ЯД Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 годину тому, Миколайчик сказав: не гарантую що дійде Вы, я так понимаю, доктор наук наверное, или просто умный, как один продаван инверторов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Вот тут Вы не правы. Человек в теме ,поболе чем мы все вместе взятые. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Вот тут Вы не правы. Человек в теме ,поболе чем мы все вместе взятые. Флаг ему в руки, что он в этой теме. Я понимаю, что чсв часто раздувается от знаний в каком то топике, но любой собеседник тут может быть сильно продвинутый в другой теме, а может и не в одной. Поэтому такие приколы, типа "если дойдет", сходу показывая неуважение - имхо признак глупого человека, хоть он возможно и вызубрил бумажки по клеям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 15 минут назад, ЯД сказал: , хоть он возможно и вызубрил бумажки по клеям. Никогда не хамите человеку, не зная кто он. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Никогда не хамите человеку, не зная кто он. Именно. Змінено 8 годин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Ну кто Ваш оппонент я знаю. А Вы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Ну кто Ваш оппонент я знаю. А Вы? Ну, у меня нет оппонента, я вроде не дебатировал тут. А тот человек который нахамил мне - хам, и для него такое общение в норме, потому я с ним общаюсь в его же манере Змінено 8 годин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз