standov Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Шукаю собі в "майстерню" маленький компресор, переважно задачі "продуть" "накачать" можливо нейлер. Фарбувати не планую Вимоги - двоциліндровий, бо майстерня в хаті і шум важливий, ресивер думаю 10-20л, не більше, в ідеалі вкртикальне компонування - щоб я його зручно поставив в куток. По факту по всім вимогам повного збігу нема ) але є бренд airpress (я так зрозумів поляки) в якиц наче є непогана модель на 6л. Що це за бренд, чи ок продукція (не дешева) і може є якісь є гарні моделі ще, перевірені під вимоги. Змінено 4 години тому користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, standov сказав: ресивер думаю 10-20л, не більше це ні про що, беріть мінімум 50 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, standov сказав: Вимоги - двоциліндровий, бо майстерня в хаті і шум важливий 😀 уявлення взагалі маєте про шум від компресора. Не уявляю собі компресора в будинку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 39 минут назад, delic сказал: 😀 уявлення взагалі маєте про шум від компресора. Не уявляю собі компресора в будинку... уявляю, я чітко уявляю візг одноциліндрового і шум двоцліндрового, я не планую його використовувати коли хтось спить і "майстерня" відділена від будинку глухими цегляними стінами. Давайте все-ж по суті питання, чи ви радите купувати одноциліндровий? 51 минуту назад, Фрай сказал: це ні про що, беріть мінімум 50 ну воно да, я про це думав, але по факту 90% використання буде продувка/начачування і воно прям стабільність тиску мені не мабуть не дуже принципова, тим-паче що звук прийнятний. 50 горизонтальний мені тупо завеликий, є пару вертикальних моделей але вони майже всі одноциліндрові, є 38 у того самого airpress але через два циліндри він має габарити як звичайний 50. В цілому 50 це теж варіант на столі якщо є вертикальна модель і *2 циліндри* Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз