SantehnikPPR100 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Ну я іншим шляхом пішов, через граблі. В мене сонячний інвертор чінайський 2 роки працював як дбж аж тут пару панелей сонячних підвернулося. Та і місця на більше не має, ну наразі більше не доцільно економічно. Так той інвертор з мппт нібуя не працює зараз, а smartsolar 100/30 хоча б перекриває його споживання і сам міліампери споживає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 11 минут назад, Mr. D сказал: 0,2C - це струм розряджання? В сенсі, якщо треба отримати 1 kW по лінії 230 VAC, то це повинно бути приблизно 80 A 12 VDC, а 80 A повинна видавати 400 Ah акумуляторна батарея (тобто батарея на приблизно 5 kWh)? Именно, ну 0.5С на крайняк. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 7 часов назад, Mr. D сказал: Ви думаєте 24 VDC моделі обирають саме з погляду можливостей сонячної DC частини? ну я лично про свою ситуацию писал , кроме того батарея на 48 вольт куда больше и дороже будет , для частного дома самое то , для небольшой квартиры - предпочтительнее 24 в Змінено 7 годин тому користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 годин тому, Mr. D сказав: Мені здається, зараз дуже багато сонячних інверторів продається саме для використання у вигляді звичайного ДБЖ. Саме так воно й є. Я намагався знайти ДБЖ на 5-10 кВт котрий ьатарейку за 10-15 кВт*год зарядить за 2-3 години. Я не знайшов. А сонячні інвертори це вміють. 10 годин тому, Mr. D сказав: 15 годин тому, igorrius сказав: как то подозрительно очень дешево у них www.lcsc.com/product-detail/C5121311.html?s_z=n_hyg023n04 2,75 дол за 10 шт транзисторов для bms название производителя интересное Хуаи... на Алиекспрессе мне продавец предлагает их 10 шт за 9 долларов , правда это цена уже с доставкой Це не дешево бо якщо шукати без HYG то можна знайти Infineon IPB023N04NF2S по $12 а 10 шт. Тут питання у тому що вони продають і пишуть хто виробник та надають даташити виробника. Наскільки той даташит відповідає дійсності то вже не їх справа, але ви як покупець можете обирати. Що продадуть на алі - невідомо. Там може взагалі бути брак виробництва чи схожі транзистори стерті та промарковані так як тобі треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, k-master сказал: Це не дешево бо якщо шукати без HYG то можна знайти Infineon IPB023N04NF2S по $12 а 10 шт. Тут питання у тому що вони продають і пишуть хто виробник та надають даташити виробника. Наскільки той даташит відповідає дійсності то вже не їх справа, але ви як покупець можете обирати. Що продадуть на алі - невідомо спросил у продавца на Алиекспресс - у них такой же HUAYI HYG023N04NR1B видимо разница в цене из-за доставки. сколько примерно может стоить доставка 10 вот этих транзисторов ? www.lcsc.com/product-detail/C5121311.html?s_z=n_hyg023n04 и куда происходит доставка ? на склад мист чайна во Львове ? meest.cn/kak-oformit-dostavku/ плюс доставка новой почтой со Львова в Киев- в итоге наверное те же 9 долларов и получится, если не больше Змінено 54 хвилини тому користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз