Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Допоможіть налаштувати BMS JK-B2A8S20P під комірки 280AH.

sat-prof

Рекомендовані повідомлення

Допоможіть налаштувати BMS  JK-B2A8S20P під комірки 280AH.  Що потрібно виставити?  

Хочу, використовувати ємність десь максимально 250Ah ( в ощадливому режимі). Трохи бачу внутрішній опір моїх батарей різний. Це ок для нових комірок? Чи потрібно міряти тестером?

Screenshot_20241127-092729.png

Screenshot_20241127-092746.png

Screenshot_20241127-092758.png

Screenshot_20241127-092808.png

Screenshot_20241127-092931.png

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

32 минуты назад, sat-prof сказал:

Допоможіть налаштувати BMS  JK-B2A8S20P під комірки 280AH.  Що потрібно виставити?  

У меня стояло все по дефолту разве что верх по ячейкам был выставлен 3,65

33 минуты назад, sat-prof сказал:

Хочу, використовувати ємність десь максимально 250Ah ( в ощадливому режимі). Трохи бачу внутрішній опір моїх батарей різний. Це ок для нових комірок? Чи потрібно міряти тестером?

Это сопротивление проводов, а так поставьте на инверторе верх 27,6 низ 24выше особо ничего нету и ниже тоже

Посилання на коментар

1 година тому, sat-prof сказав:

Трохи бачу внутрішній опір моїх батарей різний. Це ок для нових комірок? Чи потрібно міряти тестером?

Это сопротивление проводов, а не ячеек.

Видимо некоторые плохо/хуже обжаты

Посилання на коментар

1 година тому, sat-prof сказав:

Допоможіть налаштувати BMS  JK-B2A8S20P

Ось тут все досконально описано: off-grid-garage.com

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, mib сказав:

У меня стояло все по дефолту разве что верх по ячейкам был выставлен 3,65

У мене 3,6V а потрібно поставити 3.45V (пункт CELД OVP ?) Щоб використсоувати +- на 90% ємності? 

1 година тому, mib сказав:

Это сопротивление проводов, а так поставьте на инверторе верх 27,6 низ 24выше особо ничего нету и ниже тоже

Дякую. А це який пункт скріну у мене на фото? Щоб виставити 27,6 та низ 24

Батарея колеги , інвертор там автомобільний на 24В. (нічого налаштовувати не можна)

Змінено користувачем sat-prof
Посилання на коментар

1 час назад, sat-prof сказал:

Дякую. А це який пункт скріну у мене на фото? Щоб виставити 27,6 та низ 24

Батарея колеги , інвертор там автомобільний на 24В. (нічого налаштовувати не можна)

Вот так можно спросить в теме по конкретному инвертору/автомобилю и залить в дизельны, бензин :-)

Ответ был исходя что батарея будет подключаться к срне и на нем выставляется верх 27,6 низ 24

Автомобильный будет разряжать до 20 вольт если не ниже и это плохая идея либо его нужно поменять либо переделать ну и самый распространенный вариант контролировать разряд и вовремя отключать

На бмс вы это не ограничите точнее можете но сработка бмс это авария, а не штатная сттуация

Так что все советы выше отменяются, учитывая что еще не понятно чем он заряжать будет

• Лайк 5
Посилання на коментар

А никто не знает, как включить heat function для батареи, кроме того что в правом меню активировать? Дякую

Посилання на коментар

В 27.11.2024 в 10:47, sat-prof сказал:

Цитата, яку я десь вкрав колись... 

Цитата

Переривати розряд батареї, також, як і закінчувати її заряд, повинен ІНВЕРТОР, а не БМС.
БМС – це АВАРИЙНИЙ механізм захисту, а не штатний. Він нічого не регулює, тільки розриває заряд/розряд. Тому глибина розряду задається на інверторі, а для БМС задаються граничні пороги захисту, на випадок, якщо інвертор не відпрацював. При нормальному використанні БМС нічого не потрібно відсікати, тільки балансувати ячейки і все. Будь яке спрацювання БМС – це або позаштатна ситуація або щось неправильно налаштовано.

Задайте нормальні параметри на БМС, розрядіть батарею до величини (наприклад 80%) і перевірте, яка напруга  в цей час на батареї. Саме це значення, й встановіть на інверторі. Але як Float чи BULK. то вже вам вирішувати.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

27.11.2024 в 10:47, sat-prof сказав:

Screenshot_20241127-092729.png

Screenshot_20241127-092746.png

Screenshot_20241127-092758.png

Screenshot_20241127-092808.png

Screenshot_20241127-092931.png

ощадливий і оптимальний режим для батареї це основний заряд до 3,47в і  float 3.35в. по емності дуже складно підтримувати  такі батареї. тому що при 80-90 відсотках емності майже горизонтальна крива залежності емності від напруги. і показник soc у вас буде постійно показувати зовсім не те що  по факту.  і батарея розбалансуеться, том що розбаланс виникае від 3,45в. 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

image.png.547d747f4e7ec8e6c8ab36d4ada0e2b3.png
великий розбіг, бажано було б переробити. як мінімум 5ту і 6ту переобжати, але не обрізати проводи

Посилання на коментар

ви точно можете краще, якщо навіть у мене із найдешевшими інструментами та матеріалами, з першого разу, вийшло от так. причому на 8му комірку кинув два проводи (однакові).
image.png.dae9d4e8be342e1eab5316d55b3d35dc.png

Посилання на коментар

3 часа назад, Александр Аврамчук сказал:

і батарея розбалансуеться, том що розбаланс виникае від 3,45в. 

в налаштуваннях можна хоч 3 поставити за бажанням. але чи вистачить струму і чи потрібно це взагалі?

Посилання на коментар

1 година тому, newbee2020 сказав:

в налаштуваннях можна хоч 3 поставити за бажанням. але чи вистачить струму і чи потрібно це взагалі?

не зрозумів про що ви? на що може не вистачити струму? і що не потрібно ? 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...