Григорій Виноградов Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 Добрий день, форумчани, починаю робити ремонт в таунхаусі і є проблема яку я не знаю як вирішити, через весь перший поверх іде газова труба, ховати її не можна, а залишити не хочеться через дизайн, , стіни будуть в білих тонах , фарбовані, натяжні стелі білі матові, допоможіть її приховати так, щоб залишити доступ, фотографії додаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 Тю, це ж кухня? Перефарбувати трубу в білий, інше за навісними шафами і видно не буде, на залишок можна вцепити гірлянду )) Ви зробіть ремонт до кінця і тоді може проблема не буде вартувати шкарлупи від яйця 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 є таке золоте правило в дизайні😀що якщо не можна сховати, то треба навпаки виділити...у Вас вже є дизайн проект інтер"єру ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2024 а- короб, б - декоративна вірьовка .вони різної товщини, абрутити по діаметру. доступ вам треба тільки до крану. там меблі . газовий шланг можна сховати в 50 закладну трубу,яка буде в стіні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 30 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2024 (змінено) 20 хвилин тому, МаТраС сказав: газовий шланг можна сховати в 50 закладну трубу,яка буде в стіні А так хіба можна? Я бляха не додумався, так і стирчить шланг по фартуку... Хоча всі труби до котла пустив за фартуком у стіні... Змінено 30 грудня 2024 користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2024 (змінено) 35 минут назад, normal сказал: А так хіба можна? Я бляха не додумався, так і стирчить шланг по фартуку... Хоча всі труби до котла пустив за фартуком у стіні... По ДБН всяким нет конечно. Но я ни разу не слышал чтобы с газовой трубой в помещении ( в отличии от шланга) что то случалось. Я бы закрыл каким то легким декором, который при случае разобрать не смертельно. Змінено 30 грудня 2024 користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2024 (змінено) 30.12.2024 в 17:20, normal сказав: А так хіба можна? Я бляха не додумався, так і стирчить шланг по фартуку... Хоча всі труби до котла пустив за фартуком у стіні... можна)) 4 кутника 50 мм 45 градусів, метр труби. з єднання відкриті. шланг міняється за 5 хв Змінено 30 грудня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2024 30.12.2024 в 17:56, DimaF сказав: Но я ни разу не слышал чтобы с газовой трубой в помещении ( в отличии от шланга) что то случалось. трапляється на з єднанні з трубою і плитою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 30 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2024 36 хвилин тому, DimaF сказав: По ДБН всяким нет конечно 8 хвилин тому, МаТраС сказав: можна Так можна чи ні по ДБН? В квартирі пам'ятаю кожен місяць\два приходив газовщик перевіряти чи не пропускає шланг, не хочеться, щоб людині потім відрізали газ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2024 (змінено) 30.12.2024 в 18:34, normal сказав: Так можна чи ні по ДБН? В квартирі пам'ятаю кожен місяць\два приходив газовщик перевіряти чи не пропускає шланг, не хочеться, щоб людині потім відрізали газ... колись було так: Запрещается скрытая прокладка гибких рукавов, пересечение гибкими рукавами строительных конструкций, в том числе оконных и дверных проемов. залізна повина бути в коробі з вентиляцією. я давно в квартирах не живу. але за 28 років я газовщиків не бачив ні разу) можна щланг витягнути на час перевірки,потім сховати) ми ж не в європі,проявляємо квітливість Змінено 30 грудня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Perforator21 Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 (змінено) і взагалі, краще скачати ДБН В.2.5-20:2018, і весь розділ "внутрішнє газопостачання" прочитати. Там сторінок п'ять дотичні до житлових будинків, не більше, бо все інше про промисловість. UPD: Газопровід і рукав - це різні речі, і вимоги до прокладання трохи різні Змінено 31 грудня 2024 користувачем Perforator21 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз