dragon200 Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) Вітаю, потрібна допомога маю крильце - терасу (обвів червоним) розміри на фото, вона буде бетонною із фундаментом. Питання яке мене дуже мучить це як тут буде весіти плита? із сторони там де сам фундамент все зрозуміло - плита буде опиратися на цей фундамент, а от зі сторони будинка там немає ніяких опор і т.д. Терасу я так зрозумів що краще не зв,язувати із будинком, є варіант засипати там все піском - ущільнити і по цьому лити, але я дуже не хочу возитися із цим, планував туди позакидати всяке сміття у вигляді поколотих блоків і камяного сміття... Хочу використати таку схему: буду робити стовпчики розміром +- 40*40 із розширенням знизу (п,ятка) питання в тому на якій відстані іх робити? плита буде опитатися на сам фундамент і на ці стовпчики. Зверху буде плита 100 - 150 мм із однорядним армуванням. Дуже вдячний за відповіді 🙏 Змінено 4 червня користувачем dragon200 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) Стовпчики - дурня... а шо, хіба нема в проекті перерізу підлоги тераси? ...повинен жеж бути. Зара в себе подивлюсь... пс... ось, прям Ваш випадок... там тераса один-в-один як Ваша. Змінено 4 червня користувачем MAESTRO DNEPR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня О... знайшов фотки... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 5 червня Автор Поділитись Опубліковано: 5 червня 10 часов назад, MAESTRO DNEPR сказал: Стовпчики - дурня... а шо, хіба нема в проекті перерізу підлоги тераси? ...повинен жеж бути. Зара в себе подивлюсь... пс... ось, прям Ваш випадок... там тераса один-в-один як Ваша. Дякую) в моєму проекті🤣 перерізу немає( як і дуже дуже дуже багатьох вузлів. Ой як же не хочеться возитися із тією засипкою 🤯 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня (змінено) 29 хвилин тому, dragon200 сказав: Дякую) в моєму проекті🤣 перерізу немає( як і дуже дуже дуже багатьох вузлів. Ой як же не хочеться возитися із тією засипкою 🤯 Так а чего там возится? У вас вроде там грунт не перекопаный, плотный - убрать слой травы и все Или много убирать/досыпать? Змінено 5 червня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня В 04.06.2025 в 21:35, dragon200 сказал: плита буде опитатися на сам фундамент і на ці стовпчики. Зверху буде плита 100 - 150 мм із однорядним армуванням. у такому варіанті вам придется ставити під плиту знизу опалубку... Це гемор буде ще той... набагато простіше зробить підсипку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rre63268 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Если плита может весеть на столбиках, можно пенопласт самый дешевый под нее положить - дороже будет чем мусором но работа легче . смотря какой слой нужен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз