Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Штучний газон

irina1969

Рекомендовані повідомлення

Треба десь 6 кв.м штучного газону, але я  ніколи не мала з ним справу...подивилась ціни є різні  кусючі  і не дуже, основа також різна, матеріал різний🤪...може у когось є досвід, на що звернути увагу....в ідеалі щоб гарно тримав УФ, на зиму його ніхто прибирати не буде  і головне, зовнішній вигляд наближений до натурального...всім небайдужим дякую

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Іра, в нас був багато років. Але невеликі килимки. Треба було закрити місце біля мотору для воріт, залишок використовували килимками біля вхідних дверей. До речі, дуже сподобався в такому варіанті. Дивились на нього в Епікє, продавала на той час якась фірма з Дніпра. Тож спробуй подивитись в найближчому Епіку. Побачиш та помацаєш руцями. За багато років вигляд не змінився. Дуже приємний на дотик та максимально виглядав, як справжня травка. Гарно мився. Не сипався по обрізаному краю. І взагалі був, як новий.

Змінено користувачем allanek
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Дякую. 🙂В тому році по акції купили в Юске за дурні гроші 2 садових килима біля басейну покласти, так вони розсипались через 2 місяця...я давно хотіла там штучну траву, то зараз час прийшов

Посилання на коментар

На жаль, не можу сказати, хто виробник того штучного газону, що ми купували. Не пам'ятаю, бо багато років пройшло. Ні, в нас був, як новенький. Спробуй в Епіке подивитись.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Тільки що, allanek сказав:

На жаль, не можу сказати, хто виробник того штучного газону, що ми купували. Не пам'ятаю, бо багато років пройшло. Ні, в нас був, як новенький. Спробуй в Епіке подивитись.

Так і зроблю, дивилась на Розетці так очі розбіглись...треба мацати))

• Лайк 1
Посилання на коментар

19 годин тому, irina1969 сказав:

треба мацати))

Краще помацати. Бо по фото він виглядає однаково, різницю бачиш тільки коли своїми очима та руцями дивишся і мацаєш. Не знаю, скільки він коштує зараз, коли ми купували, то було дорого, бо його було мало на ринку. Взяли той, що більше сподобався і самий дешевий. Вибір виявився гарним. Треба було невеликий шматок, а продавали тільки кв.м. тож вирішили проблему килимка біля дверей.Теж влучно. Гарно миється, гарно виглядає, приємний на дотик.

20211107_145014.jpg

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...