Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вибор компресора, відгуки про бренд airpress

standov

Рекомендовані повідомлення

Шукаю собі в "майстерню" маленький компресор, переважно задачі "продуть" "накачать" можливо нейлер. Фарбувати не планую 

Вимоги - двоциліндровий, бо майстерня в хаті і шум важливий, ресивер думаю 10-20л, не більше, в ідеалі вкртикальне компонування - щоб я його зручно поставив в куток.

По факту по всім вимогам повного збігу нема ) але є бренд airpress (я так зрозумів поляки) в якиц наче є непогана модель на 6л. Що це за бренд, чи ок продукція (не дешева) і може є якісь є гарні моделі ще, перевірені під вимоги.

Змінено користувачем standov
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, standov сказав:

ресивер думаю 10-20л, не більше

це ні про що, беріть мінімум 50

Посилання на коментар

2 години тому, standov сказав:

Вимоги - двоциліндровий, бо майстерня в хаті і шум важливий

😀 уявлення взагалі маєте про шум від компресора. Не уявляю собі компресора в будинку...

Посилання на коментар

39 минут назад, delic сказал:

😀 уявлення взагалі маєте про шум від компресора. Не уявляю собі компресора в будинку...

уявляю, я чітко уявляю візг одноциліндрового і шум двоцліндрового, я не планую його використовувати коли хтось спить і "майстерня" відділена від будинку глухими цегляними стінами.

Давайте все-ж по суті питання, чи ви радите купувати одноциліндровий? 

51 минуту назад, Фрай сказал:

це ні про що, беріть мінімум 50

ну воно да, я про це думав, але по факту 90% використання буде продувка/начачування і воно прям стабільність тиску мені не мабуть не дуже принципова, тим-паче що звук прийнятний. 50 горизонтальний мені тупо завеликий, є пару вертикальних моделей але вони майже всі одноциліндрові, є 38 у того самого airpress але через два циліндри він має габарити як звичайний 50. В цілому 50 це теж варіант на столі якщо є вертикальна модель і *2 циліндри*

Посилання на коментар

12 годин тому, standov сказав:

…я про це думав, але по факту 90% використання буде продувка/начачування і воно прям стабільність тиску мені не мабуть не дуже принципова

Та питання ж якраз у тому, що ви збираєтесь робити.

Я не фахівець, але маю у себе аж три компресори у кожному приміщенні, безресиверний гаражний «совок» стоїть років 30 без руху,

на 20-ти літровий придбав ресивер на 50л і переробляю і новий китай одноциліндровий на 50л 

Користуюсь лише ним щоб продути газонокосарку чи будь-що інше і от не вистачає обʼєму навіть на ньому, вмикається.

хіба що підкачати колеса так їх і безресиверним не проблема надути.

по шуму то так, трохи некрасиво тарабанить. )

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

21 минуту назад, Фрай сказал:

Та питання ж якраз у тому, що ви збираєтесь робити.

Я не фахівець, але маю у себе аж три компресори у кожному приміщенні, безресіверний гаражний совок стоїть років 30 без руху, на 20-ти літровий придбав ресивер на 50л і переробляю і новий китай одноциліндровий на 50л 

Користуюсь лише ним щоб продути газонокосарку чи будь-що інше і от не вистачає обʼєму навіть на ньому, хіба що підкачати колеса

так їх і безресиверним не проблема.

Ну я рощумію що 50 краще за 6, тут питань нема, мені просто нема куди його діти такий, якщи ще був вертикальний то можна було-би шось думати, є 38 пару моделей нічо так, але стартове питання залишається про бренд цей, бо один з 38 цаме цього бренду.

Продувать в мене зазвичай шось мілке, найпопулярніше - фільтри, я зараз користуюся балончиками але вже надто жирно виходить

Посилання на коментар

1 хвилину тому, standov сказав:

мені просто нема куди його діти такий

Якщо ви хочете обладнати ним робоче місце то поставте надворі і заведіть трубку в приміщення, а якщо нема місця, а працювати іноді то тягайте при потребі як я і підключайте до тієї трубки швидкозʼємним конектором.

Посилання на коментар

44 минуты назад, Фрай сказал:

Якщо ви хочете обладнати ним робоче місце то поставте надворі і заведіть трубку в приміщення, а якщо нема місця, а працювати іноді то тягайте при потребі як я і підключайте до тієї трубки швидкозʼємним конектором.

Жуть яка, та не хочу я "облалнати робоче місце" ) давайте повернемося к питанню в стартовому пості, мені треба продувати фільтри пилососа та накачувати дітям іграшки, ви серйозно пропонуєте мені під то обладнати автомайстерню зі смотровою ямою?) питання не в тому "як підключити 200л клмпресор" питання було інше

Посилання на коментар

38 хвилин тому, standov сказав:

ви серйозно пропонуєте мені під то обладнати автомайстерню зі смотровою ямою?

Та упасі бог!

У кожного своє розуміння слова майстерня

17 годин тому, standov сказав:

Шукаю собі в "майстерню" маленький компресор

просто не уявляю як то можна?

38 хвилин тому, standov сказав:

мені треба продувати фільтри пилососа

і при цьому читаю, що 

17 годин тому, standov сказав:

…. бо майстерня в хаті

жуть яка (с) image.gif.7b5a895b0ad307b0f48d21b236cb84d4.gif

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

Я-ж не аросто так в лапках "майстерня" написав )

Це бойлерна де в мене є "верстачок" де я примус починяю, є певні здача для яких я використовую балончики але заї-ся бо і дорого і не зручно і закінчуються в потрібний момент, тому я шукаю *невеличкий* компресор який би я міг поставити в наявне місце і який би був двоциліндровим щоб в мене вуха не відвалювалися від візгу в закритому приміщенні. Є ціла жменя макіт/деволтів/стенлі на 5-6 літрів двоциліндрових, є двоциліндрові 50-100. А посередині (10-20) чогось всі одноциліндрові. Є бренд оцей в кого є і 6л і 38л аое сам бренд мені не відомий і ніколи не чув, тож виникло питання яке пішло кудись не туди

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...