DmiVady Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня (змінено) Не збирався дивитись, але стільки схвальних відгуків і прям "фільм десятиріччя" ... Сьогодні був у центрі, як раз був час та натхнення - зайшов і подивився. Скажу так, як на мене: дивитися вдруге я його не стану, але ... Добротне кіно, яке вже за 15 хвилин затягує і не відпускає 2,5 години. Актори, режисура, сцени, музикальний супровід - усе на рівні та по дорослому. Модні теми сьогодення США, трошки фемінізму та іншої їхньої політкоректності не заважають отримувати задоволення. Змінено 6 жовтня користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 57 минут назад, DmiVady сказал: Не збирався дивитись А я навпаки збираюсь подивитись, бо "не дивиться вгору" та "ідиократія" мені прям дуже зайшли. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада Варто подивитись " Сірі бджоли" Україна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 8 листопада Поділитись Опубліковано: 8 листопада Стежкою війни/Path to War, 2002 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 листопада Поділитись Опубліковано: 9 листопада (змінено) Безсмертний 2023 Змінено 9 листопада користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: В суботу в 10:03 Поділитись Опубліковано: В суботу в 10:03 "Q: Да грянет буря!"(2021) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MrBeen Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому (змінено) Сходил на Хищника, прям хорошая фантастика Змінено 52 хвилини тому користувачем MrBeen Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз