Vugar Hasanov Опубліковано: В суботу в 22:31 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 22:31 (змінено) 2 часа назад, irina1969 сказал: Паркан то перше, що треба ставити на ділянці і справа тут не в крадіжках матеріалу, а в приватності будівництва...ті гарні фото, що Ви викладали, на жаль до реалій не мають ніякого відношення это меня интересует очень Расскажите про реали - какого оно на самом деле? Змінено В суботу в 22:46 користувачем Vugar Hasanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: В неділю в 06:04 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:04 7 годин тому, Vugar Hasanov сказав: это меня интересует очень Расскажите про реали - какого оно на самом деле? Ну ці реалії до тему встановлення бордюрів ніяк не відносяться ))можна згодом поговорити в Вашій темі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Frostico Опубліковано: В понеділок в 21:18 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:18 В 17.05.2025 в 22:46, Vugar Hasanov сказал: а забор это что бы не воровали материалы ? В том числе. Когда нет забора, то весь материал начинает сразу плохо лежать. Люди ходят по вашему участку как у себя дома. Бывало, что ходили по свежезалитому бетону) Про порванные нитки, разметки, шнурки, колышки - я вообще молчу, это отдельный фетиш) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: У вівторок в 06:55 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 06:55 18.05.2025 в 01:31, Vugar Hasanov сказав: это меня интересует очень Расскажите про реали - какого оно на самом деле? Если у соседей есть ощущение частной собственности - то ходить не будут, наверное) А вот если соседу "все должны", то мало того, что будут говорить, как и где строить, так и считать ваш дом как свой. На личном опыте - у меня 1 такой сосед. Ставил на межи с ним забор. Первое возмущение - "как же я трактором к себе ездить буду". При том что у него 40м фасада на дорогу, просто там картоху он садит 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: У вівторок в 12:07 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:07 13.05.2025 в 17:49, Vugar Hasanov сказав: 0-02-05-ee427325dfb92af881d2802a710325b354b818230c775c4ca29eb13dffae2a38_dad028017ee1db46 2.mp4 Нормально так буронули.як свердловину на верходку)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: У вівторок в 15:54 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:54 8 годин тому, ЯД сказав: Если у соседей есть ощущение частной собственности - то ходить не будут, наверное) А вот если соседу "все должны", то мало того, что будут говорить, как и где строить, так и считать ваш дом как свой. На личном опыте - у меня 1 такой сосед. Ставил на межи с ним забор. Первое возмущение - "как же я трактором к себе ездить буду". При том что у него 40м фасада на дорогу, просто там картоху он садит саме так, отой самий відомий " людський фактор"...перший досвід з парканом у мене був при будівництві дачі, старий дачний масив де один одного знають вже 120 років, якщо є паркан, то то старенька сітка рабиця по груди, щоб можна було б порозмовляти з сусідом...коли ми почали перебудову дачі моїх батьків, то щодо паркана навіть не думали, але одного дня застали сусідів на ділянці які шукали, що ім потрібно з мого дома🤢 і на питання " якого лисого ???" щирі очі-а вам що це треба ??? на наступний день стали лити стрічку під паркан...доки не було паркана, сусід просто ставив стільчик і цілий день сидів дивився як у нас і що, таке собі шоу " за склом " при будівництві будинку, де ми зараз живемо, була така сама історія як у Вас ((важка техніка на сусідню ділянку, бо так ім зручно...люди такі люди, цікаво, що коли ми зробили тимчасовий паркан, то працівники з сусіднього будівництва ховали у нас стирені речі, якось в куточку знайшла цілий привід для гаражних воріт🤣 мені дуже подобаються ділянки без парканів чи мін зелена огорожа, але реалії у нас інші тут і випадки, які я описала і бажання приватності...якщо б у мене була б ділянка та права,як в серіалі "Yellowstone", жодного паркана б не було 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vugar Hasanov Опубліковано: У вівторок в 15:59 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:59 соседи мои все хорошие правда я их не знаю еще но уверен что люди добрые. Думаю поставить табличку и сделать временный забор что бы обезопасить людей детей от стройки. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vugar Hasanov Опубліковано: У вівторок в 16:02 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 16:02 (змінено) Так же в планах поставить камеру. И поставить знак что участок под наблюдением 🎦 Змінено У вівторок в 16:04 користувачем Vugar Hasanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vugar Hasanov Опубліковано: У вівторок в 16:09 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 16:09 Пришел к выводу - после стройки как минимум со стороны дороги не будет никого забора. Мне это не нравится (( Теряется вся суть того что я хочу. Если будут проблемы то буду решать другими методами а не забором. 🤞 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: У вівторок в 16:11 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 16:11 11 хвилин тому, Vugar Hasanov сказав: соседи мои все хорошие правда я их не знаю еще но уверен что люди добрые. Думаю поставить табличку и сделать временный забор что бы обезопасить людей детей от стройки. Хотите еще парочку? ) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vugar Hasanov Опубліковано: У вівторок в 16:17 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 16:17 Я понимаю всех кто ставит заборы. И можете смеяться над мной но мы будем меняться к лучшему я в это верю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: У вівторок в 17:37 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:37 1 годину тому, Vugar Hasanov сказав: соседи мои все хорошие правда я их не знаю еще но уверен что люди добрые. Думаю поставить табличку и сделать временный забор что бы обезопасить людей детей от стройки. Хороші, поки ваша собака курку не зважає або дитину не налякає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: У вівторок в 17:39 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:39 1 година тому, Vugar Hasanov сказав: Я понимаю всех кто ставит заборы. И можете смеяться над мной но мы будем меняться к лучшему я в это верю А ви де родились то, Азербайджан? Тут скільки прожили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vugar Hasanov Опубліковано: У вівторок в 17:56 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:56 13 минут назад, МаТраС сказал: Хороші, поки ваша собака курку не зважає або дитину не налякає 😵💫 Вы описали только что волка или дикую собаку какую то. У меня пока нет собаки но когда будет то точно не будет кусаться и бегать за куркой Родился в Баку лет 10 живу в Украине в Киеве. Это что то значит?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: У вівторок в 18:07 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:07 1 хвилину тому, Vugar Hasanov сказав: 😵💫 Вы описали только что волка или дикую собаку какую то. У меня пока нет собаки но когда будет то точно не будет кусаться и бегать за куркой Родился в Баку лет 10 живу в Украине в Киеве. Это что то значит?) Баку неймовірно гарне місто !!! Місцями нагадує Ніццу , таке ж біло-зелене, але архітектура вражає і ця мозаїка прямо на вулицях..браво ! 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vugar Hasanov Опубліковано: У вівторок в 19:34 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:34 Дуже дякую за фоточки. Баку красивый город. Последние 10 лет стал еще краще. Особенно творение Заха Хадид. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Я подібної ж думки. Будуюсь без паркану, поряд сусіди також парканів не мають, в перспективі розглядаю зелену живу огорожу до метра в висоту. Все залежить від місцевості (місцевих). Так у мене камери також стоять на рух, ніхто не шастав. Один раз як коробка була збудована та без заповнення прорізів, діти років 10-14 бігали по будинку. Визначив дітей по обличчям, зустрів та пояснив, що так робити не потрібно. Діти виявились адекватними, зрозуміли зі слів з першого разу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 14 хвилин тому, Vstar сказав: Все залежить від місцевості (місцевих). В Карпатах багато ділянок без огорожі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 година тому, vadimv сказав: В Карпатах багато ділянок без огорожі. О! Гарно підмітили, у мене вул. Карпатська ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vugar Hasanov Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Результаты геологииЗвіт.pdf Змінено 4 години тому користувачем Vugar Hasanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз