MegaPolis_Valeriya Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому На стадії проектування було ось так: на моє бачення - це безпечне і зручне рішення. Хоча і трошки слабіше по естетиці. навіть з урахуванням того, що фактично було встановлено більш сучасну колону, ніж проектувалося! На стадії остаточного затвердження проекту меблів мебляр поступив по совісті - і перепитав чи можна скоротити верхній зазор. Бренд дав добро ))) На мій погляд - коректний шлях. Але з практичної позиції - я б жертвувула естетикою на користь практичності. Або, як зауважила allanek, просила б рішень від мебляра 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 38 хвилин тому, MegaPolis_Valeriya сказав: Ви теж вважаєте, що зазори навколо колони не супер коректні? Пані, дякую за запитання і доброзичливий тон. 1. Я не фахівець, але як практик вважаю, що зазори не дуже коректні. більш точно можна говорити лише після прочитання інструкції по встановленню, та головне не це. 42 хвилини тому, MegaPolis_Valeriya сказав: 2. зауважу, що консультувалася з представництвом бренду - чи будуть притензії у сервісного центру в разі виклику по гарантії Як показує практика таке слово це полова і на випадок чого по гарантії вас пошлють до того хто вам таке сказав. Бо лише письмова відповідь або інсталяція представником сервісного центра з відміткою в паспорті буде вашою гарантією. 1 година тому, MegaPolis_Valeriya сказав: схема, яку один з форумчан відправив в гілку трошки вище - є інструкцією про облаштування сушки Горєньє, а не Електролюкс Так, то я взяв першу-ліпшу, а у вашій є така примітка : Прибор может быть установлен как отдельно, так и под столешницу, если под ней достаточно места (см. вкладыш с инструкцией по установке) Цікаво було б побачити, що в ній? Собі б так не поставив хоча б тому, що неможливо візуально контролювати всі зʼєднання. Прокапування побачиш лише коли нормально потече, а ще питання який там доступ до кранів? А до зливу? До розетки? Бо пилюка то вже справа десята, не моя справа. )) 1 годину тому, MegaPolis_Valeriya сказав: в критичній ситуації (затоплення від сусідів, прорив комунікації) буде важко діставати обладнання з ніші без допомоги мебляра та взагалі проблематично дістати для обслуговування От якби було рішення таке, щоб увесь цей блок міг виїзджати з шафи, а так я б зробив якісь ключки-зачепи і тримав їх поряд. До речі, від таких випадків обовʼязково встановити за машинками датчик протікання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз