Дмитрий Давыденко Опубліковано: 10 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2024 Підкажіть, будь ласка, як винищити пирій на земельній ділянці. За ділянкою роками ніхто не доглядав та вона поросла пирієм, іншими бурʼянами та вишняком. Два рази травив гербіцидами, наче допомагало, але всеодно пирій пробивається, земля вся просотана корінням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2024 1. Напалмом (не рекомендуется) 2. Перекапыванием всего участка вручную и выбором руками корней. 3. Срезать верхний слой трактором и вывести. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 10 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2024 Только что, DimaF сказал: 1. Напалмом (не рекомендуется) 2. Перекапыванием всего участка вручную и выбором руками корней. 3. Срезать верхний слой трактором и вывести. ну мені більш підходить другий варіант. він самий важкий, але самий ефективний. Треба буде вилами все перекопувати та вибирати коріння. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2024 2 минуты назад, Дмитрий Давыденко сказал: ну мені більш підходить другий варіант. він самий важкий, але самий ефективний. Треба буде вилами все перекопувати та вибирати коріння. Такую работу вдвоем лучше всего делать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр1963 Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня Чому не рекомендовано НАПАЛМ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 17 хвилин тому, Александр1963 сказав: Чому не рекомендовано НАПАЛМ? Тому що "Напалм" знищує все, а якщо треба знищити пирій, то треба брати гербіцид вибіркової дії, наприклад "Пантера" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня Скоро крім пирія нічого й рости не буде. Нащо його винищувати? Тож їжа майбутнього. З нього ж можно хліб зробити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня Треба чимось іншим засіяти, на пустому місці завжди щось виросте і не факт шо воно буде краще пирея. Я б раундапом пройшовся у подвійній концентрації, і через кілька днів засіяв гірчицею, перед цвітінням перекопати з зеленою массою культиватором (600 грн/сутки оренда), та газонной травою засіяти, чи знову якимось сидератом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня От би хто придумав, як пирій вивести з газону з травою... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В п'ятницю в 09:42 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 09:42 03.05.2025 в 09:37, porterlv сказав: От би хто придумав, як пирій вивести з газону з травою... Пума Супер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: В п'ятницю в 10:52 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:52 Малось на увазі, щоб вивести пирій а газонну траву не тронути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В п'ятницю в 11:00 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:00 (змінено) 8 хвилин тому, porterlv сказав: Малось на увазі, щоб вивести пирій а газонну траву не тронути. Почитайте про нього на сайті Байєр. www.cropscience.bayer.ua/Products/Herbicides/Puma-Super Змінено В п'ятницю в 11:01 користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: В суботу в 15:02 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:02 Я то читав, а ви або ні або слабо в тому розбираєтесь... По перше, газонна трава і пирій - однотипні культури. Тому на них не існує окремих селективних гербіцидів. По друге, при використанні "пуми" необхідна додаткова обробка корисної культури антидотом. По третє, цей препарат заточений на пшеницю а не газонну траву. ЧИ я щось не розумію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В суботу в 16:21 Поділитись Опубліковано: В суботу в 16:21 1 година тому, porterlv сказав: Я то читав, а ви або ні або слабо в тому розбираєтесь... По перше, газонна трава і пирій - однотипні культури. Тому на них не існує окремих селективних гербіцидів. По друге, при використанні "пуми" необхідна додаткова обробка корисної культури антидотом. По третє, цей препарат заточений на пшеницю а не газонну траву. ЧИ я щось не розумію? Глибоко розбиратися не збираюсь, але ним захищають злакові від інших трав. Тим паче ландшафтники в тіктоці ним користуються від пооскухи та пирію по газону. З їх слів увесь газон в стані шоку на тиждень перестає рости, а всі трави не культурні зникають. Культурні злаки - продукт селекціонерів. Пирій, плоскуха та інші - дикі. Ваш газон як і мій (та інші не з базару) - продукти роботи селекціонерів. Тобто окультурені) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: В суботу в 16:42 Поділитись Опубліковано: В суботу в 16:42 Ви то пробували лити на свій газон чи лиш чули, що хтось пробував??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В суботу в 17:33 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:33 49 хвилин тому, porterlv сказав: Ви то пробували лити на свій газон чи лиш чули, що хтось пробував??? Ще ні, але хочу. Бо плоскуха деінде вилазить. Садівники ним користуються і радять проти цих бурʼянів своїм глядачам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В суботу в 18:00 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:00 1 година тому, porterlv сказав: Ви то пробували лити на свій газон чи лиш чули, що хтось пробував??? Також можете пошукати досвід застосування на ютюб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз