standov Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) Шукаю собі в "майстерню" маленький компресор, переважно задачі "продуть" "накачать" можливо нейлер. Фарбувати не планую Вимоги - двоциліндровий, бо майстерня в хаті і шум важливий, ресивер думаю 10-20л, не більше, в ідеалі вкртикальне компонування - щоб я його зручно поставив в куток. По факту по всім вимогам повного збігу нема ) але є бренд airpress (я так зрозумів поляки) в якиц наче є непогана модель на 6л. Що це за бренд, чи ок продукція (не дешева) і може є якісь є гарні моделі ще, перевірені під вимоги. Змінено 18 годин тому користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 години тому, standov сказав: ресивер думаю 10-20л, не більше це ні про що, беріть мінімум 50 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 години тому, standov сказав: Вимоги - двоциліндровий, бо майстерня в хаті і шум важливий 😀 уявлення взагалі маєте про шум від компресора. Не уявляю собі компресора в будинку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 39 минут назад, delic сказал: 😀 уявлення взагалі маєте про шум від компресора. Не уявляю собі компресора в будинку... уявляю, я чітко уявляю візг одноциліндрового і шум двоцліндрового, я не планую його використовувати коли хтось спить і "майстерня" відділена від будинку глухими цегляними стінами. Давайте все-ж по суті питання, чи ви радите купувати одноциліндровий? 51 минуту назад, Фрай сказал: це ні про що, беріть мінімум 50 ну воно да, я про це думав, але по факту 90% використання буде продувка/начачування і воно прям стабільність тиску мені не мабуть не дуже принципова, тим-паче що звук прийнятний. 50 горизонтальний мені тупо завеликий, є пару вертикальних моделей але вони майже всі одноциліндрові, є 38 у того самого airpress але через два циліндри він має габарити як звичайний 50. В цілому 50 це теж варіант на столі якщо є вертикальна модель і *2 циліндри* Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 12 годин тому, standov сказав: …я про це думав, але по факту 90% використання буде продувка/начачування і воно прям стабільність тиску мені не мабуть не дуже принципова Та питання ж якраз у тому, що ви збираєтесь робити. Я не фахівець, але маю у себе аж три компресори у кожному приміщенні, безресиверний гаражний «совок» стоїть років 30 без руху, на 20-ти літровий придбав ресивер на 50л і переробляю і новий китай одноциліндровий на 50л Користуюсь лише ним щоб продути газонокосарку чи будь-що інше і от не вистачає обʼєму навіть на ньому, вмикається. хіба що підкачати колеса так їх і безресиверним не проблема надути. по шуму то так, трохи некрасиво тарабанить. ) Змінено 2 години тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 минуту назад, Фрай сказал: Та питання ж якраз у тому, що ви збираєтесь робити. Я не фахівець, але маю у себе аж три компресори у кожному приміщенні, безресіверний гаражний совок стоїть років 30 без руху, на 20-ти літровий придбав ресивер на 50л і переробляю і новий китай одноциліндровий на 50л Користуюсь лише ним щоб продути газонокосарку чи будь-що інше і от не вистачає обʼєму навіть на ньому, хіба що підкачати колеса так їх і безресиверним не проблема. Ну я рощумію що 50 краще за 6, тут питань нема, мені просто нема куди його діти такий, якщи ще був вертикальний то можна було-би шось думати, є 38 пару моделей нічо так, але стартове питання залишається про бренд цей, бо один з 38 цаме цього бренду. Продувать в мене зазвичай шось мілке, найпопулярніше - фільтри, я зараз користуюся балончиками але вже надто жирно виходить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, standov сказав: мені просто нема куди його діти такий Якщо ви хочете обладнати ним робоче місце то поставте надворі і заведіть трубку в приміщення, а якщо нема місця, а працювати іноді то тягайте при потребі як я і підключайте до тієї трубки швидкозʼємним конектором. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 44 минуты назад, Фрай сказал: Якщо ви хочете обладнати ним робоче місце то поставте надворі і заведіть трубку в приміщення, а якщо нема місця, а працювати іноді то тягайте при потребі як я і підключайте до тієї трубки швидкозʼємним конектором. Жуть яка, та не хочу я "облалнати робоче місце" ) давайте повернемося к питанню в стартовому пості, мені треба продувати фільтри пилососа та накачувати дітям іграшки, ви серйозно пропонуєте мені під то обладнати автомайстерню зі смотровою ямою?) питання не в тому "як підключити 200л клмпресор" питання було інше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому (змінено) 38 хвилин тому, standov сказав: ви серйозно пропонуєте мені під то обладнати автомайстерню зі смотровою ямою? Та упасі бог! У кожного своє розуміння слова майстерня 17 годин тому, standov сказав: Шукаю собі в "майстерню" маленький компресор просто не уявляю як то можна? 38 хвилин тому, standov сказав: мені треба продувати фільтри пилососа і при цьому читаю, що 17 годин тому, standov сказав: …. бо майстерня в хаті жуть яка (с) Змінено 47 хвилин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 32 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому Я-ж не аросто так в лапках "майстерня" написав ) Це бойлерна де в мене є "верстачок" де я примус починяю, є певні здача для яких я використовую балончики але заї-ся бо і дорого і не зручно і закінчуються в потрібний момент, тому я шукаю *невеличкий* компресор який би я міг поставити в наявне місце і який би був двоциліндровим щоб в мене вуха не відвалювалися від візгу в закритому приміщенні. Є ціла жменя макіт/деволтів/стенлі на 5-6 літрів двоциліндрових, є двоциліндрові 50-100. А посередині (10-20) чогось всі одноциліндрові. Є бренд оцей в кого є і 6л і 38л аое сам бренд мені не відомий і ніколи не чув, тож виникло питання яке пішло кудись не туди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз