DimaF Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 15 минут назад, Фурман Денис сказал: Тобто стіни піднімати, можна точніше У вас походу нет гидры между фундаментом и стенами. Вы когда про плесень на стенах писали, удалось найти гидру? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 1 година тому, Фурман Денис сказав: Відкопав я трішки і мої очікування справдилися, там немає ні якої гідроізоляції, бітум просто притулений, і цегла обмазана бітомною мастикою, тобто треба все розкопувати і робити нову гідроізоляцію, і тепер питання як правильно це зробити? Какой у вас угв? Битум, даже если не приклеен - все равно не пускает воду к фундаменту. С одной стороны только. Я бы вместо вот этого копания и "гидроизоляции" просто сделал бы хорошую отмостку и отводитл воду от дома как можно дальше. И в вашем случае гидроизоляция фундамента не решит проблему кирпича под панорамой, торчащего на улицу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 2 години тому, Фурман Денис сказав: Відкопав я трішки і мої очікування справдилися, там немає ні якої гідроізоляції, бітум просто притулений, і цегла обмазана бітомною мастикою, тобто треба все розкопувати і робити нову гідроізоляцію, і тепер питання як правильно це зробити? Там немає ніякої гідри але бітум притулений , немає ніякої гідри але цегла обмазана мастикою. Ви пишите і одразу заперечуєте написане. Бітум це і є гідроізоляція , бітумна мастика це і є гідроізоляція. До чого ви докопались , до стику цегли з фундаментом докопались? Між цеглою та фундаментом рубероїд є ? І додавайте до своїх пояснень фото , тільки заради всього святого не робіть фото на молекулярному рівні , вони малоінформативні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому І так шок контент в студію, дітей заберіть від екранів) фактично із гідроізоляція там лише плівка під фундаментом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 1 година тому, Фурман Денис сказав: І так шок контент в студію, дітей заберіть від екранів) фактично із гідроізоляція там лише плівка під фундаментом І цього більш ніж достатньо. Фундамент (ну і відповідно цоколь) потребує гідроізоляції лише у випадку гідростатичного напору зі сторони вулиці (грунтових вод). А якщо там до води , як до неба рачки , то достатньо зробити водовідведення (опади) та утеплення. Вам потрібно , утеплити фундамент на глибину 500мм від рівня грунту та цоколь до рівня низу вікон/дверей. Далі влаштувати водовідведення та повернути бруківку на місце. Змінено 10 годин тому користувачем andrey_ka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 часа назад, Фурман Денис сказал: І так шок контент в студію, дітей заберіть від екранів) фактично із гідроізоляція там лише плівка під фундаментом Ну это уже не совсем плохо!) Теперь надо как придумать отмостку правильную. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому а якщо просто замазати добре це все мастикою гідроізоляційною, відповідно кірпіч не буде підтягувати вологу і на цьому все? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 59 хвилин тому, Фурман Денис сказав: а якщо просто замазати добре це все мастикою гідроізоляційною, відповідно кірпіч не буде підтягувати вологу і на цьому все? Ну замастите , воно все одно буде по вікну текти та затікати і доволі швидко вода знайде доступ до цегли. А без утеплення , це відбудеться ще швидше. Змінено 9 годин тому користувачем andrey_ka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) ну так, а як утеплення мене спасе від затікання? не розумію вашу ідею( якщо промажеться все тобто примикання вікна до цегли теж, то чому має воно промокати? Змінено 9 годин тому користувачем Фурман Денис Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 10 хвилин тому, Фурман Денис сказав: ну так, а як утеплення мене спасе від затікання? не розумію вашу ідею( Вже ж пояснював на першій сторінці. Утеплення не рятує від затікання , воно рятує від промерзання. І воно необхідне за будь-яких умов. Від затікання рятує металевий капельник. 13 хвилин тому, Фурман Денис сказав: якщо промажеться все тобто примикання вікна до цегли теж, то чому має воно промокати? Тому що ви не добєтесь герметичності. Цегла , ПВХ вікна , гідра , це все різні матеріали і плюс це на вулиці з її агресивним середовищем. І рано чи пізно (скоріш за все рано) десь щось відшарується. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому а на що клеїти ппс, треба штуктакрити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 35 хвилин тому, Фурман Денис сказав: а на що клеїти ппс, треба штуктакрити? Клей для приклеювання теплоізоляції , поліуретанова клей-піна. Не суть чим , просто намагатись уникати пустот між ЕППС та фундаментом / цоколем. Відкопати заповнити ямки /нерівності ЦПР та клеїти. Після висихання придюбилити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Я вперше бачу, щоб оздоблення фасаду (в даному випадку панелі під цеглу на металеві панелі) опускали нижче рівня грунта. Мощення - це і є грунт. Стан "підземної" частини панелей каже сам за себе. Дверна коробка теж страшненька. Крім того, що залізобетонно захистити цеглу від дощової води я б опустив дощову воду нижче. Я на початку про це кидав картинку. Тут у поміч дренажна (шипована) мембрана, щебінь або декоративні камінці. Щось накшталт такого. Тобто біля дому полоса щебеню, далі мощення. Змінено 36 хвилин тому користувачем Propeller 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз