Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Згорів інвертор незрозуміло чому. Помилка 09

igorrius

Рекомендовані повідомлення

Ну я іншим шляхом пішов, через граблі.

В мене сонячний інвертор чінайський 2 роки працював як дбж аж тут пару панелей сонячних підвернулося. Та і місця на більше не має, ну наразі більше не доцільно економічно.

Так той інвертор з мппт нібуя не працює зараз, а smartsolar 100/30 хоча б перекриває його споживання і сам міліампери споживає.

Screenshot_20251214-023359.png

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 минут назад, Mr. D сказал:

0,2C - це струм розряджання?

В сенсі, якщо треба отримати 1 kW по лінії 230 VAC, то це повинно бути приблизно 80 A 12 VDC, а 80 A повинна видавати 400 Ah акумуляторна батарея (тобто батарея на приблизно 5 kWh)?

Именно, ну 0.5С на крайняк. 

Посилання на коментар

7 часов назад, Mr. D сказал:

Ви думаєте 24 VDC моделі обирають саме з погляду можливостей сонячної DC частини?

ну я лично про свою ситуацию писал ,

кроме того батарея на 48 вольт куда больше и дороже будет , для частного дома самое то , для небольшой квартиры  - предпочтительнее 24 в

Змінено користувачем igorrius
Посилання на коментар

11 годин тому, Mr. D сказав:

Мені здається, зараз дуже багато сонячних інверторів продається саме для використання у вигляді звичайного ДБЖ.

Саме так воно й є. Я намагався знайти ДБЖ  на 5-10 кВт котрий ьатарейку за 10-15 кВт*год зарядить за 2-3 години. Я не знайшов. А сонячні інвертори це вміють.

10 годин тому, Mr. D сказав:

15 годин тому, igorrius сказав:

как то подозрительно очень дешево у них

www.lcsc.com/product-detail/C5121311.html?s_z=n_hyg023n04

2,75 дол за 10 шт транзисторов для bms

название производителя интересное Хуаи...

на Алиекспрессе мне продавец предлагает их 10 шт за 9 долларов , правда это цена уже с доставкой 

Це не дешево бо якщо шукати без HYG то можна знайти Infineon IPB023N04NF2S по $12 а 10 шт. Тут питання у тому що вони продають і пишуть хто виробник та надають даташити виробника. Наскільки той даташит відповідає дійсності то вже не їх справа, але ви як покупець можете обирати. Що продадуть на алі - невідомо. Там може взагалі бути брак виробництва чи схожі транзистори стерті та промарковані так як тобі треба.

Посилання на коментар

2 часа назад, k-master сказал:

Це не дешево бо якщо шукати без HYG то можна знайти Infineon IPB023N04NF2S по $12 а 10 шт. Тут питання у тому що вони продають і пишуть хто виробник та надають даташити виробника. Наскільки той даташит відповідає дійсності то вже не їх справа, але ви як покупець можете обирати. Що продадуть на алі - невідомо

спросил у продавца на Алиекспресс - у них такой же 

HUAYI HYG023N04NR1B

видимо разница в цене из-за доставки.

сколько примерно может стоить доставка 10 вот этих транзисторов ?

www.lcsc.com/product-detail/C5121311.html?s_z=n_hyg023n04

и куда происходит доставка ? на  склад мист чайна во Львове ?

meest.cn/kak-oformit-dostavku/

плюс доставка новой почтой со Львова в Киев- в итоге наверное те же 9 долларов и получится, если не больше

Змінено користувачем igorrius
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...