grindcoretm Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня Здравствуйте, хочу накрыть терасу на заднем дворе и имеется пролет длиной 6800мм. По бокам возведены стены из шлакоблока и после них колонны залитые бетоном. Можно ли каким образом накрыть этот пролет не возводя доп колонну и использовать только дерево? Какой минимальный уклон для такой площади нужен? Скат основной кровли так же идет в сторону терассы. На рисунке отобразил как это выглядит сейчас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 11 годин тому, grindcoretm сказав: Можно ли каким образом накрыть этот пролет не возводя доп колонну можно, єдине буде балка висока, бо проліт 6,5 м забагато 11 годин тому, grindcoretm сказав: Какой минимальный уклон для такой площади нужен? ухил залежить не від площі, а від матеріала покриття і зовнішнього вигляду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 18 минут назад, Drosselbeere сказал: можно, єдине буде балка висока, бо проліт 6,5 м забагато Там ферма моста нарисовывается) Из простых материалов не получится.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
grindcoretm Опубліковано: 2 травня Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня А если все же на две колонны двутавр из металла, можно? какого размера он должен быть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня Я бы два 30х швеллера сварил коробом... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 10 годин тому, grindcoretm сказав: А если все же на две колонны двутавр из металла, можно? какого размера он должен быть? 300мм. Ходив нещодавно по такому , зовсім не прогинається. А взагалі , ось що вас повинно цікавити : (розрахунок) www.sopromat.info/onlayn-rozrakhunok-statychno-nevyznachenoyi-balky-053.html ПС.. Нагадує історію: Зал , на сцену виходить ГГ і запитує , як і чим мені перекрити марш у 6,6м? І тут вигуки із залу: робіть високу балку , нє робіть марш як мости будують , нє зваріть докупи два швелера (тут хоч вказали якісь числа), нє беріть двотавр 300мм точно знаю , зовсім не гнеться. У ГГ шок , паніка , що ж обрати???. А зал завмер в очікувані , що ж обере ГГ ? ПСС... Ви неправильно ставите питання. Ось правильне: Чи може хтось розрахувати балку , для перекриття маршу 6,6м , матеріал дерево/метал ? Усі необхідні дані надам. Таким чином , 99% радників відпаде і отримаєте правильну відповідь. Змінено 3 травня користувачем andrey_ka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз