vadimv Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня (змінено) 6 хвилин тому, МаТраС сказав: Три Роки росте. Виріс на 30 см. Я не сторонник хімії. Мабуть, земля не та У нас він виріс десь метрів до 3-4, а потім повністю вимерз, залишився пеньок. На сусідній вулиці цвів настільки красиво, що я їздив (не вєліку) фоткать. Та ж сама історія - вимерз. Змінено 12 липня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 8 хвилин тому, vadimv сказав: У нас він виріс десь метрів до 3-4, а потім повністю вимерз, залишився пеньок. На сусідній вулиці цвів настільки красиво, що я їздив (не вєліку) фоткать. Та ж сама історія - вимерз. Думаю, агроволокно і тирсою низ треба утеплити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 6 часов назад, МаТраС сказал: Три Роки росте. Виріс на 30 см. Я не сторонник хімії. Мабуть, земля не та У меня быстро вырос, южная сторона участка. В прошлом году не знали куда девать, пораздавали, варенье сварили. В этом году - понятно, 3 штуки)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня Якраз їхав по трасі на Чернігів під час того дощу. В Скибині на в'їзді дорога вся в листі-голках-гілках, наче по лісу їхав. Справа темно-синє небо і гримало, але без блискавок. І пару крапель на лобовому. Говорив зі знайомими з Софії, Родинного затишку і Прилісся (садові товариства зліва через трасу від Димерки) - в них сухо і за годину світило сонце з повним штилем. По гаражу - з місяць тому прилетів шахед на сусідній вулиці. В одному дворі дах на одноповерховому будинку змістило, під заміну все до стропилки включно. Фронтальний навантажувач у дворі з продірявленим ковшем (не знаю, яка там товщина сталі, але візуально вразило), КамАЗ як решето. А машина в гаражі поруч абсолютно ціла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз