Gitan Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Когда на этапе стройки делал себе временный забор из рабицы, то использовал в качестве столбиков асбестовую трубу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Які металеві стовпчики, оцинковані чи з чорного металу і фарбувати? З чорного і фарбувати. Добавлено через 47 секунд ... использовал в качестве столбиков асбестовую трубу. Тогда вовнутрь армированный бетон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 З чорного виходять в 2 рази дешевше оцинкованих, чим покрити щоб найдовше захистити метал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Когда на этапе стройки делал себе временный забор из рабицы, то использовал в качестве столбиков асбестовую трубу. Как временный может и ниче... Но достаточно пьяной шохе въехать в один-единственный асбестовый столбик.... И остальные тоже лягут. чим покрити щоб найдовше захистити метал? Цинком . Дешевше - фарбою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Можливо в домашніх умовах покрити нормальнл цинком і де його взяти? Хтось бачив такі стовпи в живу на паркані з сітки Рабиці xn--80acq4ak.xn--j1amh/uk/shop/ocinkovannyj-stolb-dlya-pletenogo-ograzhdeniya-dfl-10-h-2300-x-45 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 З чорного виходять в 2 рази дешевше оцинкованих, чим покрити щоб найдовше захистити метал? Мій алгоритм: механічно болгаркою, перетворювач іржі, грунтівка і фарба по металу в 2-3 шари (останні дві позиції бувають в одній банці). Оцинковані шкода, оскільки в сьогоднішній ситуації навіть звичайні металеві під загрозою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Як розуміти звичайні металеві під загрозою? Вкрадуть чи що? Я планую бетонувати в землі 70-80см., може знаєте перевіреного часом виробника гарноі фарби, грунтовки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Можливо в домашніх умовах покрити нормальнл цинком і де його взяти? В домашніх... Треба ємність, нагріта до Т плавлення цинку, в яку опускаються стовпи і виймаються... Цинк, правда, де придбати, я не знаю. Добавлено через 2 минуты Вкрадуть чи що? Саме так. Я планую бетонувати в землі 70-80см Ой, не смішіть. може знаєте перевіреного часом виробника гарноі фарби, грунтовки? Хаммерайт? Кажуть непогана якість і довго тримається. Я пофарбував Композит 3 в 1, але лише минулого року, тому наскільки воно якісне поки що сказати не можу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Як розуміти звичайні металеві під загрозою? Вкрадуть чи що? Є така ймовірність. Але треба враховувати місцеву ситуацію. Я планую бетонувати в землі 70-80см., може знаєте перевіреного часом виробника гарноі фарби, грунтовки? Я не знаю Ваш бюджет. Але рабиця підказує, що не дуже. Я брав антикорозійну емаль Compozit 3 в 1. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Метизы-94 Опубліковано: 23 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2020 В домашніх... Треба ємність, нагріта до Т плавлення цинку, в яку опускаються стовпи і виймаються... Цинк, правда, де придбати, я не знаю. Чому б не взяти стовпи козачка? На них цинку 320 г/м2. Для порівняння, на рабиці 50 г/м2. Вистачить на 50 років без підкрашування. Їх трикранна форма додає їм міцності на згинання. І зроблені вони з високовуглецевої рейкової сталі, це добавляє міцності. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Buzios Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого (змінено) Чому замість профтруби не використовують кутики? Змінено 22 лютого користувачем Buzios Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Знахарь Опубліковано: В середу в 16:14 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:14 В 22.02.2026 в 22:44, Buzios сказал: Чому замість профтруби не використовують кутики? Профтруба при тій же вазі і перетині (і ціні) забезпечує значно кращу міцність при навантаженнях. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Buzios Опубліковано: В п'ятницю в 14:14 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 14:14 В сенсі, що міцність профтруби 40х40 не менша, ніж кутика 80х80? У кутика є ще одна перевага: його не треба захищати від морозу, бо нема порожнин, в яких замерзає вода. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Знахарь Опубліковано: В п'ятницю в 17:47 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 17:47 (змінено) 3 часа назад, Buzios сказал: В сенсі, що міцність профтруби 40х40 не менша, ніж кутика 80х80? У кутика є ще одна перевага: його не треба захищати від морозу, бо нема порожнин, в яких замерзає вода. Ви і справді вважаєте це порівняння коректним? У них співпадають перетин, вага м.п. та ціна? Середня і достатня для забора товщина труби 40*40 = 3 мм. Найнижча товщина кутика 80*80 = 6 мм. Порівнюємо: Труба профільна 40х40х3 – 3,4 кг/м.п. – 134 грн/м.п. Кутик 80х80х6 – 7,4 кг/м.п. – 260 грн/м.п. Порівнювати міцність проф. труби 40х40х3 можна з кутиком 45х45х5. Вага така ж - 3,4 кг/м.п. Або з кутиком 50х50х5. Ціна така ж. Проф.труба в цьому порівнянні буде краще протистояти навантаженням з різних сторін. Проста відповідь від ШІ: 1. Робота на вигин (Опір деформації) Профільна труба: Має замкнутий контур. Завдяки наявності двох вертикальних стінок та двох горизонтальних полиць, вона набагато краще чинить опір вигину. Вона жорстка в обох площинах. Кутик: Має відкритий контур. Він добре працює на вигин лише в одному напрямку (вздовж однієї з полиць). Якщо прикласти зусилля не по центру, кутик легко скручується або "грає". Висновок: При однаковій вазі погонного метра, профільна труба витримує значно більше навантаження на вигин, ніж кутик. 2. Робота на скручування (Торсіонна жорсткість) Тут різниця найбільш помітна. Профільна труба: Замкнений переріз ідеально тримає форму при спробі його закрутити "гвинтом". Кутик: Майже не чинить опору скручуванню. Його дуже легко деформувати навколо своєї осі. Змінено В п'ятницю в 18:00 користувачем Знахарь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Buzios Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому це все правильно, але чи потрібна така міцність для рабиці? там нема таких навантажень, щоб гнути кутик 45х45х5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз