Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Рекомендовані повідомлення

На стадії проектування було ось так: 

607336549_!.thumb.JPG.4ddab360345ac1a2c9c83ac4bf45c1f7.JPG

на моє бачення - це безпечне і зручне рішення. Хоча і трошки слабіше по естетиці. 
навіть з урахуванням того, що фактично було встановлено більш сучасну колону, ніж проектувалося! 

На стадії остаточного затвердження проекту меблів мебляр поступив по совісті - і перепитав чи можна скоротити верхній зазор. 
Бренд дав добро )))
На мій погляд - коректний шлях. Але з практичної позиції - я б жертвувула естетикою на користь практичності. 
Або, як зауважила allanek, просила б рішень від мебляра 

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

38 хвилин тому, MegaPolis_Valeriya сказав:

Ви теж вважаєте, що зазори навколо колони не супер коректні? 

Пані, дякую за запитання і доброзичливий тон.

1. Я не фахівець, але як практик вважаю, що зазори не дуже коректні.

більш точно можна говорити лише після прочитання інструкції по встановленню, та головне не це.

42 хвилини тому, MegaPolis_Valeriya сказав:

2. зауважу, що консультувалася з представництвом бренду - чи будуть притензії у сервісного центру в разі виклику по гарантії

Як показує практика таке слово це полова і на випадок чого по гарантії вас пошлють до того хто вам таке сказав.

Бо лише письмова відповідь або інсталяція представником сервісного центра з відміткою в паспорті буде вашою гарантією.

1 година тому, MegaPolis_Valeriya сказав:

схема, яку один з форумчан відправив в гілку трошки вище - є інструкцією про облаштування сушки Горєньє, а не Електролюкс

Так, то я взяв першу-ліпшу, а у вашій є така примітка :

Прибор может быть установлен как отдельно, так и под столешницу, если под ней достаточно места

(см. вкладыш с инструкцией по установке

Цікаво було б побачити, що в ній? image.png.2b6fefb3aedcd419a0c4f8fed07842a9.png 

Собі б так не поставив хоча б тому, що неможливо візуально контролювати всі зʼєднання.

Прокапування побачиш лише коли нормально потече, а ще питання який там доступ до кранів? А до зливу? До розетки?

Бо пилюка то вже справа десята, не моя справа. ))

1 годину тому, MegaPolis_Valeriya сказав:

в критичній ситуації (затоплення від сусідів, прорив комунікації) буде важко діставати обладнання з ніші без допомоги мебляра

та взагалі проблематично дістати для обслуговування

От якби було рішення таке, щоб увесь цей блок міг виїзджати з шафи, а так я б зробив якісь ключки-зачепи і тримав їх поряд.

До речі, від таких випадків обовʼязково встановити за машинками датчик протікання.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...