irina1969 Опубліковано: 23 квітня Поділитись Опубліковано: 23 квітня Треба десь 6 кв.м штучного газону, але я ніколи не мала з ним справу...подивилась ціни є різні кусючі і не дуже, основа також різна, матеріал різний🤪...може у когось є досвід, на що звернути увагу....в ідеалі щоб гарно тримав УФ, на зиму його ніхто прибирати не буде і головне, зовнішній вигляд наближений до натурального...всім небайдужим дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 23 квітня Поділитись Опубліковано: 23 квітня (змінено) Іра, в нас був багато років. Але невеликі килимки. Треба було закрити місце біля мотору для воріт, залишок використовували килимками біля вхідних дверей. До речі, дуже сподобався в такому варіанті. Дивились на нього в Епікє, продавала на той час якась фірма з Дніпра. Тож спробуй подивитись в найближчому Епіку. Побачиш та помацаєш руцями. За багато років вигляд не змінився. Дуже приємний на дотик та максимально виглядав, як справжня травка. Гарно мився. Не сипався по обрізаному краю. І взагалі був, як новий. Змінено 23 квітня користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня Дякую. 🙂В тому році по акції купили в Юске за дурні гроші 2 садових килима біля басейну покласти, так вони розсипались через 2 місяця...я давно хотіла там штучну траву, то зараз час прийшов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 23 квітня Поділитись Опубліковано: 23 квітня На жаль, не можу сказати, хто виробник того штучного газону, що ми купували. Не пам'ятаю, бо багато років пройшло. Ні, в нас був, як новенький. Спробуй в Епіке подивитись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня Тільки що, allanek сказав: На жаль, не можу сказати, хто виробник того штучного газону, що ми купували. Не пам'ятаю, бо багато років пройшло. Ні, в нас був, як новенький. Спробуй в Епіке подивитись. Так і зроблю, дивилась на Розетці так очі розбіглись...треба мацати)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В четвер в 07:49 Поділитись Опубліковано: В четвер в 07:49 19 годин тому, irina1969 сказав: треба мацати)) Краще помацати. Бо по фото він виглядає однаково, різницю бачиш тільки коли своїми очима та руцями дивишся і мацаєш. Не знаю, скільки він коштує зараз, коли ми купували, то було дорого, бо його було мало на ринку. Взяли той, що більше сподобався і самий дешевий. Вибір виявився гарним. Треба було невеликий шматок, а продавали тільки кв.м. тож вирішили проблему килимка біля дверей.Теж влучно. Гарно миється, гарно виглядає, приємний на дотик. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз