АлександрБ. Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому . 1 час назад, Propeller сказал: Товщина плита 200 мм звідки? . Звідси, і це сходиться з моїм власним досвідом. В 12.09.2025 в 10:38, msyrotenko сказал: Є пару питань: 1. Чи дистатньо буде шару бетону 20 см? . В 12.09.2025 в 16:04, lastandr сказал: 1. Буде... даже с запасом, можна робити і 150мм, але під нею треба зробити щебеневу подушку 50-100мм . В 12.09.2025 в 18:20, lastandr сказал: Так, при товщині плити 200мм можно і 200х200... . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 час назад, Propeller сказал: Чому 200 мм, приймаючи до уваги ваш варіант армування? Як би робив для себе - зробив би так. 1 час назад, Propeller сказал: А які вхідні? Я про навантаження. Вище ТС вказував на можливість заїзду та паркування вантажівки 25 тон. Можна прочитати десь вище. Змінено 3 години тому користувачем АлександрБ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, Propeller сказал: Розрахунки - це завжди прив'язка до вхідних даних. Так, звісно. Але я не робив розрахунки, це не мій фах. Мої поради виходили із свого бачення та досвіду, (як, доречі, і всі поради інших учасників теми,) та мали на меті допомогти ТС-у зорієнуватися у питанні. Професійний інженер-конструктор, при бажанні, може сам провести справжні розрахунки, та виправити або спростувати мої поради. Головне, щоби то допомогло ТС-у вирішити питання. Конструктивна критика доречна і завжди вітається. Допомагайте! Змінено 2 години тому користувачем АлександрБ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, АлександрБ. сказал: Як би робив для себе - зробив би так. Вище ТС вказував на можливість заїзду та паркування вантажівки 25 тон. Можна прочитати десь вище. Для підвищення строку придатності доріг регламентують навантаження на вісь і за це карають. Для запобігання колійності в т.ч. На скільки я знаю загальна вага авто регламентується тільки при в'їзді на мости. Тому в мене і виникло питання : разрахунок повинен біти з прив'язкою до спорядженої масси авто чи навантаження на точку опори (вісь). Змінено 2 години тому користувачем Propeller 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 43 минуты назад, АлександрБ. сказал: Так, звісно. Але я не робив розрахунки, це не мій фах. Мої поради виходили із свого бачення та досвіду, (як, доречі, і всі поради інших учасників теми,) та мали на меті допомогти ТС-у зорієнуватися у питанні. Професійний інженер-конструктор, при бажанні, може сам провести справжні розрахунки, та виправити або спростувати мої поради. Головне, щоби то допомогло ТС-у вирішити питання. Конструктивна критика доречна і завжди вітається. Допомагайте! З мого боку були тільки пропозиції, що лякають майстрів старої закалки та питання. Критику я в своїх постах не знайшов. В звязку з тим, що підхід до порад топикстартеру можна назвати емпіричний (з досвіду), то моя пропозиція : модифікувати щебневу підсипку геотекстилем та георешіткою (попередньо поговорити з продавцями, проконсультуватись), а по цій "подготовці" 100 мм бетону з одношаровим армуванням. Є досвід використання вапнякового щебеню фракції 20-70 прямо у глину з подальшим ущільненням асфальтовим катком (90-ті роки). Товщина шару 20-25 см. Площа десь 8000 м кв. під складську зону. Фори періодично, дизельній навантажувач 5т постіно. Так пропрацювали років 5. Коли розбагатіли просто затягнули все асфальтом. І продовжили процесс. Змінено 2 години тому користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 35 минут назад, Propeller сказал: Для підвищення строку придатності доріг регламентують навантаження на вісь і за це карають. Для запобігання колійності в т.ч. На скільки я знаю загальна вага авто регламентується тільки при в'їзді на мости. Зрозуміло. У даному випадку, в ТЗ, що мені вдалося з'ясувати та сформувати, немає згадки ні про дороги (у Вашому контексті), ні про мости. Фігурувала тільки "грунтова дорога", але так можна назвати будь-яку ділянку грунту, по якій проїхала автівка. Мова йшла про виготовлення бетонної плити. Звідки, по яким дорогам і з якими ваговими регламентами туди, на плиту, мають приїздити вантажівки, - до теми не дотично. З регламентацією ваги авто не обізнаний, думаю, що ця інформація легко знаходиться. Якщо вона дійсно потрібна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 32 минуты назад, Propeller сказал: В звязку з тим, що підхід до порад топикстартеру можна назвати емпіричний (з досвіду), то моя пропозиція ... Це ж пропозіція нашому шановному ТС-у, вірно ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому Вважаю це вже неважливо. Форум накидав ТС достатньо, що він міг зорієнтуватись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз