МакДо Опубліковано: учора в 12:42 Поділитись Опубліковано: учора в 12:42 52 хвилини тому, yur43 сказав: треба видалити пилюку з матеріалу фільтру, а не забивати її втуди я не знаю чи ви правильно мене зрозуміли. я видуваю пилюку. там же стрілочки на фільтрі і я дую в протилежну протоку сторону. можливо я помиляюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: учора в 14:16 Поділитись Опубліковано: учора в 14:16 1 годину тому, МакДо сказав: правильно правильно всмоктувати пилюку, з вхідного боку фільтра Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 6 годин тому, yur43 сказав: правильно всмоктувати пилюку, з вхідного боку фільтра А чому не вилучати з протилежного? Просто цікаво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 18 годин тому, yur43 сказав: правильно всмоктувати пилюку, з вхідного боку фільтра Виходить, що автоочистка у пилососах і промислових сушарках спроектована не правильно? там фільтри очищують саме зворотнім потоком повітря. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 годин тому, outdoor24 сказав: Виходить, що автоочистка у пилососах і промислових сушарках спроектована не правильно? там фільтри очищують саме зворотнім потоком повітря. якщо уважно прочитати написане, то виходить що якраз правильно. Вони ж висмоктують пилюку, а не вдувають її. Змінено 1 година тому користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому (змінено) 24 хвилини тому, yur43 сказав: Вони ж висмоктують пилюку, а не вдувають її. Таки видувають - див. п.14. «Процеси та апарати» не прогулював Змінено 51 хвилин тому користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому (змінено) 5 хвилин тому, outdoor24 сказав: Таки видувають. Маю робота з автоочисткою, він саме висмоктує пилюку в очищуючий пилосмок в базі. Якби він видував її, то вона літала б по будинку. А її немає, вона в мішку. Змінено 47 хвилин тому користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому (змінено) 15 хвилин тому, yur43 сказав: Маю робота з автоочисткою, він саме висмоктує пилюку в очищуючий пилосмок в базі. Ну це лише один із варіантів реалізації очистки фільтрів. Але це не означає, що саме цей «правильний», а інші не правильні. Мій пилік Metabo чистить фільтр продувкою. Промислових установок HVAC з автоочисткою фільтрів не бачив, але короткий пошук дає варіанти або механічної очистки, або зворотньої продувки. Змінено 32 хвилини тому користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 8 хвилин тому, outdoor24 сказав: Але це не означає, що саме цей «правильний», а інші не правильні. ШІ: Покрокова інструкція з очищення Вимкніть живлення: Перед початком робіт обов'язково відключіть пристрій від мережі. Зніміть кришку: Акуратно зніміть захисну лицьову панель або решітку вентиляції. Вийміть фільтр: Обережно дістаньте фільтрувальний елемент, щоб пил не потрапив назад у приміщення. Очистіть від пилу: Скористайтеся пилососом на низькій потужності або струсіть основний бруд. Промийте або замініть: Промийте багаторазовий фільтр у теплій воді з милом (без агресивних хімікатів). Повністю висушіть фільтр при кімнатній температурі (не сушіть феном або на батареї). *Одноразові або вугільні фільтри замінюйте на нові. [1, 2] Зберіть конструкцію: Встановіть сухий фільтр на місце та закрийте кришку. -------------------- Наче все просто росписано. Але нє, "давайте обдуємо грязюку компресором", хай літає по вулиці, нехай знають шо ми чистимо фільтри, бо ми любимо чистоту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 4 хвилини тому, yur43 сказав: ШІ Ну раз так, то да, це аргумент. 😊 Хоча можемо продовжити мірятися розміром ШІ: Якщо це грубий фільтр G3–G4: Вимкніть ПВУ. Обережно вийміть фільтр, не струшуючи пил у приміщенні. Очистіть пил: пилососом із м’якою насадкою; або продуйте стисненим повітрям з чистого боку в брудний. Якщо матеріал допускає миття (це повинно бути вказано виробником): промийте теплою водою до 30–40 °C; не використовуйте агресивні мийні засоби; повністю висушіть перед встановленням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 6 хвилин тому, outdoor24 сказав: або продуйте стисненим повітрям з чистого боку в брудний маленьке уточнення, в брудний бік - це свій двір, будинок, чи сусідський? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз