Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вибор компресора, відгуки про бренд airpress

standov

Рекомендовані повідомлення

Шукаю собі в "майстерню" маленький компресор, переважно задачі "продуть" "накачать" можливо нейлер. Фарбувати не планую 

Вимоги - двоциліндровий, бо майстерня в хаті і шум важливий, ресивер думаю 10-20л, не більше, в ідеалі вкртикальне компонування - щоб я його зручно поставив в куток.

По факту по всім вимогам повного збігу нема ) але є бренд airpress (я так зрозумів поляки) в якиц наче є непогана модель на 6л. Що це за бренд, чи ок продукція (не дешева) і може є якісь є гарні моделі ще, перевірені під вимоги.

Змінено користувачем standov
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, standov сказав:

ресивер думаю 10-20л, не більше

це ні про що, беріть мінімум 50

Посилання на коментар

2 години тому, standov сказав:

Вимоги - двоциліндровий, бо майстерня в хаті і шум важливий

😀 уявлення взагалі маєте про шум від компресора. Не уявляю собі компресора в будинку...

Посилання на коментар

39 минут назад, delic сказал:

😀 уявлення взагалі маєте про шум від компресора. Не уявляю собі компресора в будинку...

уявляю, я чітко уявляю візг одноциліндрового і шум двоцліндрового, я не планую його використовувати коли хтось спить і "майстерня" відділена від будинку глухими цегляними стінами.

Давайте все-ж по суті питання, чи ви радите купувати одноциліндровий? 

51 минуту назад, Фрай сказал:

це ні про що, беріть мінімум 50

ну воно да, я про це думав, але по факту 90% використання буде продувка/начачування і воно прям стабільність тиску мені не мабуть не дуже принципова, тим-паче що звук прийнятний. 50 горизонтальний мені тупо завеликий, є пару вертикальних моделей але вони майже всі одноциліндрові, є 38 у того самого airpress але через два циліндри він має габарити як звичайний 50. В цілому 50 це теж варіант на столі якщо є вертикальна модель і *2 циліндри*

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...