auto-master Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 (змінено) в різних кімнатах - різний ламінат (якісний, від 15уе до 30уе/м2, бельгія/німеччина). Основа - 18мм фанера в деяких приміщеннях або бетонна стяжка. Підложка - звичайна пенополіетиленова, 3мм. Тріщить ламінат однаково в усіх приміщеннях! В день не сильно, та й не звертаєш уваги, а вночі, коли тихо та-деякий час ніхто не ходив по підлозі - то сильно чутно як тріщить. ЧОМУ?😏 укладав самостійно, по технології, пил весь прибирав пилососом. Відповіді не можу знайти, що не так. Попереду - класти ламінат на дачі, то не знаю, що й робити... Підкажіть, чому хрустить і як цьго не допустити?🙄 Змінено 4 листопада 2024 користувачем auto-master Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 а у меня слышно, как кошки топают 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 59 минут назад, auto-master сказал: в різних кімнатах - різний ламінат (якісний, від 15уе до 30уе/м2, бельгія/німеччина). Основа - 18мм фанера в деяких приміщеннях або бетонна стяжка. Підложка - звичайна пенополіетиленова, 3мм. Тріщить ламінат однаково в усіх приміщеннях! В день не сильно, та й не звертаєш уваги, а вночі, коли тихо та-деякий час ніхто не ходив по підлозі - то сильно чутно як тріщить. ЧОМУ?😏 укладав самостійно, по технології, пил весь прибирав пилососом. Відповіді не можу знайти, що не так. Попереду - класти ламінат на дачі, то не знаю, що й робити... Підкажіть, чому хрустить і як цьго не допустити?🙄 У нас в квартирі також звичайна підложка і також хрустить. В будинку брали від виробника ламінату (квік степ) то взагалі безшумний. Можливо справа саме в підложці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
auto-master Опубліковано: 4 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 14 минут назад, Yull сказал: У нас в квартирі також звичайна підложка і також хрустить. В будинку брали від виробника ламінату (квік степ) то взагалі безшумний. Можливо справа саме в підложці. не зовсім зрозумів - в будинок ви брали іншу підложку, а ламінат той самий? Яку саме підложку, підкажіть!😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 18 минут назад, auto-master сказал: не зовсім зрозумів - в будинок ви брали іншу підложку, а ламінат той самий? Яку саме підложку, підкажіть!😉 В будинку ламінат Квікстеп і підложка Квікстеп, така Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 3 часа назад, auto-master сказал: в різних кімнатах - різний ламінат (якісний, від 15уе до 30уе/м2, бельгія/німеччина). Основа - 18мм фанера в деяких приміщеннях або бетонна стяжка. Підложка - звичайна пенополіетиленова, 3мм. Тріщить ламінат однаково в усіх приміщеннях! В день не сильно, та й не звертаєш уваги, а вночі, коли тихо та-деякий час ніхто не ходив по підлозі - то сильно чутно як тріщить. ЧОМУ?😏 укладав самостійно, по технології, пил весь прибирав пилососом. Відповіді не можу знайти, що не так. Попереду - класти ламінат на дачі, то не знаю, що й робити... Підкажіть, чому хрустить і як цьго не допустити?🙄 Пройдитесь по замкам ведешкой. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Нерівна підлога і майстри які вкладали ламінат, тупо не перевірили площину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Marat Мiftachov Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 04.11.2024 в 13:01, auto-master сказав: в різних кімнатах - різний ламінат (якісний, від 15уе до 30уе/м2, бельгія/німеччина). Основа - 18мм фанера в деяких приміщеннях або бетонна стяжка. Підложка - звичайна пенополіетиленова, 3мм. Тріщить ламінат однаково в усіх приміщеннях! В день не сильно, та й не звертаєш уваги, а вночі, коли тихо та-деякий час ніхто не ходив по підлозі - то сильно чутно як тріщить. ЧОМУ?😏 укладав самостійно, по технології, пил весь прибирав пилососом. Відповіді не можу знайти, що не так. Попереду - класти ламінат на дачі, то не знаю, що й робити... Підкажіть, чому хрустить і як цьго не допустити?🙄 Знайшли рішення?У нас така ж проблема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня В мене нічого не хрустить. Таркетт, стяжка ідеальна 2мм на 3м, підложка з пресованої хвої Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз