Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ТЕРМІНОВА ДОПОМОГА, гідроізоляція під панорамними вікнами

Фурман Денис

Рекомендовані повідомлення

15 минут назад, Фурман Денис сказал:

Тобто стіни піднімати, можна точніше

У вас походу нет гидры между фундаментом и стенами.

Вы когда про плесень на стенах писали, удалось найти гидру?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Фурман Денис сказав:

Відкопав я трішки і мої очікування справдилися, там немає ні якої гідроізоляції, бітум просто притулений, і цегла обмазана бітомною мастикою, тобто треба все розкопувати і робити нову гідроізоляцію, і тепер питання як правильно це зробити?

Какой у вас угв? 

Битум, даже если не приклеен - все равно не пускает воду к фундаменту. С одной стороны только. 

Я бы вместо вот этого копания и "гидроизоляции" просто сделал бы хорошую отмостку и отводитл воду от дома как можно дальше. И в вашем случае гидроизоляция фундамента не решит проблему кирпича под панорамой, торчащего на улицу 

Посилання на коментар

2 години тому, Фурман Денис сказав:

Відкопав я трішки і мої очікування справдилися, там немає ні якої гідроізоляції, бітум просто притулений, і цегла обмазана бітомною мастикою, тобто треба все розкопувати і робити нову гідроізоляцію, і тепер питання як правильно це зробити?

Там немає ніякої гідри але бітум притулений , немає ніякої гідри але цегла обмазана мастикою. Ви пишите і одразу заперечуєте написане. Бітум це і є гідроізоляція , бітумна мастика це і є гідроізоляція.

До чого ви докопались , до стику цегли з фундаментом докопались? Між цеглою та фундаментом рубероїд є ?

І додавайте до своїх пояснень фото , тільки заради всього святого не робіть фото на молекулярному рівні , вони малоінформативні.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...