Андрій Миколайович Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Привіт! Як краще зробити легке утеплення перекриття для теплого тамбуру. Наразі є просто дах і мембрана. В приміщенні планується тепла підлога, це має бути вхідних тамбур. Хочу зробити горизонтальне перекриття з мін ватою, але не знаю з чого краще зробити саму основу стелі. ОСБ важке і вологу накопичуватиме, ГК теж та і прогинатись напевно буде, якщо на нього вкласти 30 см вати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Ніяких Rocket science, звичайне утеплення. Закладаєте утеплювач. Якщо сам не тримається, кріпите знизу шнурком. Потім пароізоляція, потім підбиваєте дошкою з кроком 40 см. На дошки кріпите що завгодно, хоч ГК, хоч ОСБ, вагонку чи натяжну стелю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Це якщо утеплювати по кроквам, а якщо зформувати горизонтальну стелю, тоді з цього її формувати? Хочу щось легке, але щоб 30 см ізоляції закласти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому З такої ж дошки як ті крокви, вату під'вяжете шнурком, натягнете пароізоляцію, далі контробрешітка і хоч OSB, хоч гіпсокартон. У вас же теплий тамбур планується, тому звичайні матеріали для внутрішнього оздоблення підійдуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому (змінено) 2 години тому, Андрій Миколайович сказав: Це якщо утеплювати по кроквам, а якщо зформувати горизонтальну стелю, тоді з цього її формувати? Хочу щось легке, але щоб 30 см ізоляції закласти І тут не треба вигадувати велосипед, давно є рішення для підвісних стель, Гугл вам допоможе. А якщо не хочете утеплити по кроквах, то самий легкий утеплювач буде в матах. Змінено 14 хвилин тому користувачем BugS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз