Chvalov Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Привіт усім, планую встановити у квартиру інвертор (Victron MultiPlus II) але щоб не монтувати окремий щит хотів-би розширити існуючий з використанням трипозиційний перемикача чи АВР для можливості відключати якщо шум буде заважати спати, тощо... Наразі мій щит виглядає так: У поточній конфігурації нейтральна шина спільна — вона виходить з дифавтомата і далі йде на окрему шину. Для підключення інвертора я прикинув два варіанти підключення, але оскільки я не електрик хотів би почути вашу думку щодо коректності схем. Перший варіант: На верхню DIN-рейку після дифавтомата та реле додати окремий автомат для вмикання/вимикання живлення самого інвертора та АВР/трипозиційний перемикач, який дозволить працювати в режимах: bypass/лише інвертор від міської мережі Але в даній схемі бачу один недолік - при роботі від інвертора, дифавтомат та реле напруги не будуть задіяні. Другий варіант: Аби дифавтомат та реле були задіяні я переніс автомат живлення самого інвертора та АВР на початок, виходячи з того що Victron має вбудований захист на вході (правда не певен що спасе якщо щось прилетить по нейтралі) Схема підключення виходить наступною: Питання: Яка з даних схем є найбільш притаманною до використання ? І ще підкажіть чи можуть бути хибні спрацювання дифавтомата/реле напруги у момент перемикання між міською мережею та інвертором? Буду вдячний за будь-які поради та зауваження! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) Говно АВР гею приберіть з схеми, вона мало чого надійністю не сильно відрізняється, так вона там в схемі просто зайвий елемент. Поставте автомат для захисту інвертора, і щось типу SFT140 для перемикання, і буде Вам щастя. Змінено 13 годин тому користувачем Energon 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) Варіативно схема наче виглядає так 1. Ввідний автомат чи вимикач навантаження, для оперативного вимкнення щита. 2. Реле напруги 3. Обвязка інвертора 4 ПЗВ, одне чи декілька 5. Захисні автомати Змінено 13 годин тому користувачем Energon 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chvalov Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 годин тому, Energon сказав: Говно АВР гею приберіть з схеми, вона мало чого надійністю не сильно відрізняється, так вона там в схемі просто зайвий елемент. Поставте автомат для захисту інвертора, і щось типу SFT140 для перемикання, і буде Вам щастя. Здається що усі АВР в подібному корпусі є проблемні, тому як варіант використати перемикач Hager SFT240 (щоб нейтраль теж перемикати між міською та інвертора) Щодо автомат для захисту інвертора, це ви кажете за DC автомат ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз