dragon200 Опубліковано: В середу в 18:35 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:35 (змінено) Вітаю, потрібна допомога маю крильце - терасу (обвів червоним) розміри на фото, вона буде бетонною із фундаментом. Питання яке мене дуже мучить це як тут буде весіти плита? із сторони там де сам фундамент все зрозуміло - плита буде опиратися на цей фундамент, а от зі сторони будинка там немає ніяких опор і т.д. Терасу я так зрозумів що краще не зв,язувати із будинком, є варіант засипати там все піском - ущільнити і по цьому лити, але я дуже не хочу возитися із цим, планував туди позакидати всяке сміття у вигляді поколотих блоків і камяного сміття... Хочу використати таку схему: буду робити стовпчики розміром +- 40*40 із розширенням знизу (п,ятка) питання в тому на якій відстані іх робити? плита буде опитатися на сам фундамент і на ці стовпчики. Зверху буде плита 100 - 150 мм із однорядним армуванням. Дуже вдячний за відповіді 🙏 Змінено В середу в 18:37 користувачем dragon200 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: В середу в 20:24 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:24 (змінено) Стовпчики - дурня... а шо, хіба нема в проекті перерізу підлоги тераси? ...повинен жеж бути. Зара в себе подивлюсь... пс... ось, прям Ваш випадок... там тераса один-в-один як Ваша. Змінено В середу в 20:34 користувачем MAESTRO DNEPR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: В середу в 20:47 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:47 О... знайшов фотки... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: учора в 06:54 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 06:54 10 часов назад, MAESTRO DNEPR сказал: Стовпчики - дурня... а шо, хіба нема в проекті перерізу підлоги тераси? ...повинен жеж бути. Зара в себе подивлюсь... пс... ось, прям Ваш випадок... там тераса один-в-один як Ваша. Дякую) в моєму проекті🤣 перерізу немає( як і дуже дуже дуже багатьох вузлів. Ой як же не хочеться возитися із тією засипкою 🤯 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: учора в 07:20 Поділитись Опубліковано: учора в 07:20 (змінено) 29 хвилин тому, dragon200 сказав: Дякую) в моєму проекті🤣 перерізу немає( як і дуже дуже дуже багатьох вузлів. Ой як же не хочеться возитися із тією засипкою 🤯 Так а чего там возится? У вас вроде там грунт не перекопаный, плотный - убрать слой травы и все Или много убирать/досыпать? Змінено учора в 07:24 користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: учора в 19:15 Поділитись Опубліковано: учора в 19:15 В 04.06.2025 в 21:35, dragon200 сказал: плита буде опитатися на сам фундамент і на ці стовпчики. Зверху буде плита 100 - 150 мм із однорядним армуванням. у такому варіанті вам придется ставити під плиту знизу опалубку... Це гемор буде ще той... набагато простіше зробить підсипку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз