Дима79 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Фундамент беседки 6х6м. Хочу делать ленточный фундамент под беседку 6х6 с четырёх скатной крышей и толщённой стены в кирпич и завернуть еще 2 угла по метру. Нужно делать фундамент замкнутый (квадратный) или можно сделать под колону отдельно не связанный стеной? Кто что подскажет и посоветует? Заранее спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 34 хвилини тому, Дима79 сказав: Хочу делать ленточный фундамент под беседку 6х6 А чим саме керувались при виборі саме такого розміру? От я також думав круглу чи квадратну, але у приятеля така і відмовився від круглого стола, також і від мангалу по центру стола, потім поїхав в гості і після барбекю у іншого друга прийняв рішення - зроблю майже таку як у нього 4х7 (4х8) І змінив розташування мангалу у торці стола, а не вздовж більшої стіни + ще купу змін, під себе. В результаті у мене за столом вільно розміщуються 10 осіб, місце біля столу для посуду і мийки не заважає вільному проходу, а камін-мангал дозволяє посиденьки навіть взимку. А ще такий прямокутний розмір лишив більше простору для самого дворика, що для мене було дуже важливо. По фундаменту трохи складніше, з самого початку запланував під несучі стовпи 100х100, забетонував, а потім (також після посиденьок у спеку у друзів) вирішив робити стіни цегляні і залив фундамент по периметру, замкнутий, бо товщина у цеглу і не хотілось ризикувати. Підлогу планував ФЕМи покласти, та також побачив у когось плями біля мангалу від жиру і зробив стяжку та поклав плитку гресову, про що жодного разу не пошкодував. Набагато краще і легше підтримувати порядок у порівнянні з ФЕМами у альтанці на дачі, та й більш приємно. Успіхів у побудові і вибачайте за багато тексту. Змінено 22 години тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз