vine Опубліковано: 8 листопада Поділитись Опубліковано: 8 листопада Всім привіт із Одеської області! Є надлишок домашнього сухого вина, який пропоную бажаючим. Вино без барвників, ароматизаторів, цукру, води і спирту. На 100% із винограду. Є червоне та біле з таких сортів: Каберне, Аліберне, Ізабелла, Рислінг-Рейнский. Ціна від 70 грн. за літр. Пляшка нова на 1,5л. Доставка Новою поштою. Кого цікавить, то звертайтесь))!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В суботу в 18:00 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:00 10 годин тому, vine сказав: Ціна від 70 грн. за літр Що ж це може бути по такій ціні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: В суботу в 18:52 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:52 48 хвилин тому, Фрай сказав: Що ж це може бути по такій ціні? Домашній екологічно чистий кісляк, котрий не вимагає особливої уваги при виготовлені. Чи не найкраща штука, якщо розглядати вино як харчову добавку з вітамінами. Що цікаво, від магазинного середнього класу я чухаюсь як мавпа. А Санжіївський кисляк було літрами глушив і хоч би що. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vine Опубліковано: В неділю в 09:52 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 09:52 (змінено) 14 часов назад, Фрай сказал: Що ж це може бути по такій ціні? Мабуть я Вас сильно здивую, але це домашнє сухе вино. 1. Червоне - букет із декількох сортів винограду (Ізабелла, Одеський чорний, Молдова) по 70 грн. за літр. Це вино найбільш "кисліше" із моїх вин, але і найбільш ароматне. Під жирні страви і не тільки саме то. 2. Червоне із Каберне-Совіньон. По 90 грн. за літр. 3. Червоне із Аліберне. По 90 грн. за літр. 4. Біле із Ізабелла+Рислінг Рейнский по 100 грн. за літр. Різні ціни із-за різної врожайності і складності вирощування винограду. Змінено В неділю в 09:55 користувачем vine 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: В неділю в 10:00 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:00 (змінено) 12 минут назад, vine сказал: але це домашнє сухе вино Цікаво б побачити той погреб де у листопаді такий асортимент.. Змінено В неділю в 10:05 користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vine Опубліковано: В понеділок в 14:59 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:59 В 09.11.2025 в 13:00, viksel сказал: Цікаво б побачити той погреб де у листопаді такий асортимент.. Бували кращі часи, коли есперементував із різними сортами і асортимент був і в два рази більше. Але з останніми подіями в країні не до цього. Просто виноградник є, викорчовувати шкода. Бо для того щоб він виріс і родив було потрачено дуже багато часу і сил. Тому, або потрібно як переважна більшість викорчовувати виноградник, або продовжувати робити вино. Я вибрав друге. Але сам із друзями все не випиваю, тому надлишок і пропоную. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 08.11.2025 в 20:52, porterlv сказав: Домашній екологічно чистий кісляк, котрий не вимагає особливої уваги при виготовлені. Чи не найкраща штука, якщо розглядати вино як харчову добавку з вітамінами. +100% Отримав свої "пробнічки". Встиг опробувати Аліберне, запах приємний, смак молодого без домішок вина. Згадав молодість і посиденьки в Затоці і ГолійПристані. Автору теми - ДЯКУЮ ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 09.11.2025 в 11:52, vine сказав: 08.11.2025 в 20:00, Фрай сказав: Що ж це може бути по такій ціні? Мабуть я Вас сильно здивую, але це домашнє сухе вино А здивуйте. От чисто заради експерименту візьму пляшку Каберне і Аліберне, бо тут один товариш мене дуже здивував майже оцтом, але по ціні у 290грн/скло хоча було 250грн/пластик Вилив на компост, бо таке пити не можна, хоча одну пляшку того «оцту» лишив, на випадок якщо людина захотіла б розібратися і вибачитись. 2 роки вже стоїть) бо одна Каберне стояла неповна і через півроку «дозріла» чи що, але воно вже не було така кисле, а другий сорт такий як і був. але ж у будь-якому випадку я розумію звідки у нього взялась така ціна, а ваша собівартість як вираховувалась? Змінено 1 година тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Воцет теж добре - можна до салатів додавати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз