Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Barn or Farmhouse

Vugar Hasanov

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, irina1969 сказал:

Паркан то перше, що треба ставити на ділянці і справа тут не в крадіжках матеріалу, а в приватності будівництва...ті гарні фото, що Ви викладали, на жаль до реалій не мають ніякого відношення

это меня интересует очень

Расскажите про реали - какого оно на самом деле? 

Змінено користувачем Vugar Hasanov
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 годин тому, Vugar Hasanov сказав:

Ну ці реалії до тему встановлення бордюрів ніяк не відносяться ))можна згодом поговорити в Вашій темі

Посилання на коментар

В 17.05.2025 в 22:46, Vugar Hasanov сказал:

а забор это что бы не воровали материалы ?

В том числе. Когда нет забора, то весь материал начинает сразу плохо лежать. Люди ходят по вашему участку как у себя дома. Бывало, что ходили по свежезалитому бетону)

Про порванные нитки, разметки, шнурки, колышки - я вообще молчу, это отдельный фетиш)

• Лайк 1
Посилання на коментар

18.05.2025 в 01:31, Vugar Hasanov сказав:

Если у соседей есть ощущение частной собственности - то ходить не будут, наверное)

А вот если соседу "все должны", то мало того, что будут говорить, как и где строить, так и считать ваш дом как свой.

На личном опыте - у меня 1 такой сосед. Ставил на межи с ним забор. Первое возмущение - "как же я трактором к себе ездить буду". При том что у него 40м фасада на дорогу, просто там картоху он садит

• Лайк 1
Посилання на коментар

13.05.2025 в 17:49, Vugar Hasanov сказав:

Нормально так буронули.як свердловину на верходку))

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 годин тому, ЯД сказав:

Если у соседей есть ощущение частной собственности - то ходить не будут, наверное)

А вот если соседу "все должны", то мало того, что будут говорить, как и где строить, так и считать ваш дом как свой.

На личном опыте - у меня 1 такой сосед. Ставил на межи с ним забор. Первое возмущение - "как же я трактором к себе ездить буду". При том что у него 40м фасада на дорогу, просто там картоху он садит

саме так, отой самий відомий " людський фактор"...перший досвід з парканом у мене був при будівництві дачі, старий дачний масив де один одного знають вже 120 років, якщо є паркан, то то старенька сітка рабиця по груди, щоб можна було б порозмовляти з сусідом...коли ми почали перебудову дачі моїх батьків, то щодо паркана навіть не думали, але одного дня застали сусідів на ділянці які шукали, що ім потрібно з мого дома🤢 і на питання " якого лисого ???" щирі очі-а вам що це треба ??? на наступний день  стали лити стрічку під паркан...доки не було паркана, сусід просто ставив стільчик і цілий день сидів дивився як у нас  і що, таке собі шоу " за склом "

при будівництві будинку, де ми зараз живемо, була така сама історія як у Вас ((важка техніка на сусідню ділянку, бо так ім зручно...люди такі люди, цікаво, що коли ми зробили тимчасовий паркан, то працівники з сусіднього будівництва ховали у нас стирені речі, якось в куточку знайшла цілий привід для гаражних воріт🤣 мені дуже подобаються ділянки без парканів чи мін зелена огорожа, але реалії у нас інші тут і випадки, які я описала і бажання приватності...якщо б у мене була б ділянка та права,як в серіалі "Yellowstone", жодного паркана б не було

• Лайк 2
Посилання на коментар

соседи мои все хорошие правда я их не знаю еще :) но уверен что люди добрые. 
Думаю поставить табличку и сделать временный забор что бы обезопасить людей детей от стройки.

IMG_8636.jpeg

IMG_8637.gif

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Так же в планах поставить камеру. 

И поставить знак что участок под наблюдением 🎦

Змінено користувачем Vugar Hasanov
Посилання на коментар

Пришел к выводу - после стройки как минимум со стороны дороги не будет никого забора. Мне это не нравится (( Теряется вся суть того что я хочу. Если будут проблемы то буду решать другими методами а не забором. 🤞

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Vugar Hasanov сказав:

Думаю поставить табличку и сделать временный забор что бы обезопасить людей детей от стройки.

IMG_8636.jpeg

IMG_8637.gif

Хотите еще парочку? )

Злая собака.jpg

Злий пес.jpg

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Я понимаю всех кто ставит заборы. 

И можете смеяться над мной но мы будем меняться к лучшему я в это верю :) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Vugar Hasanov сказав:

IMG_8636.jpeg

IMG_8637.gif

Хороші,  поки ваша собака курку не зважає або дитину не налякає

Посилання на коментар

1 година тому, Vugar Hasanov сказав:

Я понимаю всех кто ставит заборы. 

И можете смеяться над мной но мы будем меняться к лучшему я в это верю :) 

А ви де родились то, Азербайджан? Тут скільки прожили?

Посилання на коментар

13 минут назад, МаТраС сказал:

Хороші,  поки ваша собака курку не зважає або дитину не налякає

😵💫 Вы описали только что волка или дикую собаку какую то. У меня пока нет собаки но когда будет то точно не будет кусаться и бегать за куркой 

Родился в Баку лет 10 живу в Украине в Киеве. Это что то значит?) 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Vugar Hasanov сказав:

😵💫 Вы описали только что волка или дикую собаку какую то. У меня пока нет собаки но когда будет то точно не будет кусаться и бегать за куркой 

Родился в Баку лет 10 живу в Украине в Киеве. Это что то значит?) 

Баку неймовірно гарне місто !!!  Місцями нагадує Ніццу , таке ж біло-зелене, але архітектура вражає і ця мозаїка прямо на вулицях..браво !

image.thumb.png.2344b123b05bd2c3e47103eb6faa1f8e.pngimage.thumb.png.eb172c6a0567a9c04457b91d65537a8c.pngimage.thumb.png.7ccdc60c0c378d61fba6902d42fbff05.pngimage.thumb.png.5a40c61da934dbea377c58a9a03f5b65.pngimage.thumb.png.a0e4713c851c5545fa364c5d0c63090f.png

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Дуже дякую за фоточки. 

Баку красивый город. Последние 10 лет стал еще краще. 

Особенно творение Заха Хадид. 

IMG_8638.jpeg

IMG_8639.jpeg

IMG_8640.jpeg

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Я подібної ж думки. Будуюсь без паркану, поряд сусіди також парканів не мають, в перспективі розглядаю зелену живу огорожу до метра в висоту. Все залежить від місцевості (місцевих).

Так у мене камери також стоять на рух, ніхто не шастав. Один раз як коробка була збудована та без заповнення прорізів, діти років 10-14 бігали по будинку. Визначив дітей по обличчям, зустрів та пояснив, що так робити не потрібно. Діти виявились адекватними, зрозуміли зі слів з першого разу.

• Лайк 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Vstar сказав:

Все залежить від місцевості (місцевих).

В Карпатах багато ділянок без огорожі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

В Карпатах багато ділянок без огорожі.

О! Гарно підмітили, у мене вул. Карпатська )))

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...