Фрай Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня Пропоную постійну роботу на підприємстві Для експлуатації і обслуговування будівлі потрібні різнороби з будівельними навичками. Робота в центрі, стабільна біла заробітна плата, нормальним робітникам можливе бронювання. (людям з алкогольною залежністю та іншими вадами краще не звертатись) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 11:22 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 11:22 Сумна картина, не дуже багато бажаючих ані працювати, ані захищати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 11:33 Поділитись Опубліковано: учора в 11:33 Дураки закончились? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 11:34 Поділитись Опубліковано: учора в 11:34 Ага "Для роботи на роботі потрібні робітники. Оплата грошима" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 13:50 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 13:50 (змінено) 2 години тому, Vitaliy67 сказав: Дураки закончились? До чого цей висер? І що означає «дуракі закончілісь»? Цитата "Для роботи на роботі потрібні робітники. Оплата грошима" саме так і на жаль зарплатня біла, на картку. Змінено учора в 13:52 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 14:05 Поділитись Опубліковано: учора в 14:05 Видно количество денег рассчитано как раз на дураков, которые закончились. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 14:44 Поділитись Опубліковано: учора в 14:44 38 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Видно количество денег рассчитано как раз на дураков, которые закончились. Чому відразу дураки? Ви знаєте яка пропонувалась з/п? До того ж офіційна, бронювання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 15:52 Поділитись Опубліковано: учора в 15:52 Если нет кандидатов, то зарплата явно не соответствует действительному прожиточному минимуму. Не? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 16:42 Поділитись Опубліковано: учора в 16:42 49 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Если нет кандидатов, то зарплата явно не соответствует действительному прожиточному минимуму. Не? Нє! Зарплата завжди вища прожиткового мінімуму index.minfin.com.ua/ua/labour/wagemin/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 17:17 Поділитись Опубліковано: учора в 17:17 Вы немного невнимательны. Я акцентировал, действительному. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 18:27 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 18:27 (змінено) 2 години тому, Vitaliy67 сказав: Если нет кандидатов, то зарплата явно не соответствует действительному прожиточному минимуму. Не? Нє! бо перш ніж щось коментувати варто було б запитати яка ж там зарплатня і тому перш ніж оппонувати вам запитаю я - яка на ваш погляд зарплатня нормальна для фахівця такого рівня? (не забувайте за бронювання, заодно вкажіть скільки і як ви платите своїм різноробам?) Змінено учора в 18:29 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 18:45 Поділитись Опубліковано: учора в 18:45 У меня нет разнорабочих. Я сам. Ну, по Вашему запросу, 30-35. При условии нет семьи нет детей. Или есть за спиной село. И вопрос с пропитанием не стоит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: учора в 18:56 Поділитись Опубліковано: учора в 18:56 (змінено) 35 минут назад, Фрай сказал: ...яка на ваш погляд зарплатня нормальна для фахівця такого рівня? (не забувайте за бронювання, заодно вкажіть скільки і як ви платите своїм різноробам?) 60.000+ ...минус официальное трудоустройство ...минус бронирование... ибо сегодня оно есть - завтра нет, а ошейник уже не снимешь ...минус карта... только нал в руки. Такова действительная реальность. Змінено учора в 19:03 користувачем MAESTRO DNEPR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 6 годин тому, Vitaliy67 сказав: У меня нет разнорабочих. Я сам. Тоді як ви можете коментувати реальну зарплатню на підприємстві? 6 годин тому, MAESTRO DNEPR сказав: 6 годин тому, Фрай сказав: ... вкажіть скільки і як ви платите своїм різноробам?) 60.000+ 2727 в день чи 340грн/год? Це чудово! Та ще й «робота на свіжому повітрі», не порівняти з цією, правда ж? )) але далі ще «мінуси» і робітнику, що буде сцяти від ТЦК і суспільству, яке не отримує від вас жодного плюсу в бюджет на утримання. я мовчу вже про самого майбутнього пенсіонера, який потім буде тут обурюватись за розмір пенсії позабувши про те, що він САМ зробив все аби вона в нього була мізерною. до речі, бронювання ви також надати не в змозі бо ваші робітники офіційно не оформлені або по мінімуму без гарантій 6 годин тому, MAESTRO DNEPR сказав: ...минус бронирование... ибо сегодня оно есть - завтра нет, а ошейник уже не снимешь Старший лейтенант НГУ розповів про «тарифи» у ТЦК: відкупитися на місці — 500 євро, з бусика — 1000, у самому ТЦК до оформлення — 10 000, а після оформлення документів — 15 000 євро то що там може залишитись від ваших 60000? ну і на додаток вам довідка про реалії 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 3 часа назад, Фрай сказал: Тоді як ви можете коментувати реальну зарплатню на підприємстві? 2727 в день чи 340грн/год? Це чудово! Та ще й «робота на свіжому повітрі», не порівняти з цією, правда ж? )) але далі ще «мінуси» і робітнику, що буде сцяти від ТЦК і суспільству, яке не отримує від вас жодного плюсу в бюджет на утримання. я мовчу вже про самого майбутнього пенсіонера, який потім буде тут обурюватись за розмір пенсії позабувши про те, що він САМ зробив все аби вона в нього була мізерною. до речі, бронювання ви також надати не в змозі бо ваші робітники офіційно не оформлені або по мінімуму без гарантій Старший лейтенант НГУ розповів про «тарифи» у ТЦК: відкупитися на місці — 500 євро, з бусика — 1000, у самому ТЦК до оформлення — 10 000, а після оформлення документів — 15 000 євро то що там може залишитись від ваших 60000? ну і на додаток вам довідка про реалії Так Вы так и не сказали на какую зарплату не нашли людей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) Вище рівня від якого дозволено бронювати і трохи нижче від розміру на довідці вище. Але порівнювати працю різнороба на будівництві і експлуатації побудованого також буде неправильно. Крім того, покажіть мені де це так просто бронюють та ще й грошиськів насипають, готівкою. ) Не забувайте, що ми говоримо за реальні зарплати, а не забаганки некваліфікованого шукача роботи. Змінено 12 годин тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Говорить можно все что угодно. У Вас результат на табло. Ну, то такое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Фрай... бла-бла-бла...) пс. ...мне неделю тому назад предлагали больше, чем я озвучил выше... поблагодарил, но отказался, ибо не могу оставить дома жену одну. пс2. ...умиляют воинствующие пердеды, стоящие на защите Миндичей и Буркиных.) Змінено 9 годин тому користувачем MAESTRO DNEPR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, MAESTRO DNEPR сказав: бла-бла-бла...) Та я вже давно зрозумів, що ви ще той любітєль бла-бла заради бла-бла. ) Не вам мені дорікати та ще й безпідставно. 8 хвилин тому, MAESTRO DNEPR сказав: ...умиляют воинствующие пердеды, стоящие на защите Миндичей и Буркиных.) Ой-вей, хто б казав? )) молодой перд, не болтайте ерундой, бо на мій погляд саме ви і є тим самим міндічем. 16 годин тому, MAESTRO DNEPR сказав: ..минус официальное трудоустройство ...минус карта... только нал в руки. Той хто всіляко ухиляється від сплати податків не має права моралізувати тому хто сплачує всі податки і навіть у своєму віці приносить більшу користь суспільству ніж більшість молодих «пердунів». 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Предварительно обобрав это общество 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 годин тому, Vitaliy67 сказав: Предварительно обобрав это общество На відміну від вас і вашого лайкуна я за своє життя хоч щось дав цьому суспільству і країні, отже і вам особисто. (мої пільги офіційне тому підтвердження) Тому облиште ганяти ваші порожняки, зробіть хоч щось корисне аби було що згадати на останньому подиху. Тим паче, що це не має ніякого відношення до мого оголошення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Ну , судя по ответу, я был прав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 хвилину тому, Vitaliy67 сказав: Ну , судя по ответу, я был прав. В чем? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз