model Y, Model 3, а також Volkswagen ID.4, ID.7 та ID.3."(с)

Цитата з нього корелюється з цим і дає об'єктивну картинку. Ринок електрокарів, як і любий інший, реагує на різні подразники. І цілком нормально , що хтось виграє, хтось програє. 

57 хвилин тому, allanek сказав:

"Автовиробник Ілона Маска стикається з низкою проблем у Європі, включаючи інтенсивну конкуренцію, що триває, та репутаційну шкоду для бренду через запальну риторику мільярдера та відносини з адміністрацією Трампа.

Останнім часом Tesla зазнає глобальних труднощів. Дохід компанії від продажу автомобілів впав у другому кварталі року, і Маск попередив, що попереду на автовиробника «може бути кілька важких кварталів».

Одна з проблем Tesla полягає в тому, що вона не мала серйозного оновлення своєї лінійки автомобілів. Цього року компанія заявила, що працює над більш доступним електромобілем із «масовим виробництвом», запланованим на другу половину 2025 року, і інвестори сподіваються, що це пожвавить продажі." (с)

P.S. Замість того, щоб ламати пики, краще зробити опитування в темі, хто яку електричку купив би собі. І спокійно обговорити результати опитування. 

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, seksinika сказав:

Правильно, нужно аЙдИ 4 покупать, главное для Китайского рынка искать их намного меньше Тесл ездит и вообще машина отличная, н если глубоко не копать), а я как то на Тесле помучаюсь еще, сколько там того светового дня :lol:.

Та хоч на голові ходіть, аби не засирали в парі з Вадимом будь яку тему про електрички. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, MaxS сказав:

аби не засирали

Та тут вже черга і з теоретиків, охочих до цього дійства. 

"Пропал калабуховский дом" (с). 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, allanek сказав:

Та тут вже черга і з теоретиків, охочих до цього дійства. 

"Пропал калабуховский дом" (с). 

Та отож. Практики майже і не пишуть.  Будь який пост завалють спамом про десятирічні  тесли і дибільними роликами хайподрочерів.

• Лайк 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, allanek сказал:

P.S. Замість того, щоб ламати пики, краще зробити опитування в темі, хто яку електричку купив би собі. І спокійно обговорити результати опитування. 

«Купив» та «купив би»

По країнам виробництва, країні бренду чи торговій марці?

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, seksinika сказал:

Ну пока что тут ели кто и навешивает то это вы а не я :lol:, я же не Коперфильд и чего вы там имели ввиду понятия не имею) так что если готовы к конструктивному диалогу то потрудитесь как минимум сделать так что бы ваши "имел ввиду" кроме вас были понятны и окружающим, вот тогда не придаться мне тратить время и "разжёвывать" вам и вообще как то хамовито вы себе ведете не находите), я как бы такой режим тоже включить могу), теперь по делу MY поедет дальше вашего аЙдИ и прилично, имея тот же заявленный объем батареи.

Вы свои вопросы задали, я вам уже два раза н них ответила, даже направление поиска дала), а вообще вернусь домой и можем с вами в живую встретиться, включить камеру на телефоне и отснять небольшой контент в сравнении того же монитора в ущербном исполнении и на БМВ ай3), потом соседа пригласим еще о чьей аЙдИ4 я выше писала, он вам конструктивно пару слов надиктует потому как уже месяца 3 назад Теслу купил после того нового УГ из салона.

И заметьте если я что то пишу то я не переживаю обсудить это в живую и это так и есть, а не то что вы тут выписывает при чем в какой то около-блатном жаргоне :o.

Масло маслянноє. Абавсьом і ніачом. Головне насипать побільше букав і смайлів після кожного речення.

Ображатись не треба, я цього не прагнув.

Припиняю флуд!

Посилання на коментар

34 хвилини тому, S_Vladimir_79 сказав:

«Купив» та «купив би»

По країнам виробництва, країні бренду чи торговій марці?

Якщо зробите опитування, то вже, як краще на вашу думку.  Як на мене, то я б робила по торговій марці. Країна  виробництва вже б обговорювалась по результатам опитування. 

" Купив би "

Посилання на коментар

23 хвилини тому, allanek сказав:

Якщо зробите опитування, то вже, як краще на вашу думку.  Як на мене, то я б робила по торговій марці. Країна  виробництва вже б обговорювалась по результатам опитування. 

" Купив би "

Країна виробництва взагалі ні про що зараз. 

Тесла, Хонда, WV. Ауді, Мерседес і т.д. - такий же Китай, що і BYD. Як з кросовками. В якій якості замовлено - в тій і отримують.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Я б вибрала марку в опитуванні тому, що, як приклад, у Тесли є виробництво і в Китаї, і в Європі, і в Америці. Тому, як на мене, логічніше  в опитуванні спиратись на торгову марку.

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 21.08.2025 в 17:10, irina1969 сказал:

В

@irina1969а можна прикрутити голосовалку в цю тему?

«Автівку якої торгової марки Ви придбали б?

- BMW

- BYD

- Honda

- Hyundai 

- Mercedes

- Nissan

- Tesla

- VW 

- будь-який відомий бренд, аби не Китай 

- без різниці, аби подобалось

- окремо для vadimv”

Змінено користувачем S_Vladimir_79
  • Лайк 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, S_Vladimir_79 сказав:

- BMW

- BYD

- Honda

- Hyundai 

- Mercedes

- Nissan

- Tesla

- VW 

- окремо для vadimv”

Якщо мерс, то і ауді, volvo треба додати.  І Китай не BYD

Змінено користувачем MaxS
  • Лайк 1
Посилання на коментар

А голосувати можна буде тільки за одну торгову марку чи, наприклад, на вибір 2 варіанти відповіді? Питання знімаю, бо вже натицяла галочок, звісно, що це бажання чоловіка було😁

Посилання на коментар

Все гуляйтесь, що не зробиш щоб тільки люди не сварились🤗

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Нема КІА, шкоди та Вольво)

це потолок (( хай вони всі будуть під "відомий бренд"

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, DmiVady сказал:

Нема КІА, шкоди та Вольво)

Є Хьюндай, VW та аби подобалось, бо Вольво вже не Швеція

Посилання на коментар

27 хвилин тому, MaxS сказав:

Якщо мерс, то і ауді, volvo треба додати.  І Китай не BYD

Потрібно додати будь-яке "позитивне" авто, що продає Ніка)))) 

• Хаха 3
Посилання на коментар

8 минут назад, MaxS сказал:

Byd можна рахувати як будь-який китаєць, напевно

BYD трохи вибивається, бо продається в Європі. Це аргумент вже багатьох потенційних покупців.

Посилання на коментар

1 час назад, S_Vladimir_79 сказал:

- BMW

- BYD

- Honda

- Hyundai 

- Mercedes

- Nissan

- Tesla

- VW 

- окремо для vadimv”

Почну з себе.
В мене 2 автівки різних брендів «аби не Китай» зроблених в Китаї, хоча я нічого проти чистих китайських брендів нічого не маю, але для підтвердження мені потрібен час, щоб зрозуміти їхню надійність, як в плані агрегатів, так і в підтримці запчастин. Пройде час, зроблю нові висновки.

Змінено користувачем S_Vladimir_79
Посилання на коментар

мало популярних брендів. я б добавив Kia/ Hyundai, група VW (VW, Audi, Skoda.. ) nissan, 

Посилання на коментар

3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

мало популярних брендів. я б добавив Kia/ Hyundai, група VW (VW, Audi, Skoda.. ) nissan, 

Тому всі вони і є 

Посилання на коментар

Zeekr 001 в дорозі.  Жодна категорія не підходить :(

як альтернативу розглядав мерс eqe. Але слабші характеристики при різниці в 10т. дол.

Audi +/- в тій же ціні і комплектації не зайшов.

Все Китай, який би шильдик не вішали.

Змінено користувачем MaxS
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...