vine Опубліковано: 8 листопада Поділитись Опубліковано: 8 листопада Всім привіт із Одеської області! Є надлишок домашнього сухого вина, який пропоную бажаючим. Вино без барвників, ароматизаторів, цукру, води і спирту. На 100% із винограду. Є червоне та біле з таких сортів: Каберне, Аліберне, Ізабелла, Рислінг-Рейнский. Ціна від 70 грн. за літр. Пляшка нова на 1,5л. Доставка Новою поштою. Кого цікавить, то звертайтесь))!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В суботу в 18:00 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:00 10 годин тому, vine сказав: Ціна від 70 грн. за літр Що ж це може бути по такій ціні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: В суботу в 18:52 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:52 48 хвилин тому, Фрай сказав: Що ж це може бути по такій ціні? Домашній екологічно чистий кісляк, котрий не вимагає особливої уваги при виготовлені. Чи не найкраща штука, якщо розглядати вино як харчову добавку з вітамінами. Що цікаво, від магазинного середнього класу я чухаюсь як мавпа. А Санжіївський кисляк було літрами глушив і хоч би що. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vine Опубліковано: В неділю в 09:52 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 09:52 (змінено) 14 часов назад, Фрай сказал: Що ж це може бути по такій ціні? Мабуть я Вас сильно здивую, але це домашнє сухе вино. 1. Червоне - букет із декількох сортів винограду (Ізабелла, Одеський чорний, Молдова) по 70 грн. за літр. Це вино найбільш "кисліше" із моїх вин, але і найбільш ароматне. Під жирні страви і не тільки саме то. 2. Червоне із Каберне-Совіньон. По 90 грн. за літр. 3. Червоне із Аліберне. По 90 грн. за літр. 4. Біле із Ізабелла+Рислінг Рейнский по 100 грн. за літр. Різні ціни із-за різної врожайності і складності вирощування винограду. Змінено В неділю в 09:55 користувачем vine 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: В неділю в 10:00 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:00 (змінено) 12 минут назад, vine сказал: але це домашнє сухе вино Цікаво б побачити той погреб де у листопаді такий асортимент.. Змінено В неділю в 10:05 користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vine Опубліковано: В понеділок в 14:59 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:59 В 09.11.2025 в 13:00, viksel сказал: Цікаво б побачити той погреб де у листопаді такий асортимент.. Бували кращі часи, коли есперементував із різними сортами і асортимент був і в два рази більше. Але з останніми подіями в країні не до цього. Просто виноградник є, викорчовувати шкода. Бо для того щоб він виріс і родив було потрачено дуже багато часу і сил. Тому, або потрібно як переважна більшість викорчовувати виноградник, або продовжувати робити вино. Я вибрав друге. Але сам із друзями все не випиваю, тому надлишок і пропоную. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 08.11.2025 в 20:52, porterlv сказав: Домашній екологічно чистий кісляк, котрий не вимагає особливої уваги при виготовлені. Чи не найкраща штука, якщо розглядати вино як харчову добавку з вітамінами. +100% Отримав свої "пробнічки". Встиг опробувати Аліберне, запах приємний, смак молодого без домішок вина. Згадав молодість і посиденьки в Затоці і ГолійПристані. Автору теми - ДЯКУЮ ! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 09.11.2025 в 11:52, vine сказав: 08.11.2025 в 20:00, Фрай сказав: Що ж це може бути по такій ціні? Мабуть я Вас сильно здивую, але це домашнє сухе вино А здивуйте. От чисто заради експерименту візьму пляшку Каберне і Аліберне, бо тут один товариш мене дуже здивував майже оцтом, але по ціні у 290грн/скло хоча було 250грн/пластик Вилив на компост, бо таке пити не можна, хоча одну пляшку того «оцту» лишив, на випадок якщо людина захотіла б розібратися і вибачитись. 2 роки вже стоїть) бо одна Каберне стояла неповна і через півроку «дозріла» чи що, але воно вже не було така кисле, а другий сорт такий як і був. але ж у будь-якому випадку я розумію звідки у нього взялась така ціна, а ваша собівартість як вираховувалась? Змінено 6 годин тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Воцет теж добре - можна до салатів додавати 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vine Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 часа назад, Фрай сказал: А здивуйте. От чисто заради експерименту візьму пляшку Каберне і Аліберне, бо тут один товариш мене дуже здивував майже оцтом, але по ціні у 290грн/скло хоча було 250грн/пластик Вилив на компост, бо таке пити не можна, хоча одну пляшку того «оцту» лишив, на випадок якщо людина захотіла б розібратися і вибачитись. 2 роки вже стоїть) бо одна Каберне стояла неповна і через півроку «дозріла» чи що, але воно вже не було така кисле, а другий сорт такий як і був. але ж у будь-якому випадку я розумію звідки у нього взялась така ціна, а ваша собівартість як вираховувалась? Про собівартість і ціну. Наприклад. Їде хтось на авто із Києва в Львів сім'єю на екскурсію. У них 4 чоловіка і є вільне місце. А знайомому з восьмого поверха також треба в Львів. І тут випадково йому пропонують що якщо потрібно, то можуть його взяти із собою. Він звичайно запитує, скільки буде винен за це. А йому відповідають, що купиш дітям морозива та і все)) От така ціна перевезень із Києва у Львів)). Або другий приклад. Посадив чоловік, той що з 8 поверха, на дачі картоплю для своєї сім'ї. Дача велика і був гарний врожай. А чого гарний врожай, бо він колись у Львів їздив і випадково попав на якийсь там семінар з вирощування картоплі. Так от, виросло 1000 кг. картоплі. А для його сім'ї потрібно на рік 500 кг. І решту він вирішив продати. Але щоб швидко і без мороки продати і не стояти на базарі, бо це йому не зручно з різних причин. То він вирішив продати цю решту картоплі по 10 грн. А на базарі картопля по 20)). От така у нього ціна)) Собівартість і ціна мого вина точно не можу згадати як вираховувалась, але можливо десь віддалено чимось схоже на ці два приклади)). З приводу оцету. Я також роблю винний оцет. Його пити не можна, це ж оцет, але добавляти в їжу - так. Якщо колись будете замовляти вино, то як не забуду то дам Вам на пробу. Його не багато, але якщо Вам сподобається, то можливо запропоную бажаючим. Ціна буде набагато нижчою за 250 грн. Змінено 1 година тому користувачем vine 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vine Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 часа назад, yur43 сказал: +100% Отримав свої "пробнічки". Встиг опробувати Аліберне, запах приємний, смак молодого без домішок вина. Згадав молодість і посиденьки в Затоці і ГолійПристані. Автору теми - ДЯКУЮ ! Дякую за замовлення! Дякую за відгук! Буде треба, звертайтеся ще Р.S. Прохання для всіх. Якщо когось зацікавить мій продукт і є така можливість, то замовляйте як можна раніше. Бо інколи можу відправити на наступний день, а інколи і через тиждень. Частіше всього щось середнє)). І дякую за розуміння! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Прихований текст Чи знаєте ви про Одеський чорний? Локальний український сорт винограду. Друге ім’я: Аліберне, бо він з’явився в результаті схрещування двох сортів – Алікант Буше та Каберне Совіньйон. А прізвисько «Мустанг» дав йому за непростий характер та потужний смак Іван Плачков, власник виноробні Колоніст. Винороб, який, можливо, одним із перших розгледів його потенціал та взявся за популяризацію в Україні. Цей виноград і справді непростий. Спочатку понад 20 років експериментів з селекції, аж допоки в 1972 році сорт не було зареєстровано офіційно. А вже потім довгий шлях, щоб його почали цінувати не тільки за яскравий колір, але й за смак, що запам’ятовується. Нині з Одеським чорним працюють десятки локальних виноробень, які роблять круті вина. До того ж надзвичайно різні: від глибоких витриманих взірців до більш молодих і яскравих. Хочете оцінити всю глибину та багатогранність смаку цього сорту? Ось трійця вин, на які точно варто звернути увагу. Leleka Wines Odesa black. Молодий та зухвалий. Той самий впізнаваний дуже яскравий рубіновий колір, але напрочуд легкий смак. В ньому є ноти спецій, чорні зрілі фрукти і помітні таніни, але загалом це свіже питке та майже універсальне вино. Villa Tinta Odessa Black VIP. Абсолютно інший стиль. Воно щонайменше півроку витримувалося в діжці, тож сповнене нотами дуба, шоколаду та спецій. Це витончене вино з ванільним посмаком, чудовим потенціалом для витримки в пляшці та довгим переліком нагород на різноманітних конкурсах. До речі, входить в перелік з 24-х найкращих українських вин, які обрали топові світові експерти зі званням Masters of Wine за результатами сліпих дегустацій в 2024 році. Трохи дикий «Одеський чорний» від BIOLOGIST. Вино від крафтової виноробні на Київщині, яка створює цікаві вина лімітованими партіями. 12 місяців витримки, дуже складний, непересічний смак з глибокими танінами та нотами в'ялених фруктів. В ароматі – чорні ягоди, шовковиця та дим. Усі три – ідеальні вина для осені. затягує 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз