ЯД Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 годину тому, Миколайчик сказав: не гарантую що дійде Вы, я так понимаю, доктор наук наверное, или просто умный, как один продаван инверторов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Вот тут Вы не правы. Человек в теме ,поболе чем мы все вместе взятые. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 2 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Вот тут Вы не правы. Человек в теме ,поболе чем мы все вместе взятые. Флаг ему в руки, что он в этой теме. Я понимаю, что чсв часто раздувается от знаний в каком то топике, но любой собеседник тут может быть сильно продвинутый в другой теме, а может и не в одной. Поэтому такие приколы, типа "если дойдет", сходу показывая неуважение - имхо признак глупого человека, хоть он возможно и вызубрил бумажки по клеям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 15 минут назад, ЯД сказал: , хоть он возможно и вызубрил бумажки по клеям. Никогда не хамите человеку, не зная кто он. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Никогда не хамите человеку, не зная кто он. Именно. Змінено 20 годин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Ну кто Ваш оппонент я знаю. А Вы? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Ну кто Ваш оппонент я знаю. А Вы? Ну, у меня нет оппонента, я вроде не дебатировал тут. А тот человек который нахамил мне - хам, и для него такое общение в норме, потому я с ним общаюсь в его же манере Змінено 19 годин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 9 часов назад, ЯД сказал: Ну, у меня нет оппонента, я вроде не дебатировал тут. А тот человек который нахамил мне - хам, и для него такое общение в норме, потому я с ним общаюсь в его же манере Удивительный у вас талант - находить в любой теме человека, который вас обхамит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 11 часов назад, ЯД сказал: То, что вы описали по маркам клея имеет смысл, да. Только я отреагировал на то, что вы советуете более дорогой клей только потому, что там теплые трубы рядом, а где их нет - можно СМ11+. Та ви просто майстер чіплятись до окремих фраз. Невже так важко осягнути ВСЕ написане цілком? Ну ок, візьміть не більш дорогий, а дешевший. Ось наприклад epicentrk.ua/ua/shop/kley-dlya-plitki-mira-3000-standardfix-25-kg.html Клей Міра класом вище за СМ11+ , а коштує дешевше. Так підійде? Хоча судячи з відповіді, ви так і не зрозуміли про що я. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 11 часов назад, ЯД сказал: Флаг ему в руки, что он в этой теме. Я понимаю, что чсв часто раздувается от знаний в каком то топике, но любой собеседник тут может быть сильно продвинутый в другой теме, а может и не в одной. Поэтому такие приколы, типа "если дойдет", сходу показывая неуважение - имхо признак глупого человека, хоть он возможно и вызубрил бумажки по клеям. А ви напевно очікували лайк і цукерку у відповідь на глузливий пост. Якщо прийшли поділитися цінною інформацією про клеї, то де вона? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 36 хвилин тому, Миколайчик сказав: Хоча судячи з відповіді, ви так і не зрозуміли про що я. Я вам ответил, что вы все правильно написали, и это мейк сенс купить просто нормальный клей вместо самого возможно дешевого) меня лично цена клея мало волнует. Но вы все равно не хотите прочитать мой вопрос. Это не к словам придирка. Почему рядом с трубами другой клей? Но не хотите - ну и ладно, может у вас нет ответа и вы просто хотели, чтобы человек купил нормальный клей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 14 годин тому, Миколайчик сказав: Справа у тому, що класу С1 він же ЗК2 - це мінімальний клас для клею за новими нормами. А що це за нові норми ? дайте , будь ласка , посилання або назву! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, andrey_ka сказал: А що це за нові норми ? дайте , будь ласка , посилання або назву! ДСТУ EN 12004-1:2020 Клейові суміші для керамічних плиток. Частина 1. Вимоги, оцінка та перевірка стабільності експлуатаційних характеристик, класифікація та маркування (EN 12004-1:2017, IDT) 1 час назад, ЯД сказал: Но вы все равно не хотите прочитать мой вопрос. Это не к словам придирка. Почему рядом с трубами другой клей? Но не хотите - ну и ладно, может у вас нет ответа и вы просто хотели, чтобы человек купил нормальный клей Відповідь вже дано, якщо щось не ясно, прочитайте ще десь 5-10 сторінок теми перед цим. Там десь має бути інформація про теплове старіння і таблички з вимогами до різних клеїв. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shevchyk Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому якщо клей виготовлення 11.12.24 року. може пошукати свіжішого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 40 хвилин тому, Миколайчик сказав: Там десь має бути інформація про теплове старіння і таблички з вимогами до різних клеїв Та все хорошо и понятно. Только с чего вы взяли что там будет тепловое старение? Из того что я читал про см-11 температура эксплуатации до 70 градусов. Да и тепловое старение в ваших табличках считается при 70+ тоже. Вы ж не знаете что за трубы и какого отопления, какая будет температура в трубах и расстояние до плитки, как вы можете говорить о тепловом старении? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 минут назад, ЯД сказал: Та все хорошо и понятно. Только с чего вы взяли что там будет тепловое старение? Из того что я читал про см-11 температура эксплуатации до 70 градусов. Да и тепловое старение в ваших табличках считается при 70+ тоже. Вы ж не знаете что за трубы и какого отопления, какая будет температура в трубах и расстояние до плитки, как вы можете говорить о тепловом старении? Я не знаю чи буде там теплове старіння чи ні. І навіть не збираюсь думати про якісь труби і де вони будуть. Навіщо мені про все це думати, якщо я використовуватиму нормальний клей? Це ви собі думайте потім, чи окупиться ваша уявна економія 100 грн на дешевшому клею, якщо вона буде взагалі, чи доведеться десь перекласти плитку потім. І не варто писати про 70+ градусів експлуатації, це мимо. Взагалі не раджу писати про те, на чому не розумієтесь. Це все прискорені методи випробувань. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 41 хвилину тому, Миколайчик сказав: не варто писати про 70+ градусів експлуатації, це мимо. Взагалі не раджу писати про те, на чому не розумієтесь. Це все прискорені методи випробувань. Я не писал про температуру эксплуатации 70+, не надо коверкать мои слова. Производитель пишет до 70. Они пишут то, в чем не понимают? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 49 хвилин тому, Миколайчик сказав: не знаю чи буде там теплове старіння чи ні. І навіть не збираюсь думати про якісь труби і де вони будуть Но вы ж, как человек в теме, почему то сделали ударение, что так как там трубы то там другой клей. И не надо опять в стоимость - что есть причиной выбора другого клея в том случае? Сначала вы говорили про температурное старение, а теперь уже и не в нем дело? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 17 минут назад, ЯД сказал: Я не писал про температуру эксплуатации 70+, не надо коверкать мои слова. Производитель пишет до 70. Они пишут то, в чем не понимают? Знову мимо. Це що і де ви це відкопали? Сходіть до них на сайт і подивіться актуальну інформацію. 9 минут назад, ЯД сказал: Но вы ж, как человек в теме, почему то сделали ударение, что так как там трубы то там другой клей. И не надо опять в стоимость - что есть причиной выбора другого клея в том случае? Сначала вы говорили про температурное старение, а теперь уже и не в нем дело? Мимо. Знову не вгадали. Змінено 5 годин тому користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 29 хвилин тому, Миколайчик сказав: Знову мимо. Це що і де ви це відкопали? Сходіть до них на сайт і подивіться актуальну інформацію. Ну, хм. Это как бы тех характеристики с официального сайта Церезит на их клей СМ11+ www.ceresit.ua/catalog/oblicjuvannja/standartni-kleji-dlja-plytky/produkti.html/ceresit-cm-11-plus/SAP_0201SAC013S4.html Я надеюсь для вас будет понятно, что там есть кнопка для скачивания документа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 32 хвилини тому, Миколайчик сказав: Мимо. Знову не вгадали Так может откроете тайну вашего решения? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, Миколайчик сказав: ДСТУ EN 12004-1:2020 Клейові суміші для керамічних плиток. Частина 1. Вимоги, оцінка та перевірка стабільності експлуатаційних характеристик, класифікація та маркування (EN 12004-1:2017, IDT) Цей стандарт суто для виробників клеїв. Він немає абсолютно ніякого відношення до вибору клею для укладання плиток , от від слова взагалі. Ви цими класифікаціями тільки позаплутували людей! От як це у вас уживається? Тут ви кажете СМ11+ не можна : Цитата Ні, це ЗК1, вам потрібен клей групи ЗК2 хоча б, який би хоч мінімально був термостійкий. Це клас С1, якщо іншими буквами. А ще краще С2. А тут можна: Цитата Якщо Віталій у сусідній гілці написав, що можна СМ11+, то можна його. Він людина досвідчена. А до теплих труб можна СМ117 або будь що інше з класу ЗК2 (С1, С2). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 минут назад, ЯД сказал: Ну, хм. Это как бы тех характеристики с официального сайта Церезит на их клей СМ11+ www.ceresit.ua/catalog/oblicjuvannja/standartni-kleji-dlja-plytky/produkti.html/ceresit-cm-11-plus/SAP_0201SAC013S4.html Я надеюсь для вас будет понятно, что там есть кнопка для скачивания документа По перше, це вже інша інструкція. Достатньо подивитись на на різну витрату води. Нічого не переплутали? Ви ж про СМ11 там щось писали. По друге, питання до температури експлуатації 70 гр - це з емульсією чи без? Ви там уточніть у виробника якщо цікаво. По третє, мені достатньо того, шо там написано ЗК1. На усе інше я можу не дивитись і не задавати зайвих питань. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 16 минут назад, ЯД сказал: Так может откроете тайну вашего решения? Ця тайна тільки для вас. Тим більше дивно це чути, коли я про це вже написав раза 3 вище. Думаєте, четвертий раз допоможе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 20 годин тому, Миколайчик сказав: що можна СМ11+, то можна його. А до теплих труб можна СМ117 або будь що інше з класу ЗК2 (С1, С2). 2 хвилини тому, Миколайчик сказав: Нічого не переплутали? Ви ж про СМ11 там щось писали. Ну жесть. Я нет, я то не перепутал. Выше ваши слова, не мои. Выше вы говорили про см-11+, не я. У меня только 1 вопрос был - почему вы посоветовали другой клей. Ответить я так смотрю не можете. Только хамите Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз