Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

rombikk, Домик&банька под Запорожьем

rombikk

Рекомендовані повідомлення

Всем привет :beer:

Кто то юзал такой девайс с али, реально работает или нет? По отзывам вроде бы гуд, без каких либо заморочных доп. настроек, но все же.... :shock:

Не очень часто пользуюсь генератором, было даже что пару лет не заводил, но в прошлом году как то стал вспоминать регулярно:D вот и задумался перевести гену на LPG Ж-)

57777c6868c1.jpg

37cf4b3f1bb3.jpg

3bfba00e91ff.jpg

d55c5109c962.jpg

ccыль на девайс

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 6 років потому...

Якась маячня, насниться же таке, "Строим Дом" та всі всі всі кого знаю та знав.....перечитав свою гілку, як все змінилося, просто все, Кампашкі вже рік нема з нами, ми живі, сад та виноград в наявності....сумую. 

пис.....маю надію шо у вас всіх все більш менш добре❤️IMG_20240814_172450.thumb.jpg.e8a5d484997c4ec563422c574f0dc529.jpg

Змінено користувачем rombikk
  • Лайк 9
  • Дякую 1
Посилання на коментар

• 3 тижні потому...

Доброго дня. Как поживает ваш инжир? Свой не могу уговорить нормально плодоносить. Если можно - расскажите подробнее, как его обхаживать. спасибо.

Посилання на коментар

20.08.2025 в 11:33, semengv сказав:

Доброго дня. Как поживает ваш инжир? Свой не могу уговорить нормально плодоносить. Если можно - расскажите подробнее, как его обхаживать. спасибо.

Трохи  мого досвіду , бо може  загубитися. Тримати в горщику, бо ви ще більш північніше , аніж я.
Різати коріння , як в бонсай кожной весни..

Богато жере, дуже дужеякщо тримати в горщику. Богато пьє. Горщик 4 літра і більше.
При таких умовах починає плодоносити з 30 см від горщіка, два раза на рік.

Все інше, це триндеж маркетологів , які розповідають , що це можливо.  . Мабуть можливо , якщо зима в Херсоні. Все інше , а-ля зімостойкій сорт. Ні то відверто омана, або потребує окремих умов+ такій халабуди зверху, що ви самі не схочете.  Ну як хурма, як ківі. Оба ростут, але плодів нема, страждають від обмерзання, дуже і це помітно .

Тобто інжир в вашій більш північній широті  з вітрами ,то марна надія. Рослина не вмирає, але родити не буде. Зараз + 9-12 по ночам . Вона готується спати - і листя прикрашає вже яскраво жовтим.  І скидає, що дурне, бо плоди в маленькой стадії, і зараз вже потрібно тягнути горщика до дому , бо скине завʼязь вже зараз.
В моей родині це рослина з кодовим імʼям- переляк. Завжди скидає листя при любих несподіванках. Замерзла, підсохла, нема їжі. Іжи треба багато, бо створює біомаси добре, щоб так разкідуватмся листям при малейшому поводу до оголення. Через тиждень при тіх самих умовах творить нови листя, що додае загадки напуркуа рослина скинула всі листя, ничого не помінялось, а нови знов пішли. І так весь рік.  , це цікава рослина. Краще ніж кактус. 

Але такі страннна, не передбачувана. Якщо що , в мене Браун Тюркі, якій куплявся для вулиці, як єдиний сорт що способен вижити в  межі Кіівськой області. Але вижити не означає плодоносить. Так само був куплений ківі, з якім я через четирі рокі готова розтатися, бо воно не то щоб росте, про плодоношення мови нема. Хурма три рокі теж до коріння вимірзала . Була жива, але то також знущання , бо за три році відбивання шаленого куща ніщє прививкі , то точно не то, що я чекала.  
Інжир при такой агротехніці в 30-40 см рослині в кількісті 6-9 штук ( не промислово, взагалі) це суто забавка 

• Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар

В 20.08.2025 в 11:33, semengv сказал:

Добрый вечер. Наигрались мы с инжиром))) нормальный урожай  за все эти годы мы получили аж...один. Я даже теплицу построил под инжир, посадили несколько разных сортов, но все таки климат это беда, весенние возвратные заморозки все уничтожают. Сфокусировались на более непривередливых растениях, голубика, клубника ремонтантные сорта. Сад немного изменили, добавили еще фундука и грецких орехов, персики, обновили абрикосовые деревья.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...