Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Фундамент беседки 6х6м.

Дима79

Рекомендовані повідомлення

Фундамент беседки 6х6м.
Хочу делать ленточный фундамент под беседку 6х6 с четырёх скатной крышей и толщённой стены в кирпич и завернуть еще 2 угла по метру.
Нужно делать фундамент замкнутый (квадратный) или можно сделать под колону отдельно не связанный стеной?
Кто что подскажет и посоветует? Заранее спасибо.photo_2025-09-08_13-23-59.thumb.jpg.588701c00e7a96980a093baa94ca61a2.jpgphoto_2025-09-08_13-24-03.jpg.3e7179476365553b934b4b54511fd0dc.jpg 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

34 хвилини тому, Дима79 сказав:

Хочу делать ленточный фундамент под беседку 6х6

А чим саме керувались при виборі саме такого розміру?

От я також думав круглу чи квадратну, але у приятеля така і відмовився від круглого стола, також і від мангалу по центру стола,

потім поїхав в гості і після барбекю у іншого друга прийняв рішення - зроблю майже таку як у нього 4х7 (4х8)

І змінив розташування мангалу у торці стола, а не вздовж більшої стіни + ще купу змін, під себе.

В результаті у мене за столом вільно розміщуються 10 осіб, місце біля столу для посуду і мийки не заважає вільному проходу,

а камін-мангал дозволяє посиденьки навіть взимку.

А ще такий прямокутний розмір лишив більше простору для самого дворика, що для мене було дуже важливо.

По фундаменту трохи складніше, з самого початку запланував під несучі стовпи 100х100, забетонував, а потім (також після посиденьок у спеку у друзів) вирішив робити стіни цегляні і залив фундамент по периметру, замкнутий, бо товщина у цеглу і не хотілось ризикувати.

Підлогу планував ФЕМи покласти, та також побачив у когось плями біля мангалу від жиру і зробив стяжку та поклав плитку гресову, про що жодного разу не пошкодував.

Набагато краще і легше підтримувати порядок у порівнянні з ФЕМами у альтанці на дачі, та й більш приємно.

Успіхів у побудові і вибачайте за багато тексту. 

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...