US7IGN Опубліковано: В четвер в 12:10 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:10 37 хвилин тому, vadimv сказав: Якщо комусь потрібні прогнози, ось вони: В найближчі три роки війна в Україні не закінчиться, — президент Литви Науседа Питання ж не в тому коли і як закінчиться війна, а в тому хто ви в ній 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 12:31 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:31 20 хвилин тому, US7IGN сказав: Питання ж не в тому коли і як закінчиться війна, а в тому хто ви в ній Всі ми президенти (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В четвер в 12:32 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:32 31 минуту назад, murava сказал: Ви про наше маленьке чи їхнє, побільше? Наше вроде ху?лом не звуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В четвер в 18:47 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:47 8 годин тому, DmiVady сказав: Якщо є гарний психолог або психіатр, побалакайте з ним. Я це без под'ебок, допоможе систематизувати мозок. Скінчить внутрішню торгівлю "а щоб було якби... а що буде якщо ... а оті от обіцяли" ... фільтруйте зовнішній вплив на мозок. Важливі новини, які впливають на вас і на які ваша реакція має наслідки: куди летить балістика чи мопед, де купити продукти й чи є вони тощо; Неважливі новини, все те, на що ви не змозі впливати: що сказав Трамп, ЛБЗ тощо ... це інфошум задля розваги та по***іти ніачом на форумі(це у вільний від корисних дій час, але тре розуміти, що без звички протидії цьому шуму, він вас дезорганізує та сильно послаблює). Знайдіть себе "тут і зараз", і починайте планувати спираючись на те, що потрібно вам (в першу чергу вам, особисто, інше почекає), передивіться свої ресурси (матеріальні й нематеріальні) тільки свої. Намалюйте майбутнє у самих суворих (не станеться та й добре, це робиться для психологічної стійкості) тонах: частина країни окупована, частина залежна від РФ, частина зі збіглим урядом контролює пару областей, частину "контролюють західні партнери" теж по суті окуповані. Розберіться, яка з цих частин вам більш підходить, що ви будете робити у цій частині, як жити ... Як тільки ви скінчите торгівлю, можливо трошки посумуєте, та знайдете себе "тут і зараз", то ви самі(якщо більш-менш психічно здорові) почнете діяти. Нагадаю: алкоголь чи наркотики допоможуть забути на кілька годин, але не розв'яжуть проблему. Адаптогени, фізичні навантаження допоможуть інше теж, але то з доктором). Ще раз: гарно якщо знайти психолога та психіатра, ці витрачені гроші окупляться, бо трансформувати свою психіку, це не такі прості речі ... це не "кинути палити на спор" це "перестроїти мозок так, щоб палити здавалося дивним" але можна пробувати самому, це нешвидкий шлях (ну, і не дивитися напівграмотних блогерів-"психологів" у ютубах, мотиваторів з "базою" та інший мотолох). Ну і звісно, наше майбутнє, для кожної людини на планеті, більш-менш однакове) але то все у свій час) Показати вміст дякую. мудрі слова Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В четвер в 18:48 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:48 6 годин тому, Dmitriy_S сказав: Всі ми президенти (с) я ж попросивДіма. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:52 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:52 1 хвилину тому, МаТраС сказав: я ж попросивДіма. А що ви хотіли, шановний, вам всім ***а. Таке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В четвер в 19:01 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:01 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А що ви хотіли, шановний, вам всім ***а. Таке. я так розумію,що п изда) мені треба якось себе зкласти в руки..планування нуль..да якось ,як ти пити починаю.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 19:08 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:08 1 хвилину тому, МаТраС сказав: я так розумію,що п изда) мені треба якось себе зкласти в руки..планування нуль..да якось ,як ти пити починаю.... Пить треба, коли вже все харашо, щоб трохи погасить оптимізм сущєствованія. Алкоголь - це депресант, не треба вживати, коли зовсім ***ово, буде ще хуже:) Як виніс я із російської класики, то треба поїхать в Монте-Карло і проїбать трохи грошей, а потом треба жить в Парижі чи в Венеції і писать мемуари. Кажуть, помагає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В четвер в 19:13 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:13 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Пить треба, коли вже все харашо, щоб трохи погасить оптимізм сущєствованія. Алкоголь - це депресант, не треба вживати, коли зовсім ***ово, буде ще хуже:) Як виніс я із російської класики, то треба поїхать в Монте-Карло і проїбать трохи грошей, а потом треба жить в Парижі чи в Венеції і писать мемуари. Кажуть, помагає. я не можу в кіно з дівчиною сходити...звісено\,це краще \.ніжбез ніг... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В четвер в 19:14 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:14 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: треба поїхать в Монте-Карло і проїбать трохи грошей, а потом треба жить в Парижі чи в Венеції і писать мемуари. Кажуть, помагає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому В 26.06.2025 в 22:08, Dmitriy_S сказал: Пить треба, коли вже все харашо, щоб трохи погасить оптимізм сущєствованія. Алкоголь - це депресант, не треба вживати, коли зовсім ***ово, буде ще хуже:) Як виніс я із російської класики, то треба поїхать в Монте-Карло і проїбать трохи грошей, а потом треба жить в Парижі чи в Венеції і писать мемуари. Кажуть, помагає. Обидва ті міста такі собі для життя. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 18 минут назад, sergio сказал: Обидва ті міста такі собі для життя. Але з точки зору здавати двушку в оренду - то очінь так нічо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 5 минут назад, murava сказал: Але з точки зору здавати двушку в оренду - то очінь так нічо... Можливо ще в Парижі. Венеція хіба заскочити на декілька годин подивитись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Можливо ще в Парижі. Венеція хіба заскочити на декілька годин подивитись. А можна про Венецію більше? Де і як краще зняти житло на пару днів погуляти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: А можна про Венецію більше? Де і як краще зняти житло на пару днів погуляти? Не в курсі, але не дешево, враховуючи, що я в 19 му році двадцять з лишнім євроза 4 години парковки на Тронкето заплатив. Пи. Си. Там і один день немає чого робити, не тещо декілька. Змінено 11 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 10 хвилин тому, sergio сказав: Не в курсі, але не дешево, враховуючи, що я в 19 му році двадцять з лишнім євроза 4 години парковки на Тронкето заплатив. Пи. Си. Там і один день немає чого робити, не тещо декілька. от і я так думаю... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому А жити у більш комфортному місці та виїздити погуляти до міст? Такий варіант не розглядали? Донька минулого літа так там і проводила час, відстані невеликі, тож до міст на день каталися, і у Венецію теж. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nosatiy Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому В 26.06.2025 в 08:48, Canton сказал: Ось Вам...до плану... панели осколками побъет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 годин тому, DmiVady сказав: А жити у більш комфортному місці та виїздити погуляти до міст? Такий варіант не розглядали? Донька минулого літа так там і проводила час, відстані невеликі, тож до міст на день каталися, і у Венецію теж. машину орендували? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 45 хвилин тому, US7IGN сказав: машину орендували? Ні, автобусами, дівчата невибагливі) Жили, по пам'яті, у Ріміні, я не дуже вдавався у подробиці. Отримав від доньки: "Все дуже чудово, тре їхати надовше, бо цікавого дуже багато і купу фоток" ) Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 29 хвилин тому, DmiVady сказав: Ні, автобусами, дівчата невибагливі) Жили, по пам'яті, у Ріміні, я не дуже вдавався у подробиці. Отримав від доньки: "Все дуже чудово, тре їхати надовше, бо цікавого дуже багато і купу фоток" ) я був в тих краях і в Ріміні теж, але не такі вже й маленькі відстані. але окремо в Венецію мабуть дійсно сенсу немає їхати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз