BAV_Lug Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому В 13.03.2026 в 12:40, porterlv сказал: Я, он, теж відмовився від виїздної роботи і мені пі***, що про то думають інші. Такі часи настали. Не розумію, нащо ви ту тему пєдаліруєте далі. Якщо відмовились на етапі переговорів, це норм. Але якщо домовились і потім відмовились, ви нічім не краще винуватця цієї теми. Штукатури це взагалі боль. Я рік назад шукав, ті ще "кадри". Саме цікаве що приїджали, рахували, казали що вийдуть на роботу, і просто пропадали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, BAV_Lug сказав: Якщо відмовились на етапі переговорів, це норм. Я то відмовився для себе і просто перестав братися за нові роботи. Але люди просять, наполягають. До них не доходить "ні", вони хочуть бути кинутими... У мене даховики були кінчені. Три рази пропадали, раз на місяць майже. На об'єкт не виходять, трубку не беруть, частина роботи уже зроблена і оплачена. Шукаю інших, майже домовився, а перші 3,14дари появились і працюють. Пару днів і знову пропали... Зробили хреново, накосячили і в прямому і в переносному сенсі. На фінал приїхали з "братом з СБУ" (боялися, що не доплачу). По факту, новий дах три рази!! тік, довго їх чекав, щоб виправили, виправили теж через сраку. За рік чи два стала зрозумілою причина - ті довбойо, ой єбобаби лежені поклали з одного боку не на закладні а поряд, різниця не паралельності в дальніх точках 60! см. Як результат різниця висоти конька 15 см і вся геометрія даху/металу по 3,14зді, дах кривий, тому і текло коло комина... А пропадали - бо паралельно пару об'єктів робили і там теж накосячили, тільки там господарі не прості - переробляли і брат не допоміг. Я би багато віддав, щоб вони пропали до того як взяли завдаток і почали роботу у мене... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому читаю і не можу зрозуміти, таке враження, що ніколи ніхто не будувався раніше і це форум шляхетних панянок....так було завжди і у ТС ще самий лайтовий варіант зі всіх негараздів, які можуть бути....так, це неприємно, але це не смертельно і тут кожен може накидати 150 історій, що траплялись коли будувались...хай це буде останне горе🙃 29 хвилин тому, porterlv сказав: Я би багато віддав, щоб вони пропали до того як взяли завдаток і почали роботу у мене... 100% у мене таких цілий список і половина " спеціалісти" форума Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 23 минуты назад, irina1969 сказал: читаю і не можу зрозуміти, таке враження, що ніколи ніхто не будувався раніше і це форум шляхетних панянок....так було завжди і у ТС ще самий лайтовий варіант зі всіх негараздів, які можуть бути....так, це неприємно, але це не смертельно і тут кожен може накидати 150 історій, що траплялись коли будувались...хай це буде останне горе🙃 100% у мене таких цілий список і половина " спеціалісти" форума Специалист форума, это скорее всего, человек, который впарил Вам свои услуги. В смысле услуги от своего имени. А дальше он нашел где либо, кого либо, кто согласился поработать руками. Не за все деньги мира. Не претендую на истину, так, мысли в слух. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 10 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Специалист форума, это скорее всего, человек, который впарил Вам свои услуги. В смысле услуги от своего имени. А дальше он нашел где либо, кого либо, кто согласился поработать руками. Не за все деньги мира. Не претендую на истину, так, мысли в слух. ні, саме з форума без всяких " впарил", особисто працювали руцями і як виявилось сильно кривими (( і за всі гроші світу, якщо вже брати Ваш вислів, бо я ніколи не торгуюсь, є ціна яку я можу потягнути, а є таку яку я не тягну, але це мої проблеми це я до того, поки людина не зайшла на об"єкт і не почала працювати все ці балачки до одного місця....тому я і сказала про лайтовий варіант у ТС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому Как вариант. Господь компенсировал: хорошо подвешенный язык и плохо прицепленые руки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз